Nautelan Kartano

Viehättävä juhlatila ja inspiroiva kokousympäristö

Nautelan Kartano sopii monenlaiseen kokoontumiseen. Kartanossa järjestetään monipuolisia tapahtumia – häitä, kastajaisia, sukujuhlia ja yritys- sekä yhdistyskokouksia. Nautelan Kartano on juhlatila luonnon helmassa.

Tarjoamme asiakkaillemme:

  • juhlapalvelua
  • pitopalvelua
  • majoituspalvelua
  • kokouspalvelua

Yksilöllinen juhlatila mahdollistaa noin 80 hengen yritys- ja perhetilaisuuksien järjestämisen. Juhla- ja pitopalvelua on tarjolla tilauksesta ympäri vuoden. Jokainen tilaisuus suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Juhlat & kokoukset kaikilla herkuilla

Juhlapalvelu elämäsi tärkeimpiin hetkiin

Haluatko antaa juhlien järjestämisen ammattilaisen käsiin? Nautelan Kartano soveltuu erinomaisesti erilaisten juhlien järjestämiseen. Kartanokokonaisuuteen kuuluu kartano eli päärakennus, vierastalo, laaja pihapiiri ja tanssilava. Päärakennuksessa on kolme tunnelmallista salia –Vanha Ruokasali, Ruususali ja Kustavilainen Sali. Kaiken kaikkiaan tilaan mahtuu 80 juhlavierasta.

Kokouspalvelua inspiroivassa miljöössä Liedossa

Kokouspalvelumme tarjoaa kiireettömät ja rauhalliset puitteet erilaisiin kokous- ja koulutustilaisuuksiin. Tilamme sopeutuvat erinomaisesti myös pienryhmätyöskentelyyn. Kokouksen lomassa voitte nauttia rentouttavat kokouskahvit ja lounaan kartanon pitopöydästä.

Oman keittiömme herkut kaikkiin tilaisuuksiin

Pitopalvelumme toimittaa oman keittiömme maukkaat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin joko kotiisi tai suoraan juhlapaikalle. Voit myös noutaa ne itse keittiöstämme ennen juhliasi. Valmistamme pitopalvelumenun asiakkaan toiveiden mukaan. Voit hakea ideoita valmiista juhlamenuistamme tai voimme suunnitella kanssasi omiin juhliisi soveltuvan menun.

Muistathan, että pitopalvelumme palvelee sinua ympäri vuoden!

Majoitu viihtyisässä kartanon vierastalossa Liedossa

Nautelan Kartanon päärakennuksen läheisyydessä on myös vierastalo, jossa voi majoittua mukavasti noin 1–4 henkilöä. Vierastalo on kodinomainen, vanha rakennus, jossa voit rentoutua luonnon keskellä, täydessä hiljaisuudessa.

Majoitustila sopii hyvin esimerkiksi perheille, työporukoille tai väliaikaiseen asumiseen. Majoitustilassa on sähkölämmitys, joten siellä voi majoittua ympäri vuoden.

Nautelan Kartano
Nautelantie 50
21360
Lieto as

050 07 88 099

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Ison Talon Keikkakeittiö Ky

Länsi-Suomi, Littoinen

Tutustu

Tammiluodon Viinitila Oy

Länsi-Suomi, Lielahti TI, Parainen

Tutustu

Koskipirtti ja Museotalo

Länsi-Suomi, Aura

Tutustu