Kavalton tila

Kavalton tila

Kavalton tila on toimiva maatila kauniissa maalaisympäristössä, Piikkiönlahden rannalla, ainoastaan kivenheiton päässä Turusta. Kavalton tilan juuret ovat peräisin jo keskiajalta ja tila onkin ollut saman suvun hallussa jo vuodesta 1687. Nykyiset omistajat, Antti ja Taija Kavalto, vaalivat perinteitä jo yhdennessätoista polvessa. Olemme olleet mukana rakentamassa muistoja ja tuomassa laatua ihmisten elämään jo useiden vuosien ajan. Haluamme luoda kanssanne ikimuistoisia hetkiä ja auttaa teitä irtaantumaan hetkeksi arjen rutiineista.

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset onnistuneisiin juhliin ja tilaisuuksiin: kauniit ja monipuoliset tilat, rakkaudella ja huolella valmistetut suussasulavat tarjoilut, laadukkaan majoituksen sekä myös ikimuistoisen ohjelman. Meiltä löytyy juhlatila kaiken kokoisiin ja näköisiin tilaisuuksiin. Onpa kyse sitten häistä, ristiäisistä, rippijuhlista, valmistujaisista, syntymäpäivistä tai muistotilaisuudesta, me räätälöimme juuri teille sopivan paketin. Haluamme tarjota alusta loppuun saakka mietityn ja huolella toteutetun muiston.

Kokous- ja juhlapalvelut

Kavalton Tila on idyllinen juhlapaikka, jossa perinteinen maanviljely sekä juhla- ja pitopalvelutoiminta kulkevat käsi kädessä. Meiltä löytyy eri kokoisia juhla- ja kokoustiloja, aina romanttisesta Navetan vintistä metsälammen rannalta olevaan savusaunaan saakka. Kavalton tilalla järjestetään yritysasiakkaille kokous-, koulutus- ja virkistystilaisuuksia. Yksityisille asiakkaille järjestämme perhejuhlia: häitä, muistotilaisuuksia, ristiäisiä, rippijuhlia, syntymäpäiviä, varpajaisia, polttareita ja saunailtoja. Ajatuksenamme on tarjota etukäteen huolella suunniteltu, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity tilaisuus, jonka ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa alkuvalmisteluista loppusiivouksiin asti puolestanne. Lue lisää tiloista alta tai verkkosivuiltamme.

 

Navetanvintti

Navetanvinttimme on Kavalton maalaisromantiikkaa parhaimmillaan. Tämä tunnelmallinen vintti on aivan tilan pihapiirissä ja se soveltuu mainiosti 70–160 hengen tilaisuuksiin. Oletpa järjestämässä häitä, syntymäpäiviä, myyjäisiä, pikkujouluja tai vaikka sukujuhlia, ota meihin yhteyttä ja tule tutustumaan.

Päärakennus

Kavalton tilan kaunis päärakennus on rakennettu vuonna 1870. Se ei toki ole enää vanhalla mallillaan, vaan vuonna 1924 se on muutettu nykyiseen asuunsa. Rakennus huokuu 1900-luvun alun tunnelmaa, käsinmaalattuineen tapetteineen ja kakluuneineen. Päärakennus sopii erityisen hyvin tunnelmallisiin perhejuhliin ja juhlaviin illallisiin. Täällä voit järjestää tilaisuuden 10 – 40 henkilölle.

Tuurunlinna

Tuurunlinna on uljas hirsirakennus kallioisessa mäntymetsässä. Se soveltuu juhlapaikaksi kesällä enintään 90 hengelle ja talvella juhlapaikaksi enintään 70 hengelle.

Isännän savusauna

Savusaunoistamme pienempi sijaitsee pihapiiristä n. 500 m päässä metsässä. Saunaan mahtuu yhtä aikaa 15 – 20 henkilöä. Tämä sauna on oikein perinteinen savusauna! Löylyistä pääsee nopeasti pulahtamaan lampeen ja talvella myös avantoon. Saunatuvassa mahtuu ruokailemaan maksimissaan 10 henkeä, terassilla kesäaikaan 15 henkeä. Katetulla lasiterassilla on myös mukava vilvoitella saunan jälkeen. Käytössä kaksi erillistä pukeutumistilaa, sauna on yksi yhteinen.

Tuurun savusauna

Lammen toisessa päässä sijaitseva Tuurunsavusauna on Isännänsavusaunaa suurempi, samaan aikaan löylyihin mahtuu jopa 35 henkilöä. Tuurunsavusaunassa on moderni, pelletillä toimiva savusaunakiuas, josta tuleekin todella pehmeät ja miellyttävät löylyt, jotka sopivat vähän kokemattomillekin savusaunojille. Lasitettu terassi antaa mukavasti lisätilaa ja saunatuvassa mahtuu oleskelemaan / ruokailemaan max. 27 hlöä. Tuurunsavusaunan tupa soveltuu myös koulutuskäyttöön. Kokousvarustelu käytössänne. Lisätilaa Tuurunsaunalla antaa Taijan tupa, jota voidaan käyttää pukeutumistilana, ryhmätyötilana tai majoituskäyttössä.

Kota

Lappalaismallisessa kodassa voi istua tulien äärellä tunnelmoiden noin 15 henkilöä. Nuotioruokailu onnistuu perinteisellä tyylillä. Kota on tunnelmallinen tila erityisesti talvella, ja täällä pääsetkin helposti lähelle Lapin taikaa ja tunnelmaa!

Anttila

2020 syksyllä tilalle valmistunut kota-laavu on saanut nimensä rakentajansa, isäntä Antin mukaan! Anttilan tunnelmallisille tulille mahtuu maksimissaan 18 henkeä kerrallaan istumaan. Tarjoilut tuomme teille esille, viereiseen Liiteriin. Sisä wc:t ovat käytettävissä. Näissä olosuhteissa ulkotilaisuuden järjestäminen onkin erittäin mukavaa! Illanvietot, synttärit, kokoukset, tiimi-palaverit, tyhy-päivät jne. onnistuvat kaikki ulkona.

Laavu

Metsälaavumme tarjoaa ripauksen erätunnelmaa kauniissa mäntymetsässämme. Nokikahvit, nuotiomakkarat ja itse paistetut tikkupullat maistuvat varmasti niin kokeneelle eränkävijälle, kuin ensikertalaisellekin. Laavulle mahtuu nautiskelemaan max 15 henkilöä kerrallaan, ja sen voi vuokrata joko sellaisenaan tai osana suurempaa juhlakokonaisuutta.

Aktiviteetit

Hyvän lisän tilaisuuksiin tuo jokin mukava oheisohjelma. Tarjoamamme aktiviteetit ovat oiva tapa ryhmäytyä työpaikan koulutuksen yhteydessä, saada raitista ilmaa tai vaikkapa nauttia ajasta hyvien ystävien kanssa. Järjestämme monipuolista ohjelmaa ja teemme yhteistyötä monien laadukkaiden ohjelmantuottajien kanssa.

Kysy tarjousta ryhmällesi: asiakaspalvelu@kavaltontila.com

Pitopalvelu

Meiltä voit tilata maukkaat tarjoiltavat kotiisi tai juhlapaikalle. Tilauksen voi noutaa joko itse keittiöltämme, tilata sille kuljetuksen tai tilata kokonaispaketin, jonka mukana tulevat myös tarjoilijat, astiat jne. Hoidamme juhlat alusta loppuun, jättämättä tiskiä tai sotkua jälkeemme.

Ruokalistan laadinnassa otamme aina yksilöllisesti huomioon asiakkaan toiveet, ja tunnetusti ruokamme on laadukasta ja maittavaa. Suosimme lähiruokaa ja valmistamme talon omista marjoista mehuja ja jälkiruokia, sekä leivomme itse leivät ja leivonnaiset.

Catering palvelustamme voit siis :

  • Tilata tarjoilut
  • Vuokrata astiat
  • Vuokrata pöytäliinat
  • Tilata ammattitaitoiset tarjoilijat hoitamaan tilaisuutesi tarjoilutyötä

Rauhallinen majoitus maalla

Kiireisen Kaupunkihotellin sijaan vietä yösi maalla. Varaa huone Kavaltosta ja tule lepäämään kauniin luonnon keskelle. Majoittumaan pääsee muun muassa Riekkotupaan, joka sijaitsee savusaunan vieressä, ja jossa on parvi majoitusta varten. Riekkotupa on erityisen tunnelmallinen paikka esimerkiksi hääyön viettoon. Tuurun savusaunan vieressä lisätilaa antaa Taijan Tupa. Sitä voidaan käyttää pukeutumistilana ja majoittumaan mahtuu max 6 henkeä.

Majoituspakettiin kuuluu:
wc:t ja suihkut käytävältä
liinavaatteet
pyyhe ja aamupala.

Huoneet ovat 2-4 hengen huoneita ja petipaikkoja meillä on yhteensä 15 hengelle. Koira-vieraita me emme valitettavasti majoita. Huoneet ovat sopivia myös allergisille.

Kavalton tila
Kavaltontie 11
21500
Piikkiö

2 - 475 00 00

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Ison Talon Keikkakeittiö Ky

Länsi-Suomi, Littoinen

Tutustu

Ylöstalon matkailu

Etelä-Suomi, Särkisalo

Tutustu

Kavalton tila

Länsi-Suomi, Piikkiö

Tutustu