Mikkolan Savusauna

Mikkolan savusaunaan mahtuu kerrallaan 20 henkilöä, ja siihen kuuluu myös saunatupa, josta löytyvät uudehkot suihkutila ja pukuhuone.

Saunomisen lomassa voit kylpeä 8 hengen kylpytynnyrissä, tai pulahtaa avantoon.

Mikkolan savutorppa on kokous- ja juhlatila, jossa voit viihtyisässä ja idyllisessä miljöössä järjestää yrityksesi tilaisuudet vaivattomasti.

Savutorppaan sopii 40 henkilöä juhlimaan ja kokouksiin, koulutuksiin ja muihin yritystilaisuuksiin 10 – 20 henkilöä.

Lisäksi Mikkolasta lähtee luontopolku Korvenvuoren laavullemme. Siellä voit paistaa makkaraa ja juoda nokipannukahvit pullan kera luonnon helmassa kaukana kaupungin melusta.

Talvella voit pilkkiä ja hiihdellä Pyhäjärven jäällä.

Mikkolan pihapiiristä löytyy myös grillikota, jossa voit vaikka paistaa lettuja nuotiolla. Tuiskulla ja tuulella se on lämmin ja tarjoaa tunnelmallisen suojan talviulkoilun lomaan. Rannassa on nuotiopaikka makkaran ja tikkupullan paistoon.

 

 

Mikkolassa voit nauttia kotitekoisesta ruoasta, joka on varmasti tuoretta ja maistuvaa. Menuun kuuluu esim. rosvobroileri, isännän savustama lohi, yrttiriisi, vihannesgratiini, vihersalaatti, juusto-melonisalaatti, marjaunelma. Järjestämme tilauksesta tilaajan mieltymysten mukaisen tarjoilun sauna-iltoihin ja kokouksiin.

Mikkolan Savusauna
Vanha Rantatie 187
37500
Lempäälä

400616624
405690430

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Saarisuon tila

Länsi-Suomi, Tammiainen

Tutustu

Koulutintti Oy

Länsi-Suomi, Punkalaidun

Tutustu

Ala-Orvola Maatilamatkailu

Länsi-Suomi, Vesilahti

Tutustu