Ylä-Tuuhosen maatila

Palvelut

Vuokraamme majoittujille ulkoiluun lumikenkiä, polkupyöriä, kävelysauvoja sekä otsalamppuja. Soutuveneet, leveäpohjainen kanootti ja potkukelkat ovat vapaasti käytettävissänne.

Tarjolla on myös hierontapalveluita ja kansanparannusta Erkka Lehmuksen toimesta.

Kokoustilat

Päärakennuksen yläkerrasta löytyy rauhallinen kokoustila 10-15 hengelle kaikin varustein. Mahdolliset ruoka- ja kahvitarjoilut järjestyvät alakerran pirtissä.

Saunat

Saunoa voi ympärivuotisesti pihapiirissä olevassa Saunatuvassa sekä kesäisin Tarjanne-veden rannalla sijaitsevassa saunassa. Saunapalveluita saatavilla myös ryhmille.

Eläimet

Tilalla on mahdollista tutustua rapsutellen Hulivili-nimiseen koiraan, kolmeen maatiaiskissaan ja uuhiin, jotka suorittavat samalla tärkeää luonnonsuojelutehtävää.

 

Arvostamme hyvää ja perinteistä kotiruokaa. Ateriat valmistamme paljolti omista ja lähiseudun raaka-aineista, joista osa on luomua.

Aamiaisen erikoisuuksiin kuuluvat oman tilan viljasta keitetty kaurapuuro sekä kotitekoiset leivät, puutarha- tai metsämarjoista valmistettu kiisseli sekä kotimehu. Huomioimme myös erikoisruokavaliot, kun ilmoitat asiasta etukäteen.

Meillä voit myös viettää pienimuotoisia juhlia, joihin voit tilata monipuolisemman kattauksen esim. kalojen, raasteiden, laatikoiden sekä jälkiruoan osalta. Juhlapyhien ruokailupalvelut ovat erikoishintaisia.

Majoittuminen maatilallamme noudattaa talonpoikasta tyyliä. Rakennukset on kunnostettu ja kalustettu perinteitä vaalien sekä luonnonmateriaaleja käyttäen. Tämän ansiosta ne ovat hyvin hengittäviä ja siten myös allergikoille sopivia.

Majoitus alkaen 60€ / 2 hlöä pienessä aittakamarissa. Tarkemmat hintamme, kuvaukset sekä kuvat majoitusmahdollisuuksista löydät huonetiedoista. Juhlapyhät, kuten juhannus ja joulu, ovat erikoishintaisia.

Majoitusvaihtoehdoista valittavissanne ovat:

  • Vierastalo Eetula, jossa on kolme erillistä makuuhuonetta ja jaetut yhteiset tilat.
  •  Kaksikerroksinen Makasiini-aitta 2-5:lle hengelle.
  • Kesällä käytössänne ovat myös romanttiset aittakamarit aittarivissä sekä pienen kylätien toisella puolella sijaitsevat kunnostetut vaateaitat Rätti ja Ryysy. Kyseisiin aittoihin mahtuu 2-6 henkeä, aitasta riippuen, ja niiden kylpyhuoneet sekä keittiö ovat erillisessä Saunatuvassa. Aitoissa on sähköt ja ne on varmuuden vuoksi varustettu pattereilla.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Hyvölän Talo

Länsi-Suomi, Ähtäri

Tutustu

Valkeisen Loma

Länsi-Suomi, Ähtäri

Tutustu

Vehkaniemen loma- ja juhlatila

Länsi-Suomi, Pohjaslahti

Tutustu