Mäntylän Tila

Kokoukset

Kokoukset järjestetään isossa tuvassa tai Amerikansalissa, joissa kummassakin on n. 30 paikkaa. Näiden lisäksi tilalta löytyy erillisiä ryhmätyötiloja. Kaikki kokoustilat ovat täysin asiaankuuluvasti varustettuja.

Savusauna

Korkeakattoisen saunan pitkille lauteille mahtuu samanaikaisesti parikymmentä saunojaa. Saunan yhteydessä on 1700-luvulta peräisin oleva pirtti, joka toimii pukeutumistilana, sekä lasiterassi vilvoittelua varten.

Uimala

Saunan yhteydestä löytyy myös hieno katettu uimala – kastut siis kovimmallakin sateella tai lumimyrskyn aikana vasta uima-altaassa! Suuri eteläinen ikkunaseinä antaa lämpöä ja valoa aurinkoisina syys- ja kevätpäivinä. Talvisin altaassa on metrin levyinen avanto, jossa voi uida turvallisesti halutessaan altaan päästä päähän. Vilvoitteluterassi löytyy heti uimalan ulkopuolelta.

Juhlat

Tilalla voidaan myös järjestää esimerkiksi häitä ja sukujuhlia ympäri vuoden. Tunnelmallinen 1800-luvun päärakennus ja iso umpipiha rakennuksineen tarjoavat isoillekin juhlille ikimuistoiset puitteet.

Ruokapalvelu

Mäntylän tila on eteläpohjalainen talonpoikaistalo ja Gastro Botnia -maalaisravintola, jonka tuvassa, kamareissa ja Amerikansalissa on tilaa n. 70-ruokailijalle. Kesäaikana isoissa juhlissa ruokailutiloina käytetään myös umpipihan rakennuksia: Liiverikahvilaa, Luttia, ja tanssilatoa, jolloin tilaa on noin 150 ruokailijalle.

Ruoka ja leivonnaiset valmistetaan tilalla, ja raaka-aineet tulevat läheltä. Tarjolla on herkullista kotiruokaa perinteitä kunnioittaen, mutta muokattuna tämän päivän makumieltymyksiin sopivaksi. Tilan historiaan liittyen tarjolla on myös amerikkalaisia leivoksia ynnä muuta.

Mäntylän Tila
Mäntylänkuja 43
66370
Närvijoki

06 363 6126
040 539 0145

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Honkaniemen Lomatila

Länsi-Suomi, Isojoki

Tutustu

Mäki-Laurilan maatila

Länsi-Suomi, Äystö, Teuva

Tutustu