Mäkelän Lomatuvat

Kokoussauna

Varattavissa juuri valmistunut iso kokoussauna jonka voi varata työ- tai vaikkapa kaveriporukalle. Saunarakennus on hyvin varustettu, mm. oleskelu-/takkahuone, minikeittiö, puku- ja pesuhuone sekä kaksi wc:tä, iso terassi pihakalusteineen sekä kaasugrilli. Lisämaksusta voi tilata siirrettävän paljun, iltapalaa, hyvinvointiin liittyviä hoitoja tai tuote-esittelyjä yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa.

Kylpypalju

Ympäri vuoden varattavissa oleva siirrettävä kylpypalju, jota voi tuoda sekä mökeille että kokoussaunalle.

Kokouspalvelut

Mäkelän Lomatuvilla on kokoustiloja 10-25 henkilön ryhmille. Päiväkahvit voidaan keittää nokipannussa pienen patikkamatkan päässä Laavumäen hirsimökissä sekä nauttia samalla luonnonrauhasta!

Opastettu metsäretki

”Vihreän kullan poluilla”-niminen retki kestää noin 2-4 tuntia. Retken aikana tutustutaan talousmetsien hoitoon, metsän kehitykseen sekä monimuotoisiin käyttömahdollisuuksiin, jonka jälkeen nautitaan nokipannukahvit. Retki voidaan toteuttaa myös lyhyempänä.

Välinevuokraus

Meiltä voi vuokrata polkupyöriä sekä talviaikaan moottorikelkkoja, lumikenkiä ja suksia.

Mökkivuokraus ja aamiaismajoitus

Vuokrattavana eri kokoisia ja hyvin varustettuja mökkejä järven rannalla. Kaikki mökit ovat sähköistettyjä, talviasuttavia ja jokaisessa on juokseva lämmin ja kylmä vesi. Kesäisin jokaisen mökin varustukseen kuuluu myös oma soutuvene. Mökeille voi ottaa lemmikkieläimiä mukaan.

Maatilan pihapiirin tuntumasta on mahdollista vuokrata myös kahta isompaa rakennusta, jotka ovat maatilamatkailussa aamiaismajoitustiloina. Aamiaismajoitus sisältää majoituksen, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä aamiaisen. Puolihoito sisältää aamiaismajoituksen lisäksi päivällisen tulopäivänä tai lounaan lähtöpäivänä.

Mäkelän Lomatuvat
Mäkelänjärventie 372
35500
Korkeakoski

40 7432236
400 369866

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Maivian pidot

Länsi-Suomi, Längelmäki

Tutustu

Kokkalan Lomamökit

Etelä-Suomi, Hauho

Tutustu

Rekolan tila

Länsi-Suomi, Eräjärvi

Tutustu