Maatilamatkailu Kumpunen

Tilat moniin juhliin

Etsitkö maalaismiljöötä juhliasi varten? Maatilamatkailu Kumpunen tarjoaa maalaisromanttisen miljöön kauniin Kirrinjärven rannalla jopa 150 hengen juhlaseurueelle. Järjestämme juhlat ja muut tilaisuudet 30:n vuoden vankalla kokemuksella. Upea ja laaja maatilan pihapiiri sekä juhlatilat antavat mahdollisuudet mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen.

 

 

Aito ja herkullinen ruoka

Aterioiden runkona on omien luomupeltojen raaka-aineet ja lähijärvien kalat, joista valmistamme suussasulavat herkut. Erikoisuuksiamme ovat kotisavustamon kylmäsavuhauki ja -lohi sekä ruistaikinakuoren alla haudutettu Petäjäveden perinnepaisti.

Leivät leivomme itse omista luomujauhoista. Suosimme toiminnassamme lähi- ja luomuruokaa. Vihannekset tulevat lähialueen puutarhoilta ja kananmunat naapurin luomukanalasta.

Ateriakokonaisuudet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Viljelemme tilamme pelloilla luonnonmukaisesti kauraa, ohraa, ruista sekä vehnää. Viljat myllytämme Konneveden sekä Ylöjärven myllyissä hiutaleiksi, ryyneiksi ja jauhoiksi. Myllytystuotteet pakkaamme vähittäispakkauksiin ja myymme ne suoraan tilalta. Suoramyynti Heinähatusta Petäjävedellä sekä ruokapiireistä Keski-Suomessa.

Kumpusen mökit

Kolme lomamökkiämme on käytössä ympäri vuoden tarjoten majoituksen 20:lle hengelle Kirrinjärven rantamaisemissa. Jokainen mökki on omalla rauhallisella tontilla, johon kuuluu uimaranta, laituri, soutuvene, grillipaikka, keinu ja hiekkalaatikko. Mökit ovat hyvin sähköistettyjä ja hyvin varusteltuja.

Huonemajoitus

Vanha Kirri-huoneet, yläkerrassa on kaksi majoitushuonetta, 2 x 3 hlö.  Iso aula / olohuone sekä wc ovat yhteiskäytössä. Sauna ja pesuhuone sijaitsevat alakerrassa.

Uusi-Kirri huoneet, kuusi kahden hengen huonetta. Viidessä huoneessa on oma wc sekä suihku. Talossa on myös yhteiset oleskelu- ja aulatilat. Huoneet on remontoitu ja sisustettu 20-luvun hengessä ja niistä avautuu upeat järvimaisemat Kirrinjärvelle. Jokainen huone on erilainen väritykseltään sekä sisustukseltaan. Huoneet on nimetty aiempien asukkaiden mukaan. Oleskeluhuone soveltuu mainiosti pienien ryhmien (noin 10 hlö) kokous- ja koulutustilaksi. Viereinen iso keittiö sopii vaikka ruokakurssien pitopaikaksi.

Aittamajoitus

Kesämatkailijoita palvelee luhtiaittamme 20 vuodepaikalla. Aittamajoittujien käytössä on Juhlanavetan wc. Pesutilat on viereisessä piharakennuksessa jossa on myös sauna.

 

Maatilamatkailu Kumpunen
Kirrintie 94
41900
Petäjävesi

0400 641 148
040 731 5299

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Lemettilän tila / Maatilayhtymä Hautamäki Hanna ja Lemettilä Ilpo

Keski-Suomi, Petäjävesi

Tutustu

Jämsänkosken Vanha Mylly

Keski-Suomi, Jämsänkoski

Tutustu

Hakamaan lammastila

Keski-Suomi, Jyväskylä

Tutustu