Toppalan Lomamökit

Hirsimökki- ja maatilamajoitusta luonnon rauhassa

Lomalla luonnonkauniissa harjumaisemassa, Jämsänveden rannalla, voit rentoutua luonnon ympäröimänä mökissä tai maatilamajoituksessa vanhassa maalaistalossa. Hyvin varustellut, talviasuttavat hirsimökit Honkaharju ja Eskonhiekka sijaitsevat rannan läheisyydessä ja sisältävät soutuveneen, grillin ja laiturin käytön.

Savusauna paljulla ja n. 25 hlön grillikota tarjoavat mahdollisuuden rentoutumisen lisäksi myös kokoustamiseen tai juhlimiseen. Ympäristö tarjoaa mahtavat maastot liikuntaan ja ulkoiluun ympäri vuoden, melontaan, pihapeleihin ja talvisin hiihtoon sekä lumikenkäilyyn.

 

Lumikenkäretkiä, melontaa ja paljon muuta

Lammaspaimenlomat

Tilalle voi kesällä 2019 hakea ”lammaspaimeniksi”, jotka lomailun ohessa huolehtivat lampaiden hyvinvoinnista, veden saannista sekä tarkistavat aitojen kunnon. Tehtävään ei tarvita aiempaa kokemusta. Loman aikana jää runsaasti aikaa myös lomailuun. Paimenet saavat käyttöönsä remontoidun maalaisromanttisen maalaistalon (6 hlö).

Melonta

Wanhan Witosen melontareitti, kokonaisuudessaan noin 75 km, tarjoaa melojille mieluisaa ajanvietettä mahtavissa maisemissa. Kajakkeja ja kanootteja vuokrattavana. Melontasafareita yhteistyökumppanin välityksellä.

Muut aktiviteetit

Talvisin lumikenkien vuokrausta ja ohjattuja lumikenkäretkiä sekä merkittyjä latuja aivan mökkien läheisyydessä. Hyvät ulkoilu-, lenkkeily- ja pyöräilymaastot. Sulkapalloa tai lentopalloa pelaten tai tikkaa heittäen kesäpäivät kuluvat leppoisasti. Frisbeegolfrata ja tenniskenttä noin 2 kilometrin päässä.

Valitse hirsimökki tai maalaisromanttinen huone

Honkaharju

Tilava 5 hengen hirsimökki, mahdollisuus järjestää kokouksia tai palavereita. Ilmalämpöpumppu, varaava takka ja hella/leivinuuni. Lapsiystävällinen piha, petivaatteet viidelle, rannalle 50 metriä. Palju tilauksesta.

Eskonhiekka

Mökki neljälle hengelle, varaava takka ja puulämmitteinen sauna. 1,5 kerrosta, kuisti ja parveke. Omaan rantaan 25 metriä, josta pääsee kesäisin veneellä kirkonkylälle. Palju tilauksesta.

Eskonhiekka

Mäntyniemi

Mökki kuudelle hengelle, kolme makuuhuonetta, puulämmitteinen sauna, sisäwc, suihku. Mökin ikkunoista avautuu upea järvimaisema.

Toppala

Maalaisromanttinen majoituskäyttöön remontoitu maalaistalo. Kaksi makuuhuonetta, tilava tupa ja hyvin varusteltu keittiö. Lammaspaimenlomien majoituspaikka, max kuudelle hengelle.

Toppalan Lomamökit
Toppalantie 120
41900
Petäjävesi

050 5248973

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Pummilan maatila

Keski-Suomi, Keuruu

Tutustu

Varjola

Keski-Suomi, Kuusa

Tutustu

Kievari Rantapirtti

Keski-Suomi, Koskenpää

Tutustu