Koulutintti Oy

Mökkimajoitusympäristö tarjoaa hienot ulkoilumahdollisuudet, kesällä (valaistun) pururadan esimerkiksi sauvakävelyä varten sekä maastopyöräilyreitin.
Talvella mökeiltä pääsee suoraan hiihtoladulle, jonka varrelta löytyy myös ampumahiihtotauluja. Tarjoamme myös vuokralle tarpeen mukaan suksia ja monoja.

Alueella on mahdollista harrastaa Paintballia, ja luonto tarjoaa hyvät puitteet sienestykselle, marjastukselle ja opastetuille linturetkille. Kesäisin asiakkaita palvelee hyvin aloittelijoillekin sopiva 9-reikäinen golf-kenttä.

Autamme järjestämään 60-80 tilaisuudet, kuten kokoukset, perhejuhlat, koulutuspäivät, luokkakokoukset ja tykypäivät.

 

Majoitus museokoulun tiloissa sisältää tilattaessa ruokatarjoilua aamiaisesta lähtien. Myös tiloissa järjestettäviin erinäisiin tilaisuuksiin kokouksista perhejuhliin saatavilla ruokatarjoilua.

B&B Majoitus

Yläkerran saunallisessa huoneistossa 4 makuuhuonetta, ja tilaa yhteensä 16 hengelle. Olohuone ja keittiö yhteiseen oleskeluun. Majoitushuoneista aukenee komea joki-ja peltonäkymä.

Mökkimajoitus

Kaikki viisi mökkiä ovat ympärivuotisessa käytössä, ja osa mökeistä on sekä sähkö- että puulämmitteisiä. Suurin mökki majoittaa maksimissaan 10 hlöä, kaksi keskimmäistä kumpikin 8 hlöä ja kaksi pienintä taas 5 hlöä. Kaikki mökit ovat saunallisia, ja kahdessa mökissä erikoisuutena infrapunasauna!

Passimökki (MALO **) on sähköistetty, ympärivuotisessa käytössä oleva metsämökki, jonne pääsee helposti autolla. Mökin pihassa on katoksellinen nuotiopaikka ja tummavetinen padottu uimalampi. PuuCee.

Uisku ja Luisku (MALO **) ovat 1mh parvellisia sähköistettyjä mökkejä. Mökeissä on sisäkäymälä ja infrapunasaunat.

Muisku ja Tuisku (MALO ***) ovat 2mh parvellisia sähköistettyjä mökkejä, joissa sisäkäymälä. Mökeissä on puilla lämmitettävä sauna ja suihku.

Koulutintti Oy
Lauttakyläntie 21
31900
Punkalaidun

2 76 417 35
505 575 675

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Laurilan Lomamökit

Länsi-Suomi, Lempäälä

Tutustu

Mikkolan lomamökit ja savusauna

Länsi-Suomi, Lempäälä

Tutustu

Hennijoen wanha kansakoulu

Länsi-Suomi, Alastaro

Tutustu