Liekoranta

Majoitu

Majoitu kodinomaisesti vuonna 1901 rakennetussa talossamme. Meillä on kahdeksan persoonallista, erikokoista huonetta joista jokaisesta löytyy oma pieni kylpyhuone ja wc. Sauna heti valmiilla kiukaalla on vieraidemme käytettävissä, samoin iso, lasitettu terassi josta on näkymä sisäpihalle ja Liekovedelle. Uusittu yhteiskeittiömme tarjoaa puitteet ruoanvalmistukseen ja voit tilata meiltä myös valmiin, runsaan aamiaiskorin. Kahvia ja teetä on saatavilla koska haluat.

Juhlat ja pitopalvelu

Tilausravintolassamme järjestetään perhejuhlia, kokouksia ym. tilauksen mukaan. Tarjoilut räätälöidään tilaisuuden mukaan. Pitopalvelumme tuo tarjoilut ja tarjoilijat sinne, missä niitä tarvitaan. Vaikka keskelle metsää. Kalustomme avulla järjestämme juhlat jopa 1000: lle vieraalle.

Sastamalasta löytyy tekemistä!

Ellivuori Ski Center palvelee talvella laskettelijoita 18 kilometrin päässä. Saatatpa nähdä isäntäväkeäkin Ski Cafessa, sillä Liekoranta hoitaa kahvion toimintaa kauden ajan.

Lakeside Golfin 36-reikäinen golfkeskus muodostuu kahdesta keskenään erityyppisestä kentästä. Matkaa Liekorannasta Lakeside Golfiin kertyy 12 km.

Sastamalan keskustasta löydät mm. Herra Hakkaraisen Talon, Pukstaavin ja lukuisia ravintoloita, joissa pääset herkuttelemaan aktiivisen päivän lisäksi.

Maku, turvallisuus ja luotettavuus

Ruoanlaitto on emännän sydämenasia. Valmistamme ruoat Kievarilla käsityönä ja käytämme paljon perinteisiä reseptejä jotka ovat olleet Liekorannan tavaramerkkejä jo vuosien ajan. Käytämme lähialueen tuotteita mahdollisuuksien mukaan.

Cateringpalvelu

Isäntäväki ja vieraat luovat juhlan tunnelman, juhlapalvelumme tuo maistuvat tarjoilut ja osaavan henkilönkunnan takaamaan juhlien onnistumisen. Merkkipäivistä hääjuhliin, edustustilaisuuksista iltagaaloihin, sisällä tai ulkona, suurelle vierasjoukolle tai kahden kesken, toteutamme tilaisuudet mutkattomasti toiveidenne mukaan.

Kestikievari

Isoon saliin mahtuu mukavasti n. 70 vierasta ja koko kievariin n. 120 henkilöä. Kesäaikaan käytettävissä lisäksi on n. 60 vieraan terassi. Kievarilla on anniskeluoikeudet, joten omia tarjoiluja ei tiloihin voi tuoda.

 

Helppo tulla, ihana olla!

Huoneissa on oma kylpyhuone ja televisio. Lämpöpistokkeellinen pysäköinti kievarin pihassa, sauna ja vilpolaparveke ovat veloituksetta käytettävissänne. Huoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa ja kievarissa ei ole hissiä.

Yhteiskäytössä on minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro ja kahvin/teen valmistus mahdollisuus. Vastaanotossa ei ole säännöllisesti henkilökuntaa. Päivystämme puhelimitse 24 h/vrk.

Kievari on rakennettu 1900 ja huoneet ovat alun perin tehty piikojen kammareiksi. Historiallisessa hirsitalossa eletään maaseudun hengessä, elämisen äänineen ja keittiön tuoksuineen. Huone hintaan sisältyvät peti- ja liinavaatteet sekä pyyhkeet.

Erikseen tilattaessa aamiainen tarjoillaan alkaen alakerran ravintolan salissa.

Liekoranta
Asemakatu 34
38210
Sastamala

+35805143662
+358407795623

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Anttilan Tila

Länsi-Suomi, Kokemäki

Tutustu

Luomajärven Hevoskievari Oy

Länsi-Suomi, Ikaalinen

Tutustu

Niinirannan lomamökit

Länsi-Suomi, Vihteljärvi

Tutustu