Hykkilän Huvilat

Hykkilän Huvilat perinnemaisemissa

Hykkilän Huvilat sijaitsevat Kanta-Hämeen metsäisellä ja useiden järvien alueella. Hykkilän kylä on vanhaa ja rauhallista maaseutua, jossa on ollut asutusta jo satojen vuosien ajan. Täällä voit nauttia puhtaasta ilmasta, katsella tähtitaivasta ja ihastua kuun loisteesta.

Majoitu maalaismaisemassa Kuivajärven rannalla, vastapäätä upeaa Saaren kansanpuistoa. Huvilat ovat siistejä, hyvin varusteltuja ja omalla rannalla.

Helsingistä, Turusta ja Tampereelta on vain noin 1,5 h ajomatka Hykkilään, ja Hämeenlinnasta on noin 40 minuuttia autolla. Lähin kaupunki Forssa on 20 minuutin ajomatkan päässä Hykkilästä.

Ympäristöarvot ovat olleet meille tärkeitä toimintamme alusta asti. Meillä mm kierrätetään jätteitä sekä osa energiasta tuotetaan aurinkopaneeleilla.

Olemme jäsenenä Suomen luomumatkailuyhdistys ECEAT Suomi ry:ssä, joka edistää ja kehittää ympäristövastuullista matkailua.

Hykkilän Huvilat on saanut oikeuden käyttää Visit Finlandin kestävän matkailun Sustainable Travel Finland merkkiä. Meillä otetaan huomioon ekologinen, taloudellinen, sosiaalinen, kulttuurinen, eettinen ja turvallinen vastuullisuus.

Varaa lomasi meille lähettämällä sähköposti tai soita meille.

Tervetuloa Hykkilän Huviloille ympäri vuoden nauttimaan luonnon hiljaisuudesta järven rannalle.

Huvilat omalla rannalla

Kaksi hyvin varusteltua mökkiä ja yksi huvila sijaitsevat Kuivajärven rannalla Tammelassa Hämeessä.  Kaikissa huviloissa on lattialämmitys, ilmalämpöpumppu, takka, sauna, oma ranta ja soutuvene. Hykkilän Huviloilla voi lomailla ympäri vuoden

Hiekkuri on kahdessa kerroksessa oleva 85 neliön hirsimökki, jossa on makuupaikat kuudelle. MMökin ranta on hyvä pohjainen ja hitaasti syvenevä, joten tämä mökki soveltuu erinomaisesti lapsiperheille. Tällä mökillä ei ole laituria.

Rantapytinki on yhdessä tasossa oleva huvila, jossa on makuupaikat viidelle. Ranta on matala, hieman kivikkoinen. Rannan reunassa on onkilaituri.

Rantatörmä on kahdessa kerroksessa oleva 85 neliön hirsimökki, jossa on makuupaikat kuudelle. Tällä mökillä on laituri, koska ranta on kivikkoinen.

 

Hykkilän Huvilat
Hykkiläntie 586
31300
Tammela

050 3696340

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Countryhomes Silmälän lomamökit

Etelä-Suomi, Tammela

Tutustu

Eräjärven Eerola – ruokailu-, matkailu- ja juhlapalvelu

Länsi-Suomi, Eräjärvi, Orivesi

Tutustu

Maivian pidot

Länsi-Suomi, Längelmäki

Tutustu