Haapaniemen Pidot Ky

Haapaniemen Pidot Ky on juhla- ja pitopalvelualan yritys, joka toimii Haapaniemen tilalla Sastamalassa, Kärppälän kylässä, kauniilla niemellä Kuloveden rannalla.

Haapaniemen tila on perinteikäs maatila, jonka historia tunnetaan jo 1540-luvulta alkaen.
Maatilamatkailua tilalla on ollut jo 1970-luvun lopulta lähtien.

Tilan nykyiset yrittäjät Sari ja Jari Haapaniemi ovat jo toisen polven maaseutumatkailuyrittäjiä.
Tarjoilut juhlineen onnistuvat tilalla tilauksesta ympäri vuoden.

Juhlat

Vietä perhejuhlat kuten ristiäiset, rippijuhlat, syntymäpäivät, sukukokoukset ja siunaustilaisuudet viihtyisissä, kodinomaisissa tiloissamme Haapaniemen pitokartanossa.

Yritysten ja yhdistysten mukavat kesäjuhlat, pikkujoulut, talvipäivät, saunaillat ja muut tilaisuudet suunnittelemme tarjoiluiden, ohjelman ja muun suhteen yhteistyössä kanssanne.

Kokoukset

Haapaniemen tilalla järjestät ja vietät mieleenpainuvat kokoukset ja koulutuspäivät. Nykyajan kiireiset ihmiset rentoutuvat koulutuksen lomassa maaseudun rauhassa, kauniissa pihapiirissä järven rannalla.

Kokoustiloina toimivat päärakennuksen tilava sali tai väentuvan pirtti, joihin kumpaankin mahtuu kerralla 10 – 50 hengen porukka. Tilat ovat persoonalliset, idylliset – käytettävissä piirtoheitin, valkokangas, fläppitaulu ynnä muut.

Sauna

Rantasaunamme sijaitsee aivan järven rannalla, saunasta pääsee suoraan laiturille ja uimaan. Makoisista löylyistä saunassa vastaa kertalämmitteinen AITO-kiuas.

Tilavaan saunaan mahtuu 10-12 löylyttelijää kerrallaan. Saunalla on kylpypyyhkeet ja kaikki saunomiseen tarvittava. Rannassa on käytössäsi soutuvene ja kajakki kokeilunhaluisille

Kulovedellä toimii erilaisia veneily-yrittäjiä, joiden mukana pääsee rannastamme vesiristeilylle tai vaikka kalareissulle.

Talvella 

Talvisin on mahdollista pilkkiä ja lumikenkäillä. Myös upeat puitteet talvihäille!

Toimimme pääasiassa omissa tiloissa Haapaniemessä, mutta tuomme tarjoilut myös mielellämme asiakkaan luo niin sovittaessa. Haapaniemessä tarjoilut voidaan kattaa myös ulos vuoden ajasta ja säästä riippuen.

Tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin, toimitettuna asiakkaalle

  • häihin, syntymäpäiviin, rippijuhliin, siunaustilaisuuksiin, pikkujouluihin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin
  • yritysten omiin tiloihin kokoustarjoilut ynnä muut
  • mökkitarjoilut kesä- ja tietysti myös muun vuoden ajan juhliin
  • kotioloihin, myös ihan perheen arki- ja juhlaruokailuihin, esim. pienille synttäreille, kastetilaisuuksiin, joulu-, ja juhannusjuhliin, uudenvuoden bileisiin tai mihin tahansa tilaisuuteen

Tarjoiluista sovitaan aina asiakkaan kanssa tilanteen mukaan. Voimme tuoda vain ruuat valmiiksi tarjoiluastioissa, mutta myös astiat, aterimet, lasit ynnä muun rekvisiitan.

Hoidamme myös tarjoilun tilaisuuksissa niin sovittaessa.

Valmistamme tilauksesta myös pienet erät ja tarjoilut – esimerkiksi yksittäiset kakut, voileipäkakut, piirakat, pullat ja niin edelleen.

Haapaniemen Pidot Ky
Vanha Kärppälä 131
38140
Sastamala

05 154 121

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Ala-Orvola Maatilamatkailu

Länsi-Suomi, Vesilahti

Tutustu

Hennijoen wanha kansakoulu

Länsi-Suomi, Alastaro

Tutustu

Mikkolan lomamökit ja savusauna

Länsi-Suomi, Lempäälä

Tutustu