Eläin- ja Elämyspiha Siipiveikot

Elämyksiä eläinpihalla

Eläinpiha ja elämyspiha Siipiveikot sijaitsee Saksalan vanhan kansakoulun pihapiirissä Nousiaisissa. Eläinpiha ja vierailukeskus on vain kivenheiton päässä Kurjenrahkan luontoalueesta.

Pihalla on kanoja, riikinkukkoja ja pikkutipuja, lammessa sorsia ja ankkoja. Eläimiä pääsee syöttämään. Eläimet tepastelevat pihapiirissä vapaana ja jotkut ovat jopa tarpeeksi kesyjä syliin otettavaksi. Pihalle on 4 € pääsymaksu. Eläimillä on usein myös poikasia, joten voit päästä pitämään pienokaisia sylissäsi

Viihtyisässä myymälässä on tarjolla tekstiilejä, saippuoita, mausteita ja muuta mukavaa ja erikoista tavaraa.

Alueelta löytyy mukava grillipaikka, jossa voit nauttia eväitä. Grillattavat voi myös tilata etukäteen. Voit ostaa lisäksi kahvia, leivonnaisia, jäätelöä ja virvokkeita.

Tilalla tarjolla majoitusta kahden-kolmen hengen huoneissa. Mahdollisuus myös juhlatilavuokraukseen!

Siipiveikkojen pyörällä voit käväistä Rantapihalla saunomassa ja uimassa.

Majoitus luonnon keskellä

Onko haaveesi viettää yö luonnon lähellä? Haluatko herätä kukonlauluun? Täällä se onnistuu. Tarjolla yhden ja kahden hengen huoneita ihanassa miljöössä. Perinteisessä saunassa saa todellakin karistettua kaupungin pölyt yltä ja lyhyen matkan päässä on Kurjensuon luontoalue ulkoilureitistöineen. Grillissä voi valmistaa herkut terassilla nautittavaksi.

Majoitukseen on varattu 5 viihtyisää huonetta sekä puumaja, joista kuhunkin mahtuu 2–3 henkilöä.  Lakanat ja aamiainen saatavissa tilauksesta.

Lisätietoja ja varaaminen tästä linkistä

Eläin- ja Elämyspiha Siipiveikot
Saksalantie 761
21270
Nousiainen

50 5928 544

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Kaidanojan Kartano

Länsi-Suomi, Pöytyä

Tutustu

Wanha Kanala

Länsi-Suomi, Niinijoki

Tutustu