Kaidanojan Kartano

Hotelli-ravintola Kaidanojan Kartano

Viihtyisä lounasravintola, juhla- ja kokouspaikka sekä hotelli Pöytyällä. Kulhuan Paakarin valmistamaa lounasta ryhmille tilauksesta arkisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Katso kaikille avoimien lounaiden ajankohdat Facebook-sivuilta!

Vuokrattavana juhlasali, kokous- ja juhlatilat sekä saunatilat erilaisiin tilaisuuksiin. Juhlasaliin mahtuu 100–150 henkilöä ja tila on muunneltavissa toiveiden mukaan. Kokous- ja juhlatilaan mahtuu 40–60 henkeä, kalustettavissa toiveiden mukaan. Pienempiin tilaisuuksiin ja juhliin sopivaan saunakabinettiin mahtuu 20-40 henkilöä. Tarjolla valmiita juhla- ja kokouspaketteja, jotka ovat räätälöitävissä toiveiden mukaan.

Hotellissa majoitut viihtyisästi luonnon äärellä. Aamiaista ja iltaruokaa saatavilla majoittuville lisämaksusta. Huoneita omalla sekä jaetulla kylpyhuoneella. Ulkogrilli, grillausvälineet, huvimaja, pihapelit, terassit ja leikkihuone ovat majoittujien käytettävissä.

Saunatilat vuokrattavissa itsekseen tai ruokailun kera. Sauna tietenkin kruunaa myös juhlapäivän tai kokouksen. Iso sauna sopii 12-15 hlö seurueelle, alakerrassa kabinetti max. 30 hlölle. Pienessä saunassa löylyistä nauttii kerralla 5-6 hlöä.

 

Kaidanojan Kartano tarjoaa majoitusta Pöytyällä Uudenkartanon kylässä. Hotellissa yövyt mukavasti ja edullisesti joko yhden tai useamman yön. Voit nauttia luonnonrauhasta ja miellyttävästä maaseutumiljööstä.

Kartanolta löytyy ulkogrilli ja grillausvälineet. Huvimajasta löytyy pihapelejä ja siellä voi nauttia vaikka eväitä. Kartanolla on kolme terassia sekä ulkokalusteryhmiä, jotka kaikki ovat majoittujien käytössä. Kartanolla on paljon portaita, mutta sisätiloihin pääsee myös luiskaa pitkin ja toisen kerroksen tiloihin hissillä. Sisätiloista löytyy perheen pienimmille leikkihuone.