CreativeKaiku Ky

Koe Suomen luonto, seikkailut ja perinnetapahtumat

Ohjelma-, tapahtuma-, luonto- ja kulttuuripalveluja pitkällä kokemuksella!

CreativeKaiku Ky on kulttuuri-, ohjelma-, tapahtuma- ja luontopalveluja tarjoava pitkän linjan toimija (perustettu 1999). Tukikohtanamme toimii Ruokolahden ulkomuseoalue ja sen päärakennus, jossa sijaitsee myös omistamamme Kahvila Kaiku.  Tarjoamme ns. tavallisten metsä- ja järviluontoretkien lisäksi historialla, mytologialla, kulttuurilla ja tarinoilla höystettyjä luontoretkiä ja –tapahtumia.  Retkillämme koet, näet ja kuulet enemmän, rentoudut, rauhoitut ja virkistyt.  Tervetuloa!

 

Creative Kaiku tarjoaa mm. luontoretkiä ja seikkailuja mystisessä metsässä, kauniissa järviluonnossa. Retkillä kuulet tarinoita luonnon myyteistä menneistä ajoista nykypäivään. Upealla Ruokolahdella riittää retkeilymaastoa; Saimaan rannan lisäksi alueella on satoja järviä ja lampia sekä koskematonta luontoa.

Tykypäivät, tiimipalaverit, merkkipäivät, valmistujaisjuhlat, häät. Mikä syynä onkaan, tapahtumajärjestämisen ammattilaisina laajan yhteistyöverkoston avulla Creative Kaiku järjestää tapahtumasi alusta loppuun ohjelmasta ja tiloista lupahakemuksiin, järjestyksenvalvontaan, tarjoiluihin. Kaikki toteutetaan sinun toiveitasi kuunnellen täydellä sydämellä.

Kahvila Kaiku ja ulkomuseoalue Ruokolahden kauniilla kirkonmäellä, Saimaan rannan tuntumassa tarjoaa mukavan tunnelmointipaikan kahvikupillisen ja tuoreiden, perinteisten leivonnaisten ääressä. Kahvila on yleisesti avoinna kesä-elokuun tiistaista sunnuntaihin sekä ympäri vuoden tilauksesta esimerkiksi ryhmille Kahvilaa voi varata myös yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin ja pikkujouluihin.  Kahvilaan mahtuu kerralla 45-50 henkilöä ruokailemaan tai kahvittelemaan.  Tilauksesta lämpenee myös perinteinen savusauna, johon mahtuu kerralla 6-7 henkilöä kylpemään.  CreativeKaiku järjestää ulkomuseoalueella myös erilaisia tapahtumia, kuten Elonkorjuutapahtuman elokuun viimeisenä sunnuntaina.

Kirkonmäen opastetuilla kierroksilla kuulet tarinoita taiteilija Albert Edelfeltistä ja hänen vierailustaan, talvisodan suurimmasta ilmataistelusta, sotalegenda Simo Häyhästä, kotiseutumuseosta, Ruokolahden kauniista kirkosta ja hämmästyttävästä kellotapulista tai tutustu kirkonmäkeä ympäröivään luontoon ja geologisiin kohteisiin oppaan johdolla.  Kysy opastuksista ja muusta ohjelmasta lisää meiltä!

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Hugon huvilat

Etelä-Suomi, Miettilä

Tutustu