Hugon huvilat

Mökkiloma tai -kokous Etelä-Karjalassa

Hyvin varustellut, viihtyisät ja tilavat hirsihuvilat Hugon huvilat, Hugo ja Hilda, toivottavat sinut viihtymään kauniin Rautjärven rannalle Etelä-Karjalaan! Laadukkaat mökit sopivat rauhalliseen lomanviettoon perheen tai ystävien kesken, mutta myös yritysten käyttöön vaikkapa kokous- tai edustustilana ympäri vuoden. Mökit voi vuokrata myös yhdessä, jolloin tilaa on jopa 20:lle hengelle. Tiedustele myös pitempiaikaista majoitusta!

Hilda -huvilaan majoittuu max 11 henkilöä ja Hugoon 8. Rautjärven rannalle 2012 ja 2013 rakennetut mökit ovat hyvin varusteltuja – oman rannan kera.

Mökit sijaitsevat Rautjärven kunnassa, Miettilän kylässä. Ne ovat lyhyen kävelymatkan päästä toisistaan rauhallisella paikalla, eikä naapurimökeille ole näköyhteyttä. Rautjärvi on kalaisa ja rauhallinen järvi, jossa kaikki moottoriveneet ja vesijetit on kielletty. Reilun kilometrin soutumatkan päästä löytyy luonnonsuojelualue, jossa on komea kalliovuori. Päivittäistavarakauppa on Rautjärven asemanseudulla n. 5 km etäisyydellä. Kysy  lisää lähiseudun ravintola- ja nähtävyyssuosituksia! Tervetuloa!

Tietoa Hildasta

Vuonna 2012 valmistunut Hilda on kaksiosainen hirsimökki: saman katon alla on sekä avara mökki että iso sauna takkahuoneineen. Mökin puolella on tilava tupa ja hyvin varusteltu avokeittiö, kaksi makuuhuonetta (parivuoteet) ja iso parvi, jossa on majoitustilaa neljälle hengelle; saunan parvella majoittuu vielä 2-3 henkeä. Mökissä on lisäksi kaksi sisävessaa.

Hildan isolta terassilta on hyvä järvinäkymä Rautjärvelle. Käytössä on myös iso kaasugrilli. Omassa rannassa on puulämmitteinen rantasauna ja laituri. Kesäisin käytettävissä on myös soutuvene ja kanootti.

Tietoa Hugosta

Hugo on kotoisa ja valoisa hirsimökki, joka on valmistunut vuona 2013. Mökissä on kolme makuuhuonetta, joista yksi parvella, sekä toimiva ja hyvin varusteltu keittiö ja mukava, valoisa tupa. Mökissä on kaksi sisävessaa, sauna ja iso terassi järvinäköalalla. Pihapiiristä löytyy matala hiekkaranta, laituri ja saareke, puulämmitteinen rantasauna sekä kesäisin soutuvene.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

CreativeKaiku Ky

Etelä-Suomi, Ruokolahti

Tutustu