Saaristosta Kartanotunnelmaan – tutustu kohteisiin!

Artikkelit

On aika sukeltaa esittelyiden pariin ja tässä artikkelissa esittelemmekin kolme ihanaa kohdetta, joissa voit nauttia paikallistunnelmasta ja maaseudun rauhasta. Jatka lukemista, niin tutustus Galtbyn puotiin, Jussilan Lomamökkeihin sekä B&B Savikon Kartanoon!

Galtbyn Puoti

Tervetuloa rentoilemaan Galtbyhyn, jossa lauttarannan puoti ja terassi tarjoaa saaristomatkailun mukavimman paikan nauttia maisemista ja herkuista. Lauttaa odotellessasi voit hemmotella makunystyröitäsi pikkusuolaisella ja tuoreilla kahveilla, ja terassilla tarjoillut virvokkeet ja jäätelö tuovat aitoa saaristotunnelmaa.

Galtbyn puodista löydät kaiken tarpeellisen mökille tai matkalle. Juomavalikoima, elintarvikkeet ja muut käytännön tarvikkeet varmistavat, että matka sujuu. Kahvilan terassilla on a-oikeudet, joten voit nauttia suosikkijuomaasi samalla kun uppoudut saariston kauneuteen.

Koe saariston mukavin terassi Galtbyn lauttarannassa! Puoti ja terassi palvelevat kesäisin osoitteessa Saaristotie 6561, Parainen.

Galtbyn Puoti ja Terassi

Länsi-Suomi, Parainen

Tutustu

Jussilan Lomamökit

Jussilan Lomamökit kutsuu sinut nauttimaan laadukkaasta lomasta Virroilla ja Alavudella. Jussilan Lomamökit tarjoaa vuokralle monipuolisia ja hyvin varusteltuja mökkejä, jotka sopivat erikokoisille porukoille mökkielämästä nautiskeluun. Jokainen mökki on suunniteltu viihtyisäksi, korkealla varustelutasolla varustetuksi ja ne sijaitsevat ihanteellisilla paikoilla.

Mökkien vakiovarusteisiin kuuluu ulkoporeallas, joka kruunaa rentouttavat lomahetket. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima muita palveluita, kuten hierontaa, välinevuokrausta ja jopa ratsastusta. Jussilan mökeillä lomastasi ei ainakaan tule tylsä! 

Jussilan Lomamökit tarjoaa sinulle paitsi kodikkaan majapaikan myös mahdollisuuden kokea monipuolisia vapaa-ajan aktiviteetteja, jotka tekevät lomastasi unohtumattoman.

Jussilan Lomamökit

Länsi-Suomi, Koro

Tutustu

B&B Savikon Kartano

B&B Savikon Kartano tarjoaa vierailleen rauhallisen ja viihtyisän majoittumisen Keski-Karjalassa Kiteellä. Maalaisidylliä pursuava kartanorakennus toivottaa tervetulleeksi niin yksin matkustavat kuin suuremmatkin seurueet.

Savikon Kartano sijaitsee Kiteellä, kaukana kaupungin hälinästä, mutta kuitenkin lähellä keskustan palveluja. Kiteen juna-asemalle on matkaa vain kymmenen kilometriä. Alue tarjoaa upeita mahdollisuuksia ulkoiluun, sillä tilan läheltä lähtee luontopolkuja ja rauhallisia maalaisteitä pitkin voi kulkea maisemista nauttien. Historiasta kiinnostuneille lähialueelta löytyy vanha maakauppamuseo.

Vieraita hellitään karjalaisella aamupalalla joka aamu, ja jokaiselle on käytössä hyvin varusteltu keittiö. Ilmainen wifi takaa helpon yhteydenpidon, ja pyykinpesumahdollisuus mahdollistaa kevyemmän pakkaamisen. Savikon Kartanon tarjoamat polkupyörät ovat vieraiden käytössä maksutta, ja puulämmitteinen sauna lämpiää tilauksesta, tarjoten rentouttavan kokemuksen päivän päätteeksi.

B&B Savikon Kartano

Itä-Suomi, Kitee

Tutustu