B&B Savikon Kartano

B&B Savikon Kartano tarjoaa rauhallista ja viihtyisää majoittumista Keski-Karjalassa Kiteellä. Vanhassa kartanorakennuksessa maalaisidyllin keskellä majoittuu niin yksin kuin isommassakin seurueessa.

Savikon Kartano sijaitsee Kiteellä maaseudun rauhassa, mutta kuitenkin keskustan palvelujen läheisyydessä. Kiteen juna-asemalle on vain kymmenen kilometriä. Mahdollisuudet ulkoiluun ovat loistavat, tilan läheltä lähtee luontopolku ja rauhallisia maalaisteitä pitkin on myös mukava kulkea. Lomaa voi höystää myös historialla, sillä Kartanon pihapiirin välittömässä läheisyydessä sijaitsee vanha maakauppamuseo.

Karjalainen aamupala tarjoillaan joka aamu ja lisäksi majoittujilla on käytössä hyvin varusteltu keittiö. Ilmainen wifi takaa pääsyn verkkoon, pyykinpesumahdollisuus antaa mahdollisuuden pakata kevyestikin. Kartanon polkupyörät ovat veloituksetta majoittujien käytössä ja puulämmitteinen sauna lämpeää tilauksesta.

Vanhassa kartanorakennuksessa vierailijoilla on käytössä kuusi huonetta, joissa on yhteensä 14 vuodepaikkaa. Huoneet ovat kahden ja kolmen hengen huoneita, joissa lisäksi erillisvuoteet. Kesäisin on käytössä myös kaksi aittaa.

Majoittujien käytössä on hyvin varusteltu keittiö, viihtyisät yhteiset tilat, kaunis tupa, biljardihuone sekä jaetut kylpyhuoneet. Jokaisesta huoneesta on miellyttävä puutarhanäkymä.

Huonehinnat alkaen 90€ per vuorokausi.