Ylämäen tila

Voimaa luonnosta ja eläimistä

Tule Kiuruvedelle Ylämäen tilalle viettämään rentoja ja leppoisia päiviä nauttien mukavasta tekemisestä aidossa ja kodikkaassa maalaismiljöössä, ympäri vuoden. Majoitusmahdollisuus huoneessa tai huoneistossa sekä kesäisin aitassa.

Tila toimii Green Care periaatteen mukaisesti, tavoitteena on saada hyvää oloa ja voimavaroja luonnosta ja eläimistä. Ylämäen tilalla voit rentoutua maatilan arkiaskareiden parissa tai nautiskella kauniista järviluonnosta ja osallistua eläinten hoitoon & rapsutteluun. Niemisjärvellä kalastelumahdollisuus, luonnossa voi käydä metsäretkillä ja nuotiopaikalla nauttia eväitä.

FotoElämys kuvauspalvelut on osa Ylämäen tilan toimintaa. Tilan isäntä on pitkän linjan luontokuvausharrastaja ja tarjolla on mm. kuvauspalveluita juhliin, elämyskuvauksia, kuvausretkiä luontoon ja kuvauskojuja vuokralle eläinten kuvaamiseen ja seuraamiseen.

 

Leppoisaa tekemistä maalla

Maatilalla riittää tekemistä; voit osallistua tilan arkiaskareisiin, rapsutella ja hoitaa eläimiä, pelata pihapelejä tai lähteä järvelle tai metsään retkelle. Nuotiopaikalla voit vaikka paistaa makkaraa ja lettuja.

Nelijalkaiset perheenjäsenet ilahduttavat vierailijoita – kääpiöpinseri Nikita, miniatyyrihevoset Frankeyboy ja Donald sekä kesäasukkaina lampaat ja kanat.

FotoElämys | Kuvauspalvelut

FotoElämys on osa Ylämäen tilan toimintaa ja palveluita. Valokuvaajana ja kuvausretkien järjestäjänä sekä oppaana toimii isäntä, pitkänlinjan luontokuvausharrastaja Kari Rantonen.

Tarjoamme kuvauspalveluita juhliin, teemme elämyskuvauksia ja tarjoamme vuokralle kuvauskojuja luonnoneläinten kuvaamiseen ja katseluun. Järjestämme kuvausretkiä kauniiseen paikalliseen luontoon.

Huone-, huoneisto- tai aittamajoitus

Tilalla vuokrattavissa huone tai 97 neliön huoneisto, jossa tupakeittiö varusteineen ja kaksi makuuhuonetta.

Grillikatos hiili- ja kaasugrillillä on vapaasti vieraiden käytettävissä. Vieraiden vuokrattavissa on sähkömoottorivene, polkupyörä, poreallas ja rantasauna.

Kesäisin voit myös valita majoituksen aitassa. Aamiainen, lounas tai päivällinen saatavilla tilauksesta. Vuodevaatteet kuuluvat hintaan, ei lemmikkieläimiä sisätiloihin.

 

Ylämäen tila
Hilapparannantie 201
74720
Kiuruvesi

050 352 9541
050 381 7852