Villa Kaunela

Tervetuloa Villa Kaunelaan –  Modernit mukavuudet, joissa on vanhanaikaisia maaseudun viehätysvoimaa ja rauhallisuutta. Tilava vanha hirsitalo, jossa on 1950-luvun sisustus ja kodikas sisustus. Sijaitsee kukkulalla, jolta on näkymät laajoille pelloille tilan molemmin puolin.
Täysin varustettu keittiö- ja ruokailuveranta, neljä makuuhuonetta, puulämmitteinen sauna ja poreallas ”palju”.
Kuitu- internetyhteys ja televisio. Puolen hehtaarin tontti, joka tarjoaa tilaa leikkiä: pingistä, sulkapalloa, petankkia, tikkaa – ja pienimuotoista jalkapalloa!

Nauti Villa Kaunelan tarjoamista elämyksistä. Laaja puutarha-alue on täydellinen ulkoilma-aktiviteetteihin, olipa kyse ystävällisestä sulkapallosta tai grilliruoasta rakkaiden kanssa. Niille, jotka etsivät rentoutumista ja nuorentamista, huvilassa on myös puulämmitteinen sauna ja palju, jossa voit rentoutua ja hemmotella itseäsi autuaassa yksinäisyydessä. Anna rauhoittavan lämmön sulattaa stressisi, kun lähdet puhtaalle rentoutumiselle.

Villa Kaunelan erinomainen sijainti Somerossa tarjoaa helpon pääsyn erilaisiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Tutustu läheisiin lumoaviin metsiin, golfklubiin, frisbeegolfiin, taide-ateljeihin tai vieraile Ypäjä Horse Show ’ssa. Pakene jokapäiväisen elämän hälinää ja nauti Villa Kaunelan tyyneydestä. Varaa majoittumisesi nyt ja luo pysyviä muistoja tässä idyllisessä suomalaisessa maaseudulla. Mukavuutesi osalta poreallas ja sauna sisältyvät varauksen hintaan. Savusauna ja mönkijällä saatavilla erityisestä pyynnöstä lisämaksusta.
Liinavaatteet ja pyyhkeet talossa lisäävät 10 €/henkilö.

 

 

Tervetuloa asumaan ja viihtymään 1950-luvun maalaistyyliin mutta nykyajan mukavuuksin Villa Kaunelaan! Hirsirakenteisessa maalaistalossa on iso tupakeittiö ja ruokailuveranta valoisalla etelänpuolella. Tila sijaitsee nummen eli pienen soraharjun päällä kylän korkeimmalla kohdalla rauhaisalla tontilla, josta avautuvat näkymät peltoaukeille molemmin puolin. Yöpyjille on makuutilat 8-10 hengelle.
Puulämmitteisessä saunassa ja paljussa voit rentoutua pitkän päivän iltana. Ja kun nälkä yllättää saunoessa, ei muuta kuin grillaamaan kaasulla tai hiilellä oman maun mukaan. Ruokailu onnistuu silloin saunamökin terassilla ilta-auringossa tai markiisien alla pienellä sateellakin. Pyykinpesukone löytyy myös saunamökiltä.

Isolla pihalla on tilaa peleihin: pingis, sulkapallo, petankki, tikanheitto ja puolen hehtaarin tontilla mahtuu pientä futistakin pelaamaan – siihen löytyy myös palauttava maaliverkko. Pysäköintitilaa löytyy esim. matkailuvaunulle tai hevostrailerille.
Erikseen voit varata isoa, yli 100-vuotiasta savusaunaa ja sen terassia sekä traktorimönkijöitä, jos kaasujalkaa kutittaa.
Talossa on valokuituyhteys eikä pelatessakaan verkko pätki – eikä TV. Varattavissa touko-syyskuu aikana.

Villa Kaunela
Lahnuksentie 30 A
Somero

0440321067