Vauhtifarmi

Kokous- ja elämyskeskus yksityisille ja yrityksille

Vauhtifarmilla riittää elämyksiä laidasta laitaan niin yrityksille ja muille ryhmille kuin perheillekin. Vauhtifarmin palveluihin kuuluvat mm. kokous-ja juhlatilat (10-300 hengelle), edustussaunat (10+30hlöä), baari, catering ja ohjelmapalvelut.

Rauhallinen maalaismiljöö mahdollistaa rentouttavan kokous- ja elämyspäivän. Tilalla järjestät vaikkapa tyhy- ja virkistyspäivät, synttärit, polttarit, häät, leirikoulut ja luokkaretket. Katso kaikki elämykset tästä.

Tutustu Vauhtifarmin vauhdikkaaseen menoon kuvagallerian kautta. Perheille löytyy myös tekemistä arjen piristämiseksi .

Meillä on myös mökkimajoitusta, kurkkaa ne tätä kautta: https://www.vauhtifarmi.fi/majoitus/

 

Juhlat, kokoukset ja rutkasti tekemistä

Polttarit, synttärit, häät ja yritystilaisuudet ynnä muut tapahtumat järjestät ohjelmien ja ruokailujen kera mukavasti maaseudun rauhassa.

Kokous- ja juhlatilat 10-300 henkilölle. Saunat ja poreallas tarjoavat rentoutumista vauhdikkaan päivän jälkeen tai kokouksen päätteeksi.

Kaipaat sitten adrenaliinitäyteisiä elämyksiä kuten varjoliitoa, värikuulasotaa, vaijerilla liukua ja kuplafutista tai rauhallisempaa menoa vaikka jousiammunnan, joogan, asahin, luonnossa samoilun tai melonnan parissa, Vauhtifarmilta löytyy tekemistä jokaiseen makuun!

Maatilamajoitus

Farmilla on kesällä rauhallista ja vuokraamme mökkejämme perheille ja matkailijoille. Kauttamme saat myös elämykset ja ihanan lämmitetyn uima-altaan.

Tiedot

Maksimihenkilömäärä: 40
Etäisyys lähimmälle rannalle: Lämmitetty uima-allas, Sääksin uimaranta 7 km päässä
Etäisyys lähimmälle kaupungille: Klaukkala 8km

Vauhtifarmi
Suonojantie 200
01860
Perttula

040 512 2005
040 523 5049

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Hevoslaakson talli

Etelä-Suomi, Karkkila

Tutustu