Taattisten tila

Taattisten tilalla yhdistyy taide, luonto, rentoutuminen ja yhdessäolo

Tilalla voit hengähtää riippukeinussa syreenimetsän katveessa tai viettää päivän aktiivisemmin luontopolulla, järvellä soudellen tai pihapiirin kotieläimiä seuraten. Taattisten tilan kesän 2022 ohjelmaan kuuluu mm. popup- ravintoloita sekä keramiikkakursseja, katso lisää tietoa Taattisten tilan nettisivuilta.

Taattisten tilalla on upeat puitteet monenlaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen, tunnelma ja miljöö ovat ainutlaatuiset. Tilalla on mahdollisuus yhdistellä erilaisia tiloja, majoitusta ja toimintaa monenlaisiksi kokonaisuuksiksi, autamme mielellämme suunnittelemaan erityisen tapahtuman juuri teille.

SAVUSAUNA – RANTAPALLO KENTTÄ – GRILLIPAIKKA- VUOKRAA PYÖRÄ – UIMARANTA – VUOKRAA SOUTUVENE – PIHAPELEJÄ – LASTEN LEIKKIPAIKKA

Tunnelmallisia vierashuoneita sekä mökkejä

Taattisten tilalla voit majoittua pihapiirin historiallisissa rakennuksissa tai lähimetsän hirsimökeissä. Pihapiirin perinnerakennukset ovat aina 1700-luvulta asti ja niissä voi majoittua 1-4 hengen uniikeissa huoneissa. Mökkejä löytyy kahdelle, neljälle sekä kahdeksalle vieraalle, kaikista löytyy oma sauna ja yhdestä pääsee pulahtamaan omaan lampeen. Toivotamme teidät olemaan kuin kotonanne ja nauttimaan vierashuoneiden tunnelmasta!

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Louhisaaren kartano

Länsi-Suomi, Askainen

Tutustu

Ketarsalmen Kievari

Länsi-Suomi, Taivassalo

Tutustu

Luonnonmaan loma

Länsi-Suomi, Naantali

Tutustu