Salpalinjan Hovi

Salpalinjan Hovi

Hotelli Salpalinjan Hovi sijaitsee 9 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta keskellä Etelä-Karjalan kaunista luontoa ja historiallisia paikkoja.

Rutolan hirsirakenteisesta kyläkoulusta remontoitu huoneistohotelli tarjoaa käyttöösi kuusi kodinomaisesti ja oppiaineiden mukaisesti sisustettua huoneistoa. Kaikissa huoneissa on oma keittiönurkkaus, kylpyhuone ja tv.

Meille on helppo tulla autolla ja hotellin pihassa on ilmainen pysäköinti. Rauhoitu luonnon äärellä, tai vietä aktiiviloman meloen ja kalastaen kävelymatkan päässä sijaitsevilla Saimaan tai Kymijoen vesistöillä; tutustu naapurista löytyvään sota- ja sahahistoriaan, tai tee päiväretkiä ympäri Lappeenrantaa ja Etelä-Karjalaa.
Lisätietoa Lappeenrannan monipuolisista nähtävyyksistä löydät Aktiviteetit ja nähtävyydet sivulta.

Nimensä mukaisesti hotelli sijaitsee sotahistoriallisesti merkittävällä Salpalinjalla. Siitä muistuttavat vierestämme löytyvät 1900-luvun puolivälissä rakennetut maanalaiset sotilasbunkkerit, joihin pääset laskeutumaan asiantuntevan oppaan johdolla. Lue lisää Salpalinjasta täältä.

Tutustu oppiaineiden mukaan sisustettuihin hyvin varusteltuihin huoneisiimme täällä.

Kaikki onnistuu saman katon alla – juhlat, kokoukset ja tapahtumat sekä vieraiden majoitus.
Hirsirakenteisesta, entisestä kyläkoulusta kauniisti remontoitu kartanomainen hotelli Salpalinjan Hovi tarjoaa persoonallisen, tunnelmallisen ja inspiroivan ympäristön monenlaisiin tarpeisiin.
Tilamme soveltuvat hyvin erilaisten juhlien, virkistyspäivien, kokousten, koulutusten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Kun varaat koko talon, käytössäsi on aulatilat, kuusi modernia ja upeasti oppiaineiden mukaan sisustettua huoneistoa (6 kpl), hotellin keittiön koneineen sekä piha-alueen.
Toiminnalliset virkistyspäivät voit viettää Salpalinjan kohteisiin tutustuen, retkeillen Näkkiniemen uudella kotalaavulla ja poluilla, tulistella läheisillä retkipaikoilla tai varaamalla erilaista ohjattua ohjelmaa tai aktiviteetteja. Hotellilla voit rentoutua esimerkiksi erilaisia ulko- ja sisäpelejä pelaten.
Hotellimme sopii erinomaisesti myös kulttuuri- ja seuramatkalaisille sekä opintoryhmille. Salpalinjan sotahistoriakierros on varattavissa ja Opettaja Amalia Lamminpään tapaan voitte kahvitella ja saunoa katajantuoksuisessa saunassamme omatoimisia hoitoja tehden. Meille on helppo tulla autolla ja pysäköinti on ilmaista.
Kauttamme voi varata pitopalvelun tai vaihtoehtoisesti voitte järjestää itse ruoat luoksemme. Hotellimme ei ole anniskelualuetta, joten voitte halutessanne tuoda juomat paikanpäälle itse.
Kysy lisää ja järjestä ainutlaatuinen tilaisuus Salpalinjan Hovissa!

Salpalinjan Hovi sijaitsee viehättävässä, kunnostetussa koulurakennuksessa 10 minuutin ajomatkan päässä Lappeenrannan keskustasta. Se tarjoaa itsepalvelumajoitusta, johon kuuluu klassinen sisustus, minikeittiö ja oma kylpyhuone. WiFi ja pysäköinti ovat ilmaisia.

Salpalinjan Hovin studioissa, huoneistoissa ja sviiteissä on valoisa, yksilöllinen teemasisustus ja puulattiat. Kodinomaista mukavuutta tuovat taulu-tv, oleskelualue ja mikroaaltouuni. Jokaisessa majoitusyksikössä on oma kylpyhuone, jossa on suihku ja hiustenkuivaaja. Asiakkaat voivat rentoutua puutarhassa ja grillata hyvällä säällä. Tarjolla on myös loungetila ja suksisäilö. Asiakkaat voivat myös vuokrata jaetun saunan ja porealtaan käyttöönsä. Hiihto, pyöräily ja kalastus ovat suosittuja paikallisia aktiviteetteja. Etelä-Karjalan taidemuseo ja Lappeenrannan linnoitus ovat 8 km:n päässä majoituspaikasta. Lappeenrannan lentokentälle on Salpalinjan Hovista 6 km:n matka.