Pöllän Mökkimajoitus

Pöllän Mökkimajoitus tarjoaa mökkejä vuokralle sekä kalaretkiä pienryhmille Hailuodolla ympäri vuoden.

Mökit ovat perinteisiä rantamökkejä ja sijaitsevat kauniilla hiekkarannalla. Mökkiläisten käytössä on rantasauna, grillipaikat sekä soutuvene rannassa. Mökeille voit saapua vaikkapa autolla, lentokoneella, veneellä tai polkupyörällä.

Otamme toiminnassamme huomioon kestävän kehityksen periaatteet.

Lämpimästi tervetuloa!

Kalaretket

Kalaretket järjestetään 2-7 hengen ryhmille ympäri vuoden. Kalaretken vetäjällä on noin 25 vuoden kokemus merikalastuksesta ja ohjelma on räätälöitävissä Teidän tarpeiden mukaiseksi.

Kesällä kalastaminen onnistuu verkoilla tai rysällä, talvella kalastetaan verkoilla tai mennään moottorikelkan rekikyydillä avannoille. Jokaisella retkeläisellä on mahdollisuus osallistua itse tekemiseen.

Rantasauna ja soutuveneet

Puulämmitteinen rantasauna viidelle, joka tarjoaa makoisat löylyt parimökin ja kutumökin asukkaille.

Grillipaikka löytyy jokaisen mökin edestä ja polttopuut sisältyvät mökin vuokraan.

Kutumökki kahdelle

Puukamina, sähköt, sähkölevy, jääkaappi, astiasto, vuodevaatteet (ei sisälly liinavaatteita), rantasauna ja soutuvene käytettävissä.

Saunamökki neljälle

Varustus mökissä: Takka, sähköt, sähkölevy, jääkaappi, televisio,m ikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiasto, vuodevaatteet (ei sisälly liinavaatteita), oma sauna ja soutuvene käytettävissä.

Saunallinen Nokkamökki kuudelle

Varustus mökissä: Takka, sähköt, sähkölevy, jääkaappi, televisio, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiasto, vuodevaatteet (ei sisälly liinavaatteita), oma sauna ja soutuvene käytettävissä.

Parimökki 2 x neljälle

Varustus mökissä: Puukamina, sähköt, sähkölevy, jääkaappi, kahvinkeitin, astiasto, vuodevaatteet (ei sisälly liinavaatteita), rantasauna ja soutuvene käytettävissä.

Niittymökki neljälle

Varustus mökissä: Puukamina, kaasulevy, jääkaappi, astiasto, vuodevaatteet (ei sisälly liinavaatteita), oma sauna. Mökki sijaitsee rantaniittymaisemassa, ei uimarantaa.

Pöllän Mökkimajoitus
Pölläntie 212
90480
Hailuoto

400 168 675