Hyvölän Talo

Tasokasta mökkimajoitusta ja luonnonrauhaa

Ähtärin sydämessä sijaitseva Hyvölän Talo tarjoaa majoittujilleen arjen luksusta erinomaisella sijainnilla. Monipuolisilla harrastusmahdollisuuksilla ja ystävällisellä palvelulla höystetty Hyvölän Talo sijaitsee 6 minuutin ajomatkan päässä Ähtärin keskustasta. Ähtärin eläinpuisto on 10 minuutin ajomatkan päässä ja Keskisen kyläkauppa on 20 minuutin ajomatkan päässä.

Hyvölän Talossa pääset nauttimaan hyvin varustelluista majoitusmökeistä ja aamiasmajoituksesta perinteisessä maalaisympäristössä. Lisäksi saatavilla on savusaunat, kota ja kylpysaavi rentouttavaan ajanviettoon. Ryhmille on saatavilla tilauksesta maittavia ateria- ja kahvipalveluja. Myös pienien juhlien järjestämiseen Hyvölän Talo soveltuu mainiosti!

Tule kokemaan ruokailuelämyksiä maalaismaisemiin Hyvölään!

Tarjoamme ryhmäruokailuja ympäri vuoden bussiryhmille, sukujuhlien viettäjille, syntymäpäivävieraille, yrityksien asiakkaille, pikkujouluryhmille, tule sinäkin! Kapasiteetti päärakennuksen tuvassa 40 henkeä, salissa lisäksi 20 paikkaa. Kesällä lisätilaa antaa ulkopaviljonki.

Kaikki ruoka on paikalla valmistettua, järvien kalaa, luomujuureksia, omia leipomuksia, sisällöt elävät tuotteiden sesonkien mukaan.

Tutustu tästä kokous- ja ryhmäruokailupaketteihin ja kysy tarjousta, teemme ehdotelman toiveidesi mukaan.

Hyvölän Talo tarjoaa laadukasta majoitusta huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä, joihin kuuluu ilmainen Wi-Fi ja maksuton soutuveneen käyttö.

Hyvinvarustellut ja kotoisat hirsimökit sijaitsevat kauniissa ympäristössä, luonnonhelmassa. Uudistetut ja remontoidut mökit tarjoavat majoittujilleen mukavan ja rentouttavan loman. Osaan mökeistä myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Neljään järvenrantamökkiin pääset tutustumaan tästä.

Hyvölän Talon päärakennuksesta löytyy tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa majoittuu yhdestä neljään henkilöä. Osaan huoneista myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Viehättäviin 1800-luvun kartanon huoneisiin pääsee tutustumaan tästä.

 

Hyvölän Talo
Kaijantie 133
63700
Ähtäri

400 216 326 Ari
40 533 0115 Katriina

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Ylä-Tuuhosen maatila

Länsi-Suomi, Ruovesi

Tutustu

Peltolan luomutila

Länsi-Suomi, Vilppula

Tutustu

Hotelli Tarjanteen majoitus

Länsi-Suomi, Virrat

Tutustu