Loma-Ässä

Tule rentoutumaan aitoon maalaismaisemaan!

Loma-Ässä tarjoaa rauhalliset puitteet lomailemiseen, juhlimiseen tai kokousten pitämiseen. Meiltä voit varata lomamökkisi järven rannalta.

Meillä voit järjestää häät, kokoukset, syntymäpäivät tai vaikka sukujuhlat. Kesäaikaan pystymme järjestämään tilaisuudet n. 150 hengelle ja talviaikaan n. 80 hengelle. Voit halutessasi myös vuokrata meiltä tilat vaikka järjestäisit juhlat, kokouksen, tms. tilaisuuden itse.

Loma-Ässä vuokraa myös kahta mökkiä Himoksella ja yhtä Ylläksellä.

Ateriapalvelu & Ravintola

Järjestämme tilauksesta yli 10 hengen ryhmille maittavat ateriat 80 paikkaisessa ravintolassamme, jossa on A-oikeudet.

Ravintolan tiloissa on myös kokouksia varten erillinen kabinetti jossa tilaa on 30 hengelle ja lisätilaa tarvittaessa ravintolan puolelta 50 hengelle. Kesäisin on käytössä myös terassi 30 hengelle. Meillä on myös omat karaoke-laitteet joita on mahdollisus käyttää järjestämissäsi juhlissa, illanistujaisissa ja muissa tilaisuuksissa.

Ravintolamme on auki pääsäntöisesti tilauksesta pl. kesäisin järjestettävät lavatanssit jolloin ravintolamme on auki.

Viihtyisä ravintolamme tarjoaa mainiot puitteet häiden ja muiden juhlien järjestämiseen. Kesäaikaan juhlatilaisuuksiin on mahdollista hyödyntää 100 hengen tanssilavaamme jonka upea rantanäköala luo juhlalle tunnelmaa.

Majoituspalvelut

Mökit

Mökkejä on varattavissa kaikkiaan kahdeksan, kaikki keskenään hieman erilaisia. Tutustu tarjontaamme ja valitse suosikkisi. Kesäaikaan majoitustilaa meiltä löytyy yhteensä n. 70 hengelle.

Maalaishotelli

Tarjoamme viihtyisää hotelliasumista maalaishotellissamme jossa on kuusi kahden hengen huonetta. Maalaishotellimme runkona on vanha navetta, josta on huolella remontoitu tunnelmallinen yöpymispaikka.

Aittahuoneistot

Kesäaikaan on mahdollista yöpyä myös hotellin vieressä sijaitsevassa aitassa jossa on 2 kahden hengen aittahuoneistoa. Koe aito luonnonläheinen yöpyminen.

Loma-Ässä
Järvitie 36
41900
Petäjävesi

400 344 968
407 379 845

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Hakamaan lammastila

Keski-Suomi, Jyväskylä

Tutustu

Surkeenjärvi Matkailutila

Keski-Suomi, Korpilahti

Tutustu

Laukaan Tupaswilla Oy

Kuusa

Tutustu