Lehmonkärki

Koulutus-, loma- ja juhlakeskus Päijänteen rannalla Asikkalassa

Lehmonkärki tunnettiin jo menneinä vuosisatoina luonnonkauniina paikkana Päijänteen rannalla ja nimensä paikka on saanut villinä kasvaneista metsälehmuksista. Kylien kalastajat ja nuoret muistavat erityisesti Haavankallion, johon kokoonnuttiin viettämään aikaa. Vähä-Äiniön lahdella rakennettiin Päijänteen ensimmäinen höyrylaiva, S/S Suomi, vuonna 1906. Alueelta on myös löytynyt yksi Suomen vanhimmista rahakätköistä; viikinkien plootuja ja kultarahoja.

Tämän päivän Lehmonkärjessä vierailee noin 25 000 vierasta ympäri vuoden. Palveluita pyritään monipuolistamaan jatkuvasti ja Lehmonkärjestä on muodostunut tasokas kokous-, lomanvietto- ja juhlapaikka.

Luksusta kokouksiin ja juhliin

Lehmonkärjen kokouspalvelu tarjoaa ammattitaitoisia ja laatukriteerit täyttäviä kokouspaketteja yrityksille. Monipuoliset, helposti muuttuvat kokoustilat ja kokousvälineet sekä osaava henkilökuntamme takaavat erinomaiset puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Syntymäpäivät, häät, pikkujoulut, sukujuhlat, yrityksen vuosijuhlat… Järjestämme vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella juuri oikeanlaiset juhlat tiloissamme upean luonnon keskellä.

Päijänteen hienoimmat saunatilat

Lehmonkärjen sauna, Päijänne ja Night Spa kruunaavat kokous- tai asiakastilaisuuden. Saunomisen ohessa voit pulahtaa järveen tai rentoutua lämpimässä ulkoaltaassamme. Nauti kylmä juoma kirkkaan tähtitaivaan alla, lumisateessa tai kauniissa auringon laskussa ja koe kokonaan uudenlainen elämys!

Ohjelmaa ympäri vuoden

Järjestä tapahtuma, joka varmasti muistetaan. Lehmonkärki tarjoaa valmiita ohjelmapaketteja sekä toiveesi mukaisesti räätälöityjä elämysseikkailuja, peliturnajaisia tai vaikkapa safareita. Oli vuodenaika mikä tahansa, Lehmonkärjestä löytyy aina mielenkiintoista tekemistä.

Lehmonkärjen catering & Herkkujen illat ja Kesäkahvila

Catering

Lehmonkärjen catering hoitaa ruokatarjoilun juhlaan kuin juhlaan. Otamme huomioon erityisruokavaliot ja -toiveet. Katso esimerkkimenut ”Catering” -osiosta. Menut voi tilata sellaisinaan tai niitä voi muokata omien toiveiden mukaisiksi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus.

Kesäkahvila & Herkkujen illat

Lehmonkärjen rantakahvila avataan juhannusviikolla ja se on avoinna 6 päivää viikossa (lauantait suljettu) elokuun alkuun saakka. Omasta keittiöstämme herkulliset leivonnaiset ja suolapalat sekä keittolounas päivittäin. Maisematerassilta upeat näkymät Päijänteelle.

Heinäkuun joka torstai-ilta ravintola Ometassa järjestetään Herkkujen ilta, jossa tarjolla lähiruokaan perustuvaa maalaisgourmeeta.

Majoitus korkeatasoisissa huviloissa

Lahden seudun Asikkalassa harjumaiseen niemeen väljästi sijoitetut huvilat ja mökit ovat lähes kaikki omarantaisia. Oma piha, soutuvene, laituri ja hyvä hiekkapohjainen uimaranta takaavat yksityisyytesi. Voit valita käyttöösi tilanteeseesi kulloinkin soveltuvan vuokramökin tai -huvilan; pienen perheen mökistä jopa 24 hengen huvilaan. Voit järjestää vaikkapa pienimuotoiset syntymäpäivät ”omalla mökilläsi”.

Ympärivuotiseen lomailuun soveltuvat mökit ja huvilat ovat hyvin varusteltuja ja kaikissa on oma sauna. Vuokra mökit ja huvilat ovat Malo-laatuluokiteltuja.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Aurinkoranta

Etelä-Suomi, Vääksy

Tutustu

Ravintola Patapirtti – Uusi-Yijälän tila

Keski-Suomi, Jämsä

Tutustu

Peijaiset Oy (Hollolan Hirvi)

Etelä-Suomi, Hollola

Tutustu