Korsuretket

Monipuolinen luontopalveluyritys

Korsuretket tarjoaa ruoka-, ohjelma- ja elämyssaunapalveluja sekä ravintola- ja metsäkokoustiloja. Jämijärvellä sijaitseva Korsukylä sisältää alueen ensimmäisen rakennuksen Korsun (30 hlö), tunnelmallisen Aitan (15-20 hlö), Humppamutterin (45 hlö), suuren Metsälavan (100 hlö), kaksi elämyksellistä saunaa, ulkokatsomon sekä muita rakennuksia.

Korsuretket ja Korsukylä sopii moneen: mm. virkistys- ja tyky-päivät, vuosijuhlat, saunaillat, polttarit, syntymäpäivät ja häät sujuvat 20 vuoden kokemuksella sisältäen ohjelmapalvelut, ruokailut, saunomiset ja majoitukset. Myös monipuolisia kokouspaketteja erikokoisille ryhmille 10 hengen kokouksista suurempiin seminaareihin.

Korsuretkien ohjelmapalveluiden päätavoitteena on, että kaikilla on kivaa. Tarjontaan kuuluu esimerkiksi melontaa, kisailuja, eräilyä, patikointia, luontoretkiä, hemmotteluja ja green care – toimintaa. Kertomalla ryhmästäsi ja tavoitteistanne saatte teille räätälöidyn unohtumattoman ohjelman.

Ruoka kruunaa kokemuksen

Korsukylän ruuat saavat makunsa lähialueen ja lähimetsien puhtaista raaka-aineista. Menuissa pyritään noudattamaan ns. satokalenteria, eli kunkin sesongin parhaita anteja hyödynnetään kyseisen kauden tarjoiluissa. Esimerkiksi riistaa, metsämarjoja ja -sieniä sekä villiyrttejä käytetään paljon Korsuretkien keittiössä. Alueen lähituottajien kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

Valmiiden menukokonaisuuksien lisäksi mahdollisuus räätälöidä juuri teidän ryhmällenne sopiva menu. Voit myös varata Korsukokin paikan päälle loimuttamaan, perinteisesti lohen rakovalkealla kypsentäen.

Pikku-Itävalta

Suuri ja tunnelmallinen mökki Jämijärvellä tarjoaa elämyksellistä lomailua isollekin porukalle. Kuusi kahden hengen makuuhuonetta ja lisävuoteet max kolmelle. Mökki sijaitsee järven rannalla komeissa maisemissa, joita voit ihailla alakertaa kiertävältä terassilta tai yläkerran parvekkeilta.

Mökillä on kaasugrilli ja järvelle päin aukeneva laavu. Kesäisin käytössä kanootti ja soutuvene, myös mahdollisuus tilata opastetut kalastuspaketit sekä banaani- ja donitsiajelutukset veneen perässä. Optimaaliset maastot patikointiin ja maastopyöräilyyn, talvisin pääset suoraan pihasta ladulle. Jämin alueella lisäksi paljon muita aktiviteetti-, harrastus-, viihde- ja ruokapalveluja.

Yli 10 henkilön ryhmille ruokapalvelut tilauksesta.

 

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Haapamäen matkailutila linnun silmin, taustalla kimmeltelee Näsijärvi

Matkailutila Haapamäki

Länsi-Suomi, Vaskivesi (Virrat)

Tutustu