Maatilamatkailu Kivennapa

Kokoukset

Kokouskäyttöön tarjoamme järvisalimme ryhmänne koon mukaan jopa yli 100:lle hengelle. Pienryhmätiloja löytyy myös erilaisia. Mökkikokous sopii noin 10-hengen kokouksiin suuren tuvan pöydän ympärillä järvimaisemassa.

Käytettävissä on tilasta riippuen videotykki valkokankaalla tai tauluTV.  Langaton internet toimii päärakennuksessamme. Jokaiselle asiakkaalle räätälöimme yksilöllisen kokouspaketin juuri toiveidenne mukaan.

Savusauna

Kivennavan savusaunan löylyt ovat saaneet kehuja asiakkailta niin paljon, että uusi yrittäjäpari ei voi saunaa purkaa, koska samanlaista saunaa on kuulemma vaikea rakentaa uudestaan.

Hää- ja perhejuhlat

Meillä voit toteuttaa häät ja juhlat latotansseilla luonto ja maaseutumiljöössä JÄRVEN RANNALLA!

Prinsessahäät, BlingBling-juhlat, rock-bileet, nostalgiahäät, elämäsi juhlat!
All in One!

Meillä on A-oikeudet juhlatalossa sekä tanssiladossa ja me teemme teille ruoat lähiherkuista satokauden mukaan omassa keittiössämme.

Meillä Sinun ei tarvitse huolehtia juhlapaikan, ruoan, siivouksen, puutarhatöiden, koristelujen, tarjoilujen eikä henkilökunnan toimivuudesta. Me huolehdimme puolestasi!

Myös vihkiminen onnistuu meillä hääkaarilla! Ja lähellämme on jopa kaksi ammattikampaajaa sekä meikkaaja, joita voimme suositella!
Etsimme myös valkokuvaajan juhliisi puolestasi! Ja bändisuosituksia meillä on myös antaa eri tyylilajeista.
Hevosvaunu kuljetus upealla Suomenhevosella ja vankkureilla onnistuu myös!

Häävalssin voi tanssahdella tunnelmallisessa vanhan ajan tanssiladossa, jossa on orkesterille esiintymislava, runsaasti tanssitilaa, lokoisia sohvia ja tietenkin janoisia palveleva Napanteri- baari.

Ravintolan keittiöstä valmistuu maukasta lähiruokaa vaativaankin makuun. Raaka-aineiden laatu on meille tärkeää, siksi käytämme lähiympäristössä tuotettuja raaka-aineita ja Pieksäjärven tuoretta kalaa. Isäntäpari kasvattaa Black Angs luomu pihvikarjaa oman tilan lihasi arkeen sekä juhlaan. Lisäksi ruisleipä ja rieska ovat aina emännän paistamia.

Toteutamme tarjoilun isommallekin ryhmälle arkilounaasta juhla-ateriaan. Kerrothan siis toiveistasi. Tule ja nauti aidoista mauista!

Majoitusvaihtoehtoina on hotelihuoneita ( 7kpl) , mökkejä (3 kpl), sviitti sekä Alkuperäisen Kivennapa Villan kartanohuone !

Kahden hengen hotellihuoneissa on suihku, tv sekä wc ja 2 kpl:tta yhden hengen vuoteita. (yht. 7 kpl) Yhdessä huoneista on parivuode.

Sviitti (1 kpl)omalla saunalla ja takaterassilla, iso parivuode, suihku, wc, tv

Talvella VUODEPAIKKOJA on yhteensä hotellihuoneissa ja mökeissä 26:lle ja kesäisin 29:lle hengelle. Lisävuoteet saadaan kaikkiin huoneisiin. Mikäli tarvitset lisämajoitusta, järjestyy sitä lähialueelta.

 

Järvenrantamökki 8:lle Riihisyrjä
– 10-hengen karjalatyylitelty sauna ja marmoroitu kylpyhuone
– Täysvarusteltu keittiö
-Yläkerrassa on:
– 1 huone, jossa on paruvuode
– 2 huone, jossa on 3 kpl:tta yhden hengen vuoteita
– Parvi, jossa on 3 kpl:tta yhden hengen vuoteita

 

Maatilamatkailu Kivennapa
Saarvontie 233
74310
Pieksänkoski

0505946553
0402869010