Kavalton tila

Aktiviteetit ja ohjelmapalvelut

Hyvän lisän tilallamme järjestettäviin tilaisuuksiin tuo jokin mukava oheisohjelma. Tarjoamamme aktiviteetit ovat oiva tapa ryhmäytyä työpaikan koulutuksen yhteydessä, saada raitista ilmaa tai vaikkapa nauttia ajasta hyvien ystävien kanssa. Järjestämme monipuolista ohjelmaa ja teemme yhteistyötä monien laadukkaiden ohjelmantuottajien kanssa.

Vaijeriliukua Tuurunjärven yli

Event extreme on rakentanut huiman vaijeriliukuradan metsälampemme yli. Radalla on pituutta noin 240 metriä ja maisemat laskussa upeat. Kannattaa tulla testaamaan!

Lisäksi kauttamme järjestyy yhteistyökumppanien toimesta mm. jousiammuntaa, luontoretkiä, hevosajeluita, korikiipeilyä, mönkijäsafareita, viinitastingia, hierontaa, rentoutus- ja hyvinvointiluentoja, värikuulasotia ja paljon muuta!

Pitopalvelu Kaarina

Meiltä voit tilata maukkaat tarjoiltavat kotiisi tai juhlapaikalle. Hoidamme juhlat alusta loppuun, jättämättä tiskiä tai sotkua jälkeemme. Hoidamme pitopalvelun joko kokonaisuudessaan, tai voitte myös halutessanne noutaa tilauksenne itse Kavalton Tilalta.Ruokalistan laadinnassa otamme aina yksilöllisesti huomioon asiakkaan toiveet, ja tunnetusti ruokamme on laadukasta ja maittavaa. Suosimme lähiruokaa ja valmistamme talon omista marjoista mehuja ja jälkiruokia, sekä leivomme itse leivät ja leivonnaiset.

Kiireisen kaupunkihotellin sijaan vietä yösi maalla. Varaa huone Kavaltosta ja tule lepäämään kauniin luonnon keskelle! Huoneemme ovat 2-4 hengelle, ja petipaikkoja meillä on yhteensä 15 hengelle. Majoituspaketti sisältää wc:t ja suihkut käytävältä, liinavaatteet, pyyhkeen ja aamupalan.

Kavalton tila
Kavaltontie 11
21500
Piikkiö

02-4750000
050-5630000

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Katiskanmäki / Kahvila-ravintola Firabeli

Länsi-Suomi, Ylönkylä

Tutustu

Tammiluodon Viinitila Oy

Länsi-Suomi, Lielahti TI, Parainen

Tutustu

Kanniston Kotieläintila

Länsi-Suomi, Alastaro

Tutustu