Iloranta

Iloranta tarjoaa erinomaisen monipuolisen paikan yritysten vetäytymisiin ja kokoustamisiin maaseudun rauhassa. Hyvin varusteltujen kokoustilojen ja hotellitason majoittumisen lisäksi luonnon keskellä sijaitseva Iloranta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan, yhteisöllisiin oheisohjelmiin ja vaikka lauttaretkeen järvellä. Lisäksi tarjolla on tavallinen puulämmitteinen ranta- sekä savusauna kirkasvetisen Iso-Roineen rannalla. Turvesauna, infrapunasauna ja avantouinti ovat kaikki mahtavia kokemuksia!

Haluamme omalta osaltamme edistää niin loma-, kokous-/koulutusvieraiden, leirikoululaisten kuin senioreidenkin hyvinvointia tarjoamalla puhtaan luonnon keskellä maukasta lähiruokaa ja monenlaisia mahdollisuuksia liikuntaan sekä ulkona että sisällä.

Oheisohjelmissa voit tutustua virkistävään luontoon, hoitaa kehoasi, kalastaa, ravustaa, haastaa itsesi kalliolta laskeutumisessa tai vain pitää hauskaa leikkimielisissä olympialaisissa. Oheisohjelmien valikoima on todella laaja, tutustu ohjelmavalikoimaan tarkemmin.

Kotona leivottuja leipiä ja isännän savustamaa kalaa. Luomuperunoita, paistia ja metsäsieniä. Näitä makunautintoja tarjoamme suoraan luonnosta. Ilorannan ruokapöydän aarteet ovatkin lähiruokaa parhaimmillaan. Raaka-aineina käytetään pääasiassa lähiruokaa hämäläisistä järvistä, metsistä ja pelloilta.

Herkkuja voit nauttia metsälaavulla, vanhassa Riihessä tai salin pitkässä pöydässä. Voit myös itse osallistua ruoan pyytämiseen ja valmistamiseen. Syksyllä ravustetaan Ilorannan lautalla tai valmistetaan rosvopaistia rantamäellä, öinen madepilkki kuuluu sydäntalveen. Itse leivottu ruisleipä tuo muistoja mieleen kotonakin.

Ruuan ympärille on rakennettu myös juhlateemoja: Rautakauden ruokajuhlat, syksyn kekripidot tai niskavuorelaiset illalliset ammentavat voimansa suoraan Ilorannan historiasta.

Ilorannassa majoitut mukavasti mökeissä mäntyjen, pähkinäpensaiden ja lehmusten kainalossa upeasta rantamäen ja Iso-Roineveden maisemasta nauttien tai Omenatarhan tasokkaissa huoneissa joissa luonnosta voi nauttia omalla terassilla tai parvekkeella istuen.
Lakanat ja loppusiivous kuuluu täysihoidon hintaan. Kesäaikana omat pyyhkeet mukaan, paitsi Omenatarhan huoneisiin majoittuvat.

Omenatarha

5 kpl hotellitasoisia 2 (+2) hh omalla parvekkeella. 5 kpl hotellitasoisia 2 (+2) hh omalla terassilla.

Päärakennus

3 kpl 2-4 hlön huone, joissa kaikissa oma WC, kahdessa myös oma suihku
1 kpl 4 hlön huone, 1 kpl 1-2 hlön huone, suihku ja wc käytävässä

Punainen talo keskellä pihaa

2 kpl 2-3 hlön huone, joissa omat WC:t ja suihkut, molemmissa oma uloskäynti

1 kpl 4 hlön huone, jossa oma WC ja suihku, 1 kpl 2 hlön huone,  1 kpl 4 hlön huone, 1 kpl 5 hlön huone, jossa oma sisäänkäynti ja oma WC

2 kpl 5-6 hlön huoneita, toisessa oma WC, 1 kpl 4 hlön huone, 1 kpl 2 hlön huone

Mökit 

5 kpl 5-6 hlön mökkiä, joissa oma suihku ja wc
Hirsimökeissä on yksi isompi huone parisänkyineen ja makuualkovi neljälle.
Sinikellossa, Viherpeipossa ja Punahilkassa on kaksi erillistä huonetta. Sinikellossa ja Punahilkassa nyt myös kaksi vessaa ja suihkua.

Kaikissa mökeissä on lisäksi jääkaappi, TV ja veden/kahvinkeitin sekä terassi.

Iloranta
Rukkoilantie 129
14700
Hauho

40 513 1139
50 343 7770

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Solaniemi Lomakylä

Länsi-Suomi, Orivesi

Tutustu

Mäkelän Lomatuvat

Länsi-Suomi, Korkeakoski

Tutustu

Maivian pidot

Länsi-Suomi, Längelmäki

Tutustu