lloluontonen

Hyvinvointia luonnosta ja suomenhevosista

Iloluontonen on yhden naisen yritys, joka tuottaa luontoon, luonnontuotteisiin ja suomenhevosiin pohjautuvia elämys- ja hyvinvointipalveluja sekä neuvontaa. Villiyrtit, turvehoidot, vähän erilainen hevostoiminta – siinä on pähkinän kuoressa toimintamme kulmakivet. Meidän juttumme on yksilöllinen ja lämmin kohtaaminen rauhallisessa miljöössä. Se tarkoittaa sitä, että ohjelma järjestyy vaikka yhdelle tai kahdelle hengelle eikä muita silloin ohjaajan lisäksi ole paikalla. Toimitila sijaitsee Pohjois-Savossa, Pielavedellä, lumoavan luonnon keskellä.

 

Turvehoidot

Iloluontosen turvehoidossa saat tehoapua kireille lihaksille ja hidastuneelle aineenvaihdunnalle. Kotimainen turve, ihanan rentouttava lämpö ja tehokas hieronta ovat lyömätön yhdistelmä! Turvehoito tapahtuu kokonaisuudessaan hierontapöydällä, eikä eroa muutoin tavallisella hierojalla käynnistä, kuin sisältönsä puolesta.

Turvehoidon tehokkuus perustuu lämmön ja turpeessa olevien humus- ja fulvohappojen yhteisvaikutukseen, ääreisverenkierron ja nestekierron kiihtymiseen, lihaskalvojen käsittelyyn imukupilla sekä lämpimien lihasten hierontaan.

Henkilömäärä: Turvehoidoissa 1 hlö hoitopöydällä kerrallaan. Peräkkäiset ajat kahdelle onnistuu, kun varauksen yhteydessä mainitsee, että toinen henkilö tulee heti perään.

Rajoitukset: hartsiallergia (reagointi pihkaan), kissa-allergia (kotihoitolassa voi on kissapölyä)

Varaukset viimeistään: 6 h ennen hoitoa

Saapuminen: aikaisintaan 10 min ennen varattua aikaa.

Maastoratsastus suomenhevosella 45 min

Pyöreisen tilalla, Pielavedellä (Pohjois-Savossa) tarjotaan mm. ohjattua maastoratsastusta ja talutusratsastusta suomenhevosilla. Mene nauttimaan luonnon ihmeistä, ihanan eloisista ja vauhdikkaista hevosista sekä lämpimästä kohtaamisesta pienen tallin idylliin. Ei haittaa, vaikka edellisestä ratsastuskerrasta olisi vuosia (tai vuosikymmeniä) aikaa, eikä sekään jos olet menossa satulaan ensimmäistä kertaa! Aina on saatavilla talutus lyhyemmille retkille ja sitä turvallisuussyistä kokemattomien tai arkojen ratsastajien kanssa mielelläni tarjoan.

Villiyrtit ja sienet

Villiyrttien ja sienien mielenkiintoinen maailma imaisee usein mukaansa ja mikäpäs sen järkevämpää. Kyllähän Suomen puhtaan luonnon antimista kannattaa ehdottomasti hyödyntää muutkin kuin sienet ja marjat. Tietenkin myös villiyrtit! Autan mielelläni sinua alkuun tai syventämään jo opittua. Syksyllä vedetään kumpparit jalkaan ja lähdetään ihmettelemään kehnäsieniä, suppilovahveroita ja harmaakirjovahakkaita.

Toimin luonnontuoteneuvojana ympäri vuoden, joten minut voi pyytää kouluttamaan esimerkiksi ravintolaan, leipomoon tai tyhy-päiville. Talviaikaan kuivatut yrtit kulkevat kevyesti matkassa! Pyydä tarjous alareunasta löytyvällä kaavakkeella.

Kaikkiin luonnontuoteneuvontapalveluihin pätee seuraavat.

Ennakovaatimukset: Ei tarvitse kokemusta

Varaukset viimeistään: 6 h aiemmin, kurssit 5 vrk aiemmin.

Peruutukset viimeistään: 1 vrk ennen sovittua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutamme 50%.

lloluontonen
Pyöreisentie 77
72710
Vaaraslahti

0407441792

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Kalliorannan Lomapirtti / Työhyvinvointipalvelut

Itä-Suomi, Keitele

Tutustu