Hotelli Kuusamon Portti

Hotelli Kuusamon portti sijaitsee Iijärven rannalla 15 km Kuusamosta etelään ja Rukalle on matkaa 40 min. Rauhallista perhehotellia ympäröivät metsät ja järvet. Lähialueelle pääsee harrastamaan lähes ulko-ovelta esim. hiihtämään, pilkille tai kalalle, pyöräilemään tai melomaan.

Hotellissa on 8 kappaletta 2-4 hengen huoneita ja pihapiirissä myös kaksi tilavaa mökkiä (6 ja 10 hengelle) joissa on oma sauna ja takka. Vuodepaikkoja on yhteensä noin 40 – 48 kappaletta. Hotellin ravintolasta saa ravintola- ja kahvilapalvelut. Keittiömme tarjoaa suomalaisen, hollantilaisen sekä thaimaalaisen keittiön herkkuja.

Majoitukset voi varata myös Booking.com palvelun kautta.

Tämän lisäksi järjestämme safareita. Kesäisin esim. koskenlaskua, mönkijäsafareita, kanootti- ja kalastusretkiä. Talvisin moottorikelkkailua, pilkkimistä, koiravaljakko- ja poroajeluja.

Kuusamon Portin henkilökunta auttaa sinua tekemään lomastasi mukavan!

Kuusamon portti sijaitsee Iijärven rannalla joten ympäri vuoden löytyy erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Uimaan, soutelemaan, kalastamaan, hiihtämään ja pilkille pääsee aivan pihapiiristä. Koiravaljakkoajelut, moottorikelkkasafarit sekä vaellus- yms. opastetut retket järjestyvät Kuusamon Portin henkilökunnan avustuksella.

Tämän lisäksi hotellilla järjestetään safareita. Kesäisin esim. koskenlaskua, mönkijäsafareita, kanootti- ja kalastusretkiä. Talvisin moottorikelkkailua, pilkkimistä, koiravaljakko- ja poroajeluja. Safarien hinnat vaihtelevat 25-220€ välillä, riippuen aktiviteetista ja sen kestosta. Jokainen safari on kokemisen arvoinen.

Pihapiirissä on myös savusauna ja kota, jotka saa tilauksesta käyttöön.

Ohjelmat, retket ja majoituksen voi varata suoraan hotellilta.

Hotellin ravintolasta saa ravintola- ja kahvilapalvelut. Keittiö tarjoaa suomalaisen, hollantilaisen sekä thaimaalaisen keittiön herkkuja. Suomalaisia ruokia on muun muassa herkulliset lohi- ja porokeitto, poronkäristys, paistetut muikut sekä mustikkapannukakut. Kansainvälistä vivahdetta keittiöön tarjoaa muun muassa Portin kebab, paistetut munat Portin tapaan sekä Portin pihvi.

Pääruoka-annoksien hinnat vaihtelevat 9,5-18,00€ välillä. Aamiaista saa myös hotellilta 3-7,5€ hintaan. Tarjolla on esimerkiksi erilaisia voileipiä.

Hotellissa on 8 kappaletta 2-4 hengen huoneita ja pihapiirissä myös kaksi tilavaa mökkiä (6 ja 10 hengelle), joissa on oma sauna ja takka. Vuodepaikkoja on yhteensä noin 40 – 48 kappaletta.

Yläkerrassa neljä kappaletta neljän hengen huoneita ja alakerrassa 4 kappaletta kahden hengen huoneita. Hotellihuoneissa on vuoteet, oleskelualue sohvalla (toimii samalla lisävuoteena), sateliitti-TV, radio, kylpyhuone suihkulla, wc, alakerran huoneissa oma sisäänkäynti, yläkerran huoneissa parveke. Ikkunoista avatuu maisema puistoon ja Iijärvelle. Silitysrautaa ja vedenkeitintä voi lainata maksutta vastaanotosta. Hotellissa on langaton internetyhteys.

Mökeissä huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Yläkerran makuuhuoneissa on omat kylpyhuoneet. Keittiö avautuu tilavaan oleskelutilaan, jossa on myös takka. Tilavissa mökeissä on hyvin varusteltu keittiö (uuni, liesi, tiskikone, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikro), sateliitti-TV ja radio. Mökeissä on langaton internetyhteys.

Mökeissä on omat saunat, joihon mahtuu 6 henkilöä ja saunalta pääsee suoraan terassille. Kesäisin saunalta voi käydä pulahtamassa puhtaassa Iijärvessä.

Majoitukset voi varata myös Booking.com palvelun kautta.

Tutustu myös muihin lähiseudun kohteisiin

Oivangin Lomakartano

Keski-Suomi, Kuusamo

Tutustu