Aronsalmen Lomamökit

Rentouttavaa mökkeilyä järvimaisemissa

Aronsalmen Lomamökit sijaitsee Nurmeksessa, kalaisan ja kauniin Pielisen rannalla, Joensuun-Kajaanin-tien tuntumassa. Sijaintimme näiden neljän suuren itäsuomalaisen kulttuurikaupungin keskipisteessä suo loma-asukkaillemme heidän niin halutessaan mahdollisuuden nauttia myös useista erilaisista kulttuuritapahtumista lomansa piristykseksi.

Laineiden liplatus, kaunis auringonlasku, upeat järvimaisemat ja koskematon luonto ympärillä – näistä on hyvä mökkiloma tehty. Aronsalmella on yhteensä 16 mökkiä, joissa voit majoittua mukavasti perheen tai kavereiden kanssa järven rannalla. Mökkien varustustaso vaihtelee mökistä riippuen ja osa mökeistä on vain kesäkäytössä. Päärakennuksessa on käytössä pelisali, jossa voi pelata esimerkiksi biljardia, pingistä, flipperiä ja monia muita pelejä.

Aronsalmen lomamökit on ihana kohde vuoden ympäri. Kesäisin on mahdollisuus vuokrata venemoottoreita sekä kanootteja, sekä ostaa kalastuslupia. Kesäisin Aronsalmella toimii myös kioskikahvio. Talvella käytettävissä on n. 8 km konehoidettuja latuja, josta valaistua 2 km. Mökkialueen läheisyydessä hoidettu kelkkareitistö. Syksyisin lomalaisten käytettävissä ovat runsaat marja- ja sienimaat sekä erämaita myös metsästäjien samoilla. Meiltä myös metsästysluvat pienriistalle.

Kolin kansallispuiston huikeine maisemineen on lyhyen automatkan päässä. Siellä voit talvisin käydä myös laskettelemassa. Runsaan tunnin ajomatkan päässä, Joensuussa, voi tutustua laulurinteen tapahtumiin ja vilkkaaseen kesätoriin, tai vaikkapa perhospuistoon.

Aronsalmen Lomamökit
Juusolantie 2
75530
Nurmes

0407480537
0400374634