Vinkit juhannuksen viettoon maaseudulla

Blogit

Ovatko juhannussuunnitelmat vielä auki? Ei hätää! Listasimme kotimaan matkakohteita, jotka ovat laatineet valmiita juhannuspaketteja ja aktiviteetteja joka lähtöön. Puuhaa löytyy niin lapsiperheille, kuin rauhaa rakastaville nautiskelijoille. Lisää matkakohteita löydät matkailupalveluhaustamme.

Varjolan maalaisjuhannus

Kuulostaako juhannuksen juhlistaminen Keski-Suomessa maalaistunnelmissa, upeiden koskimaisemien ympäröimänä houkuttelevalta? Jos vastasit kyllä, Varjolan maalaisjuhannus on kuin tehty sinulle. Varjolassa pääset rentoutumaan rauhassa ja nauttimaan juhannuksesta perinteisin menoin maaseudulla.

VARJOLAN JUHANNUSPAKETTI 24.-26.6.2022 sisältää kahden yön majoituksen maalaisbrunsseineen/aamiaisineen,
savusaunan, Juhannusaaton ruokailun, juhannuskokon ja tanssit juhannusaattona. Halutessasi pääset myös osallistumaan koskenlaskuun. Juhannuspaketin hinta määräytyy valitsemasi majoitusvaihtoehdon mukaisesti.

Lue lisää Varjolan juhannuspaketista yrityksen omilta verkkosivuilta tai Varjolan kohdekortista. Paketin pääset varaamaan suoraan tästä linkistä. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 020 792 8080 tai sähköpostitse varjola@varjola.com.

Koivuniemen Herran Farmi – Lapsiperheen juhannus

Etsitkö juhannustekemistä Satakunnassa koko perheelle? Koivuniemen Herran Farmilla viihtyvät myös perheen pienimmät! Vietä elämyksellinen koko perheen juhannus maaseudulla. Koivuniemen Herran Farmilla ohjelmassa on maalaisseikkailu ja päivittäistä ohjelmaa juhannussaunasta tarjoiluihin, helposti yhdessä paketissa.

LAPSIPERHEEN JUHANNUS 24.-26.6.2022 sisältää ruokailut, majoituksen, juhannuskokon, piknikin, pelejä ja leikkejä ulko- ja sisätiloissa, vesiaktiviteetteja, saunomista, eläinten hoitoa ja paljon muuta mukavaa koko perheelle. Muistathan varata ennakkoon perheellesi oman juhannussaunan puusaunassa lomavaruksen yhteydessä. Juhannuspaketin hinta määräytyy valitsemasi majoitusvaihtoehdon mukaisesti.

Lue lisää Koivuniemen Herran Farmin omilta verkkosivuilta tai Koivuniemen Herran Farmin kohdekortista. Lisätiedot ja varaukset sähköpostilla osoitteeseen info@koivuniemenherra.fi. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 040 533 8057.

Ilolan maatila – Koko perheen juhannus

Pirkanmaalla iloisen koko perheen juhannuksen takaa Ilolan maatila. Ilolan maatilan juhannuspaketti sisältää riemukasta ohjelmaa koko juhannusviikonlopuksi. Hauskojen aktiviteettien parissa viihtyy koko perhe.

JUHANNUSLOMAPAKETTI 24.-26.6.2022 sisältää majoituksen, ruokailut, traktoriajelua, maatilan eläinten tapaamista, lipunnoston, lasten juhannuskokon ja saunomista puu- ja/tai savusaunassa. Juhannussauna puusaunassa tapahtuu perheittäin, ja saunavuoro tulee varata ennakkoon lomavarauksen yhteydessä. Savusauna on sekasauna, jonne täytyy muistaa ottaa uimapuku mukaan. Juhannuspaketin hinta alkaen 175 e/aik , lapset 3-12-v puoleen hintaan, alle 2v veloituksetta.

Lue lisää Ilolan maatilan omilta verkkosivuilta tai Ilolan kohdekortista. Lisätiedot ja varaukset sähköpostilla osoitteeseen info@ilolanmaatila.fi. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse +358 405 968 027.

Hanhenlennon juhannustapahtuma

Etsitko tekemistä juhannusaatolle Pohjois-Savossa? Hanhenlennon juhannuksessa viihtyvät kaiken ikäiset!

HANHENLENNON JUHANNUS 24.6.2022 KLO 17-20 tarjoaa kävijöilleen juhannuselämyksen maaseudun rauhassa. Ohjelmassa on muun muassa kotieläinpiha, haitarimusiikkia, talutusratsastusta ja juhannuskokko. Tapahtumasta voit ostaa kahvia, virvokkeita ja pikkupurtavaa. Liput: 5€/hlö tai perhelippu 16€ (sis. 4 hlö tai enemmän).

Lue lisää Hanhenlennon omilta verkkosivuilta tai Hanhenlennon kohdekortista. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse +358405641502 tai sähköpostitse osoitteeseen info@hanhenlento.fi.

Aurinkoista juhannusta kaikille!