Varsinais-Suomi tarjoaa monipuolista ajanvietettä syksyyn

Artikkelit

Varsinais-Suomi

Tässä palanen kohdetarjontaamme. Maaseudun väljyydessä sijaitsevia majoitusvaihtoehtoja ja erilaisia ihania aktiviteettejä löydät Matkamaalle.fi -matkailupalveluhaustamme.

Toivolan Kievari, Tortinmäki: Piristä marraskuuta hyvinvointilomalla

Idyllinen juhla- ja majoituspaikka Kurjenrahkan kansallispuiston kupeessa. Meillä juhlit, yövyt, saunot, nautit. Myymme myös oman tilan hunajaa. Täällä on lupa ottaa rennosti. Syksy on tulossa. Metsäiset polut ovat kohta kauniin ruskan peittämiä. Me pidämme edelleen majoitustilan, kesäkioskin ja juomapisteen avoinna. 

OTETAANHAN RENNOSTI 14 .11 – 15.11.2020

Talven pimeyden keskellä on mukava tehdä asioita yhdessä. Pois arjen kiireestä. Tällä kurssilla vapautetaan kehoa tiukista lukoista ja vapautetaan mieli ja pidetään hauskaakin. Pääosassa on myös hyvä ruoka

Kurssiohjelma

14.11                                                                                                                 15.11.

11.00 tervetuloa juomat ja leppoisaa kuuntelua                   9.00 aamupala ja jutusteluhetki
12.00 joogahetki                                                                          11.00 joogaa
13.30 ruokailu                                                                              13.00 lounas
15.00 Mindfullness ja luontoilua Savonjärvellä                   15.00 rentoustushetki
18.00 saunajooga                                                                        16.00 kiitos ja mukavaa kotimatkaa
19.30 illallinen

Majoitus: Tiloissa on neljä kahden hengen huonetta. Yhteinen wc ja suihku
Ilmoitathan erityisruokavalioista etukäteen.

Hinta 190 eur/hlö sisältää ohjelman täydellä ylläpidolla

Varaamaan tästä

Bed & Breakfast

Kievarista löytyy neljä kahden hengen huonetta. Suihku ja wc löytyvät  oleskelutiloista.  Varustukseen kuuluu myös mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja astiat. Hintaan sisältyy vuodevaatteet.

Hinta aamupalan kanssa on 35 eur / hlö /yö

Varaukset ja yhteystiedot: 040 556 1018 tai info@toivolankievari.com

Kylämäen hevostila, Marttila: Ota ilo irti syksystä ja osallistu kurssille

Kylämäen hevostilan kytkökset historiaan ovat vahvat. Nykyisen Kylämäen hevostilan kantatila Unki halottiin veljesten kesken 1500-luvun lopulla ja nykyisen suvun haltuun tila on tullut 1703. Nykyisellään tilalla keskitytään Suomenhevosten jalostukseen ja käyttöön, hevosten kuntoutukseen, sekä broilereiden kasvatukseen. Tilan pelloilla kasvatetaan ruokaa eläimille ja Kylämäen toiminta on laajentunut hevostentoimintojen lisäksi maaseutumatkailuun, kokous- ja juhlapalveluun ja tammanmaitokosmetiikkaan.

Ratsastusjousiammunnan kisaratakurssi 18.10.2020

Kurssi sopii sinulle, jolla on jo alkeiskurssi käytynä tai vastaavat taidot. Pääset kokeilemaan kisaratojen tunnelmaa ja tarvittaessa voimme tehdä myös grading-suorituksen. Päivä alkaa klo 10.30 radan rakennuksella yhteistuumin, jonka jälkeen ammumme maasta hioaksemme käyttämiäsi tekniikoita vielä tehokkaammaksi. Herkullinen lounas noin kello 12.30, jonka jälkeen 13.30 siirrymme vatsat pullollaan tallille satuloimaan Kylämäen ihanat kiltit suomenhevoset ja ratsastamme treenit. Tehokurssi päättyy noin kello 17 pintaan päivän annin purkuun samalla kun puramme radan ja hoidamme hevoset. Oivallinen tapa päästä testaamaan kisaratoja leppoisassa hengessä!

Voit osallistua kisaratakurssille myös omalla hevosellasi.

Varaa tästä tai laita viestiä kata@iberico.fi

Inspiraatiokurssi kekrihengessä! 31.10.2020

Pyhämiesten päivän kunniaksi tarjolla ihastuttava inspiraatiokurssi vaativaan makuun:

Päivä alkaa saapumalla kello 10 pihapiirissä olevaan Unki-ravintolaan jossa nautimme aamupalan höyryävän kahvin ja teen sekä alkukeskustelun kera. Käymme samalla läpi mitä lajeja tai asioita kukin kurssilainen haluaisi harjoitella. Lajivalikoimassa klassinen kouluratsastus, maastakäsin työstämisen eri tapoja, working equitation, ratsatusjousiammunta, ratsastusmiekkailu sekä erilaiset ratsukoiden vuorovaikutushaasteet ja -keinot. Syömme runsaan ”kekri-lounaan” jonka jälkeen onkin hyvä lähteä vatsat pullollaan harjaamaan ja satuloimaan Kylämäen ihastuttavia suomenhevostammoja. Ratsastamme pienryhmissä tai pareittain osallistujamäärän sekä valittujen harjoitusten mukaan. Kurssin päätteeksi hoidamme uljaat ratsumme iltapuulle ja jotta kekri-kokemus olisi täydellinen, sen jälkeen nautimme itse vielä päätöskakkukahvit loppukeskustelun merkeissä.

Hinta: 150€ joka sisältää opetuksen lisäksi hevosvuokran, maneesimaksun, kaikki ruoat

Varaa paikka täältä tai laita viestiä kata@iberico.fi

Wanha Kanala, Niinijoki: Tunnelmallinen ilta unohtumattomassa miljöössä

Wanha Kanala on juhlatila, kotileipomo, kahvila/ravintola ja tilapuoti, ja kohta myös talvikauden tanssipaikka. 120–paikkainen viihtyisän kodikas juhlatila Loimaan Niinijoella. Tilan sisustus on harmoninen ja siinä on vivahteita sekä maalaisromantiikasta että Lapista. Ja Wanha Kanala on todellakin entinen kanala.

Erikoisilta Charles Plogman 13.11. 19-21.30

Musiikki-illan aikana biisejä uudelta Vedän elämän henkeen -levyltä sekä monia suosikkeja vuosien varrelta. Koko uusi fanituotesarja esittelyssä. Yllätysohjelmaa.

Liput 23,50e

Lippu + iltapala 40€

Tutustumaan tapahtumaan ja varaamaan tästä

WanhaKanala Facebook

Yhteystiedot: asiakaspalvelu@wanhakanala.fi tai 02 7218979

Tuorlan majatalo, Kaarina: Tule nauttimaan taiteesta ja hyvästä ruoasta

Tuorlan Majatalo tarjoaa herkullista ruokaa, rauhallisen yösijan ja monipuolisia kokemuksia kaiken ikäisille. Majatalon on kuulu maittavasta kotiruuastaan ja ystävällisestä palvelustaan.

Akvarelleja ja maalauksia 1.-31.10.
Ritva Aaltosen  ja Iza-Maria Mickelssonin yhteisnäyttely Majatalon salissa on täynnä herkkiä kasveista ja luonnosta aiheensa ammentavia akvarelleja ja akryylitöitä. Molemmat taiteilijat käyttävät sekatekniikkaa.
Näyttely on avoinna:
arkisin: 8-16
viikonloppuisin: 9-16
Sunnuntaibrunssi  klo 11-15
Ihanat sunnuntaibrunssit jatkuvat Majatalolla. Menussa on jälleen kauden vihanneksien ja hedelmien makuja. Tarkistathan erikseen brunssin saatavuuden.
Menusta löytyy muun muassa: Vihersalaattia ja rucolaa lähipuutarhalta, Värikästä broilerisalaattia, Maalaisperunasalaattia pekonilla, Tomaatti-mozzarellasalaatti, Paahdettuja punajuuria, fetadippi, Talon sämpylät, croissanteja, Talon omenapiirakka, Kahvia/teetä/mehua ja paljon muuta.
Aikuiset 15 € / Eläkeläiset 13,50 / Lapset 7 €
Perhehinta 38 €/2 aik. ja 2 lasta (4-10 v.)
Yhteystiedot ja varaukset: myynti@tuorlanmajatalo.fi / 050 3039 803
Lounasta arkisin 11-14.30/ 10,4€
Majatalon lounas on kotoista perinneruokaa. Lounaaseen sisältyy päivittäin runsas salaattipöytä, kahdesta kolmeen lämmintä pääruokavaihtoehtoa sisältäen kasvisvaihtoehdon, leipävalikoiman levitteineen sekä jälkiruoan, kahvia ja teetä.

Viikoittaisen ruokalista voi tarkistaa Facebook -sivuilta

Kalle’s Backa 55, Sauvo: Unohtumaton isänpäiväkattaus

Tapahtuma- ja Tilausravintola Kalle’s Backa 55 sijaitsee Sauvon kunnassa Kallenmäen historiallisella alueella aivan keskustan tuntumassa. Tiloissa on aiemmin toiminut Sillankorvan ala-koulu ja koulutoiminnan päätyttyä Sauvon Kotileipä leipomo.

Tutustu meihin lisää tästä

8.11. Perinteiset isänpäivän juhlakattaukset
Kattaukset  kello 12.00 & 15.00
Aikuiset 30,00€
lapset alle 12v. 15,00€, alle 4v. 0€

Louhisaaren Kartanolinna, Askainen: hyytävän syksyn piristys

Louhisaaren kummistuskierrokset 21.10. 

Louhisaaren kartanon ovet avautuvat jännittävän fiktiivisen kummituskierroksen merkeissä jälleen syksyllä 2020. Upean kartanokohteen synkkään historiaan ja kiehtoviin ihmiskohtaloihin tutustutaan oppaan johdolla, huumoria unohtamatta. Osittain fiktiivisellä kierroksella tutustut mystisen herraskartanon erilaiseen historiaan sekä tarinoihin, joita ei peruskierroksella kuulla. Silmät kannattaa pitää auki, sillä muutama kummituskin saattaa kierroksella esiintyä.
Kierros on K15 ja kestää 45 minuuttia.
Lähdöt tasatunnein klo 17.00-21.00.

Tutustu ja varaa tästä

Kaidanoja Kartano, Pöytyä: Herkullinen lounaspöytä

Lounas 11-14 

Lounas sisältää alkuruokapöydän, vähintään kaksi/kolme lämminruokavaihtoehtoa, leivät, juomat, jälkiruoan ja kahvin tai teen. Lounasta on tarjolla lokakuun loppuun asti.

Hinta: Aikuiset 10 € (mukaan 8€)

Katso päivän ruokalista Facebook-sivuiltamme

Fallinranta Oy, Taivassalo: Vaivaton mökkiloma saaristossa

Vuokramökkejä ja majoitusta Turun saaristossa jo vuodesta 1974. Fallinranta on perheyrityksemme ja oma unelmamme saaristossa. Kahlaa omalla luonnonhiekkarannalla, istu kylpypaljussa tähtitaivaan alla, retkeile autiolle saarellemme tai majoitu 1800-luvun maalaistalossa Hakkenpään kylässä Taivassalossa, Saariston Rengastien varrella. Mökkimme ovat tunnelmallisia, siistejä ja rakkaudella sisustettuja.

Tästä löydät vielä vapaana olevat mökit:

Villa Railahti (4hlö):Vko 46, 47 ja 23.-26.11.

Villa Helinä (5hlö): vko 43-49

Villa Keijula (5hlö): 26.-30.10. ja vko 45-48

Villa Mäntylampi (10hlö): 26.-30.10. ja vko 45-48

Villa Verkluoto (6hlö): vko 43, 44, 46-48

Varauskalenteriin