Varaa kesän majoitus ajoissa

Artikkelit

Kesä tulee ja lumikin toivottavasti pikku hiljaa sulaa. Kesä tekee kovaa vauhtia tuloaan ja se tuo toivottavasti lämmön tullessaan. Kurkkaa matkamaalle.fi ideat kesän majoittumiseen ja tekemiseen. Esittelyssä majoitusta eri puolilla Suomen maaseutua, kauniita kohteita ja paljon muuta. Nämä ja kaikki muut löytyvät tuttuun tapaan matkailupalveluhausta. Kesän majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin. Kesä saapuu maaseudulle, saavu sinäkin.

Taipaleen tila, Petäjävesi

Taipaleen Tila on vanha sukutila, joka sijaitsee Petäjäveden Piesalan kylällä, kauniissa maalaismaisemassa. Tilan viljelykset ja karja ovat luomutuotannossa. Maanviljelyksen ohella tila tarjoaa vierailijoille B&B- majoituspalvelua maatilan pihapiirin viihtyisissä aittahuoneissa tai rauhallisissa ja yksilöllisissä rantamökeissä.

Tilan mökit ovat 4-6 hengen mökkejä, ja niistä löytyy monia mukavuuksia mökkiviikonlopulle tai -viikoksi. Mökeistä löytyy lisäksi sauna, oma ranta sekä hyvät uintimahdollisuudet. Lisäksi lemmikkieläimet ovat tervetulleita mökkeihin!

Lue lisää yrityksen verkkosivuilta tai kurkkaa Taipaleen tilan yrityskortti. Voit ottaa tilaan yhteyttä numeroon +358 40 828 8802 tai sähköpostitse osoitteeseen info@taipaleentila.com.

Marja- ja matkailutila Salvia, Luhanka

Marja- ja matkailutilalla on ollut asutusta jo vuodesta 1828. Tilan omistajat ovat harjoittaneet marjaviljelyä ja matkailupalvelua 1980-luvun lopulta ja tila on ollut samalla suvulla vuodesta 1885. Salvian pihapiirissä on kaksi huoneistoa ja lisäksi päärakkennuksesta kiven heiton päässä on kaksi mökkiä. Kaikki mökit sijaitsevat puhtaan Päijänteen rannalla. Mikä olisikaan ihanampi paikka viettää kesää?

Majoitustilat ovat 6-2 hengen tiloja ja niistä löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet. Huoneistoista löytyy jopa leivinuunit ja oma ranta. Kaikista majoitustiloista löytyy oma sauna, grillikatos sekä tietenkin juoksevaa vettä ja takka.

Lue lisää yrityksen verkkosivuilta tai kurkkaa Salvian marja- ja matkailutilan yrityskortista. Voit ottaa tilaan yhteyttä numeroon +358 40 548 4824 tai sähköpostitse osoitteeseen monkola@salvia.fi.

Taulun kartano, Kankainen

Taulun kartanolla harjoitetaan ekologisesti ja eettisesti kestävää toimintaa. Kartanon vierashuoneet ovat kaikki yksilöllisiä niin sisustukseltaan, kuin muodoiltaankin. Huoneet sijoittuvat kartanon pihapiirissä kolmeen rakennukseen, jotka sijaitsevat kaikki lähellä toisiaan. Huoneissa ja pihipiirissä tärkeää on kauneus ja tunnelma. Kuudestatoista huoneesta kolme soveltuu myös lemmiekkien kanssa matkustaville.

Kaikista huoneista löytyy mukavuudet, kuten oma kylpyhuone tv. Sisustuksessa on lisäksi käytetty aitoja antiikkiesineitä tunnelmaa tuomaan. Käsityötaiteilija Kaarina Halttunen on suunnitellut ja kutonut huoneisiin niiden tunnelmaan ja väreihin sopivat matot. Kaarinan työt ovat tarinatuotteita ja kullekin on nimi. Yksilölliset tekstiilit täydentävät huoneiden omaleimaisuutta.

Lue lisää yrityksen verkkosivuilta tai kurkkaa Taulun kartanon yrityskortti. Voit ottaa kartanoon yhteyttä numeroon +358 20 7353 400 tai sähköpostitse osoitteeseen myynti@acravintolat.fi.

Tuorlan majatalo, Kaarina

Tuorlan Majatalo tunnetaan hyvästä ruoasta. Tuvassa on tarjolla perinteinen kotiruokamainen lounasbuffet lempeässä mummolatunnelmassa. Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-14.30 ja viikonloppuisin klo 12-15. Kahvila palvelee joka päivä Majatalon ollessa avoinna.

Majatalon lounas on kotoista perinneruokaa. Lounaaseen sisältyy päivittäin runsas salaattipöytä, kahdesta kolmeen lämmintä pääruokavaihtoehtoa, leipävalikoiman levitteineen sekä jälkiruoan, kahvia ja teetä. Ruokajuomina tarjolla ovat vesi, maito, kotikalja ja mehu. Majatalolla on anniskeluoikeudet.

Lounaan hinta arkipäivinä on 10,60 € ja viikonlopun hinta vaihtelee tarjonnan mukaan.

Majatalolla on tarjolla mutkatonta aamiaismajoitusta maalaismiljöössä ympäri vuoden. Majatalolla on petipaikkoja ympäri vuoden 40 hengelle. Huoneistot ovat soluja, yhdessä solussa on 4 huonetta, yhteinen keittiö, suihku ja kaksi vessaa. Majoitustilat sijaitsevat Majatalon pihapiirissä, aivan päärakennuksen läheisyydessä. Aamiainen on tarjolla päärakennuksessa, Majatalon tunnelmallisessa tuvassa klo 8-10.

Lue lisää yrityksen verkkosivuilta tai kurkkaa Tuorlan majatalon yrityskortti. Voit ottaa majataloon yhteyttä numeroon +358 50 3039 803 tai sähköpostitse osoitteeseen myynti@tuorlanmajatalo.fi.

Maatilamatkailu Ilomäki, Peräseinäjoki

Ilomäen tila on aito pieni maatila, jolla viljellään viljaa, kuten ohraa, kauraa ja kuivaaheinää tilan kotieläimille. Tila on ollut samalla suvulla vuodesta 1827 lähtien ja sitä viljellään jo kuudennessa polvessa. Nykyään maanviljelyn rinnalle on noussut yhä tärkeämpänä maatilamatkailu.

Maatilalta löytyy seitsemän erilaista vuokramökkiä. Mökit sopivat 2-7 hengelle. Kaikki mökit ovat talvilämpöisiä ja vuokrattavissa ympäri vuoden. Majoituksen oheen löytyy monenlaista tekemistä ja mökkien yhteyteen on saatavissa lisäpalveluita, kuten kylpytynnyri. Mökeistä löytyy tarvittavat välineet omatoimiseen ruuanlaittoon.

Lue lisää yrityksen verkkosivuilta tai kurkkaa Maatilamatkailu Ilomäen yrityskortti. Voit ottaa Ilomäkeen yhteyttä numeroon +358 40 702 3922 tai sähköpostitse osoitteeseen info@maatilamatkailuilomaki.fi.

Kansikuva: Anneli Hongisto/Visit Finland kuvapankki