Uusia Matkamaalle.fi jäseniä

Artikkelit

Kuva: Hotelli Kuusamon portti Facebook-sivut

Vuosi on vaihtunut toiseen, ja aloitamme nyt uuden vuoden esittelemällä uusia jäseniä. Heidät ja monet muut löytyvät matkailupalveluhausta. Jos haluat liittyä jäseneksi onnistuu se helposti jäsenlomakkeella. Etuina on muun muassa alan edunvalvontaa, yhteisöllisyyttä etäkahvien merkeissä, sekä tietenkin näkyvyyttä matkamaalle.fi sosiaalisen median kanavissa. Ja jäsenmaksu on vain 100€ vuosi!

Hotelli Kuusamon portti, Kuusamo

Hotelli Kuusamon portti sijaitsee Iijärven rannalla 15 km Kuusamosta etelään ja Rukalle on matkaa vain 40 minuuttia. Rauhallista perhehotellia ympäröivät metsät ja järvet. Lähialueelle pääsee harrastamaan lähes ulko-ovelta esim. hiihtämään, pilkille tai kalalle, pyöräilemään tai melomaan. Tämän lisäksi järjestetään safareita. Talvisin moottorikelkkailua, pilkkimistä, koiravaljakko- ja poroajeluja. Hotellin ravintolasta saa ravintola- ja kahvilapalvelut. Keittiö tarjoaa suomalaisen, hollantilaisen sekä thaimaalaisen keittiön herkkuja.

Majoitukset voi varata myös Booking.com palvelun kautta.

Ota yhteyttä numeroon +358 443 531 789 tai sähköpostilla osoitteeseen info@kuusamonportti.fi. Kurkista myös yrityksen verkko- sekä Facebook-sivut.

Vihasjärven kansakoulu, Ristakallio

Kahvila ChefBug Vihasjärven kansakoululla tarjoaa kahvilapalveluita, taide-elämyksiä ja tapahtumia. Kahvila on avattu vuonna 2018, ja se sijaitsee Järvenpäätie 223, Orivedelle. Kahvila tarjoilee sekä myy kotimaisia hyönteisiä niin paikan päällä kuin verkossa.

Kahvila sijaitsee vanhassa kyläkoulussa tunnelmallisen Eräjärven rantamilla. Avarat luokkahuoneet, vanhanajan ulkorakennukset aittoineen ja kellareineen ovat näkemisen arvoisia, ja luovat uniikin tunnelman. Aurinkoiselta pihamaalta avautuu laaja, eteläinen peltomaisema.

Kahvilan ja koulun yhteydessä järjestetään erilaisia näyttelyitä. Samalla on mahdollisuus nauttia kahvilan herkuista vanhan ajan kansakoulun tunnelmasta. Minimyymälä tarjoaa herkkuja sekä esittelee paikallisia käsitöitä.

Ota yhteyttä  sähköpostilla osoitteeseen aija@herkkuhyonteiset.fi. Kurkista myös yrityksen verkko- sekä Facebook-sivut.

Rypölän torppa,  Kurikka

Rypölän torpan perinnekeskus on rakennettu 1600-1700-luvun torpparin pihapiiriä mukaillen. Keskuksessa pääsee aistimaan vanhan ajan asumisen ja elämisen tunnelmaa. Samalla on mahdollisuus tutustua vanhan ajan rakennusperinteeseen sekä elää päiväsi vanhanajan rauhallisen tyylin mukaan.

Vaihtoehtoisesti voit viettää aikaasi hauskojen aktiviteettien parissa. Rypölän torppa sijaitsee rauhallisella ja hiljaisella peltolakialla, jossa ei valo- ja melusaastetta oli lähelle. Rypölässä riittää koettavaa ja nähtävää paljon, ja juttua riittää vielä kauan vierailun jälkeenkin.

Rypölässä on mahdollista järjestää myös erilaisia juhlia ja tapahtumia. Rypölässä jokainen juhla saa täysin oman vivahteensa, jossa kiire ja stressi unohtuvat. Kesäisin Rypölän torpalla on mahdollista majoittua idyllisissä kahden hengen luhtihuoneissa bed & breakfast periaatteella. Huoneita on yhteensä neljä kappaletta, joten parhaillaan torppa majoittaa kahdeksan henkeä. Yöpyjille on aina iltasauna lämpimänä.

Ota yhteyttä numeroon +358 407081478 tai sähköpostilla osoitteeseen rypolantorppa@gmail.com Kurkista myös yrityksen verkko- sekä Facebook-sivut.