Uusia maaseutumatkailun kohteita

Artikkelit

Onko suunnitteilla pieni irtiotto keväälle tai kenties jo kesän reissut mielessä?  Tässä esittelyssä kolme uutta Matkamaalle.fi kohdetta, joista saada inspiraatiota tai ehkä jopa matkakohteen!

B & B Villa Kauppila, Ii

Villa Kauppila tarjoaa uniikkia majoitusta upeassa miljöössä Iissä Iijoen rannalla. Täysin remontoitu hirsikartano tarjoaa laadukasta aamiaismajoitusta, sekä upeat puitteet juhlille ja kokouksille lähellä Oulua. Majoituselämykseen saat mukavan yösijan, leppoisaa palvelua ja maistuvan aamiaisen. Iso piha tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin aktiviteetteihin. Kauppilasta voit lainata pihapelejä, pulahtaa jokeen uimaan tai paistaa nuotiopaikalla makkaraa. Iijoelle pääsee myös SUP-laudoilla, jotka voi vuokrata. Perheen pienimmille löytyy vierestä leikkipuisto sekä pihasta leikkimökki.

Ihana Taidekeskus KultturiKauppilan ympäristötaidepolku lähtee aivan hotellin vierestä. Reitin varrella pääsee nauttimaan taiteesta, sekä jokimaisemista ympäri vuoden. Kesäisin terassilla voit nauttia jäätelöä sekä virvokkeita vastaanoton aukioloaikoina.

Lisätietoja: Kurkkaa B & B Villa Kauppila verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 044 241 4797 tai sähköpostitse osoitteeseen info@villakauppila.fi. Kurkkaa kohteen Matkamaalle.fi kohdekortti tästä.

Alanko Old Cowhouse, Tornio

Alanko Old cowhouse tarjoaa niin ohjelma-, majoitus- ja ravintolapalveluita. Näiden lisäksi tarjolla on vielä musiikki-, tulkkaus-, koulutus- ja konsultointipalvelut. Ohjelmapalvelut sisältävät lumikenkä- ja maastopyöräretkiä, ongintaa, perinnekalastusta, soutelua joella, marjastamista, patikointia ja muuta luontoon liittyvää toimintaa. Tiloista löytyy myös kuntosali.

Pihassa on tynnyrisauna, laavu ja aitta. Erillinen ranta-alue tarjoaa lähes 100-vuotiaan hirsisaunan ja kodan. Ruokailut taittuvat tilausravintolassa, jossa on myös anniskeluoikeudet. Ravintolapalvelut voidaan liittää ohjelmapalveluihin. Ravintolassa onnistuvat pienimuotoiset juhlat, kokoukset, illanvietot, koulutus- ja esittelytilaisuudet.

Lisätietoja: Kurkkaa Alanko Old cowhousen verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 040 530 8070 tai sähköpostitse osoitteeseen info@alankooldcowhouse.fi. Kurkkaa Alanko Old Cowhousen Matkamaalle.fi kohdekortti tästä.

Salkolahti Lomamökit, Talviainen

Salkolahden lomamökeillä voit nauttia lomapäivistä kuten haluat, mökillä rennosti oleillen tai lähellä retkeillen. Jos tekee mieli piipahtaa muuallekin, lähellä ovat muun muassa Himos sekä Tampereen, Jämsän ja Oriveden nähtävyydet.

Salkolahden lomamökeillä on vuokrattavana yksitoista mökkiä, omassa saaressa sijaitsevasta piilopirtistä idyllisiin mummonmökkeihin ja perinteisiin perhemökkeihin. Yksi mökeistä on tasokas hirsihuvila, joka on oiva tukikohta Himoksen kävijöille niin talvella kuin kesälläkin. Paikallisena perheyrityksenä Salkolahden lomamökit mielellään vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja kertoo halutessasi lisää lähialueiden palveluista ja mahdollisuuksista.

Lisätietoja: Kurkkaa Salkolahden lomamökkien verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 044 585 5284 tai sähköpostitse osoitteeseen eija.salkolahti@salkolahti.com. Kurkkaa Salkolahden Lomamökkien Matkamaalle.fi kohdekortti tästä.

Psst… Ota seurantaan meidän Matkamaalle.fi verkko- ja facebook-sivut. Julkaisemme myös Instagram-tilillämme tietoa kohteistamme ja menovinkkejä pitkin vuotta.