Uusia jäseniä esittelyssä!

Artikkelit

Kansikuva: Seppälän lammastila Facebook-sivut

Tässä uusia matkamaalle.fi jäseniä esittelyssä. Uusien jäsenien tarjonnasta löytyy laadukasta majoitusta erilaisissa miljöissä sekä mahdollisuus tutustua lampaisiin. Nämä ja kaikki muut jäsenet löytyvät matkailupalveluhausta.

Rantalan tila, Suonenjoki

Rantalan Tila Suonenjoen Vehvilän kylältä toivottaa kaikki tervetulleiksi rentoutumaan ja virkistäytymään luonnon keskelle laadukkaisiin huvilamajoituksiin. Tarjolla on lomamajoitusta idyllisessä järvimaisemassa aivan Suonenjoen mansikkakaupungin kupeessa.

Läheltä löytyvät puhdas luonto ja vesistöt. Heinäkuisin Suonenjoella järjestetään mansikan sadonkorjuujuhla  Suonenjoen Mansikkakarnevaalit, kun taas talvella pääsee nauttimaan Suomen parhaiksi latuverkoiksi äänestetyistä hiihtoladuista.

Rantalan huvila tarjoaa vuokralle perinteisen ja historiallisen maalaistalon, tilavan ja modernin Kuhmanne-hirsihuvilan, monipuolisen Kastehelmi-huvilan sekä idyllisen Tulikallio-hirsimökin. Kaikista majoitusvaihtoehdoista löytyvät sähköt ja juokseva vesi sekä yleisimmät keittiövarustelut, televisio, radio, sekä sauna tai parikin.

Luomutilalla kasvatetaan Highland Cattle-karjaa, joka on ympärivuoden lapsiperheiden ihailtavissa ulkolaitumilla.  Aktiivisempaan menoon vuokralle löytyy kanootteja ja ja moottoriveneitä. Sijainti on lisäksi ihanteellinen marjastus-, sienestys- ja kalastusharrastuksille.

Lue lisää Rantalan tilasta heidän yrityskortiltaan tai omilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä sähköpostilla rantalantila@gmail.com, puhelimitse +358 50 5436819,

tai yhteydenottolomakkeella.

Lomaroine, Kangasala

Lomaroine on Kangasalla sijaitseva mökkilomia ja -majoitusta tarjoava yritys. Vuokrattavissa on kuusi mökkiä ja kaksi rantasaunaa, joista toinen on savusauna.

Lomaroine tarjoaa majoitusta Roineen rannalla ympäri vuoden. Kesällä vuokrattavana on viikkoja ja muina aikoina myös lyhyempiä jaksoja. Vuokrattavissa on viisi lomamökkiä, jotka on numeroitu valmistumisjärjestyksessä ykkösestä viitoseen. Lisäksi tarjolla on perinteinen savusauna valmiiksi lämmitettynä, rantasauna ja kylpytynnyri. Kesäaikana on vuokrattavissa myös pieni mummonmökki pihapiiristä.

Lue lisää Lomaroineesta yrityskortilta ja heidän verkkosivuiltaan. Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@lomaroine.fi tai puhelimitse +358400 885653.

Salmenahon lomamökit, Sulkava

Perinteistä maataloutta harjoittava tila sijaitsee Etelä-Savossa, Sulkavan kunnassa, Siikajärvi- sekä Kapeavesi-järvien ranta-alueella. Salmenahon mökit sijaitsevat Sulkavalla, Siikajärven ja Kapeaveden etelärannoilla. Kapeaveden vastarannalla ei ole muita mökkejä, joten oma rauha on taattu.

Voit tilata valmiiksi mökille saunaan tuoreen koivuvihdan ja näin pääset heti nauttimaan koivun terveellisistä vaikutuksista, sillä vihtominen todella rentouttaa. Leppoisa löyly ja kiireetön vihtominen alentaa myös verenpainetta.

Lue lisää Salmenahon lomamökeistä yrityskortilta ja heidän verkkosivuiltaan. Ota yhteyttä sähköpostitse taina.ham@gmail.com tai puhelimitse +358 500 285 777.

Seppälän lammastila, Miehikkälä

Seppälän lammastila jsijaitsee upeissa metsä- ja  peltomaisemissa. Järjestä ryhmällesi ikimuistoinen päivä lammastilan tunnelmassa tilausravintolan lammasateriasta nauttien. Tilalta ostat myös vastuullisesti tuotetut, kotimaiset karitsanliha- ja villatuotteet kotiin viemisiksi, ja tutustut halutessasi lammastilan arkeen. Majoittua voi neljän makuuhuoneen omakotitalossa, ja täydentää maalaiselämystä esimerkiksi vaeltamalla Salpalinjalla.

Lue lisää Seppälän lammastilasta yrityskortilta ja heidän verkkosivuiltaan. Ota yhteyttä sähköpostitse seppalanlammastila@gmail.com tai puhelimitse +358 50 325 8789.