Esittelyssä: uudet jäsenyritykset Varsinais-Suomesta

Artikkelit

Esittelyssä kaksi uutta jäsenyritystä Varsinais-Suomesta; tunnelmallinen juhlatila, tilauskahvila ja paljon muuta Niinijoelta sekä juhla-, ravintola- ja kokouspalvelut hevosaktiviteettien kera Marttilasta. Alla kohteet lyhyesti esiteltynä, linkit yritysten kotisivuille ja Facebookiin löydät esittelyn lopusta. Ja eikun maalle matkailemaan!


Wanha Kanala Niinijoki

Wanhan Kanalan 120-paikkainen juhlatila, tarjoilut kotileipomosta, tilapuoti ja kahvila tarjoavat mahdollisuuksia moneen. Piipahda herkuttelemaan tai järjestä tunnelmalliset perhejuhlat, kokoukset ja muut tilaisuudet tarjoiluineen suurellakin porukalla. Konsertteja ja monenlaisia tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi tilamajoitusta Loimaalla ja vuokrattavia huoneistoja Ylläksellä.

Lauantaina 9.2.2019 Wanhalla Kanalalla vietetään koko perheen Talviriehaa – luvassa monenlaista ohjelmaa, mm. reki-, kärry- ja mönkijäajelua, tarjouksia tilapuodissa, herkkuja laavulta, arpajaiset ja karaokea.


Kylämäen Hevostila Marttila

Kylämäen Hevostilalla Marttilassa viihtyvät niin hevosharrastajat, kokousvieraat, juhlan viettäjät kuin matkailijatkin. Tilausravintola Unkista tilaat ruokailut ja Mutterisaunassa päätät kokouspäivän mukavasti tai järjestät rennot polttarit. Luhtiaitassa viihtyisät kahden hengen huoneet maittavalla aamiaisella.

Tilalla järjestetään paljon tapahtumia, esimerkiksi maastoretkiä suomenhevosilla, rekiajelua sekä erilaisia kursseja ja leirejä.