Esittelyssä: uudet jäsenyritykset Pohjois-Savosta ja Pohjois-Karjalasta

Artikkelit

Esittelyssä kaksi uutta jäsenyritystä; loma- ja kurssikeskus Rautalammelta Pohjois-Savosta ja tunnelmallinen majatalo Ahmovaaralta Pohjois-Karjalasta. Alla kohteet lyhyesti esiteltynä, linkit yritysten kotisivuille ja Facebookiin löydät esittelyn lopusta. Tervetuloa matkalle maalle!


Törmälä Rautalampi

Törmälä sijaitsee puhtaan Hankaveden rannalla, aivan Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla. Loma- ja kurssikeskus Törmälä on luontomatkailijan, retkeilijän ja kalastajan unelmapaikka. Pihasta pääsee suoraan sekä rantapolulle että kansallispuiston luontopoluille retkeilemään ja patikoimaan. Alueen luonto on puhdasta ja vesistö kirkasta.

Majoitustiloja löytyy kahden hengen tuvista isoihin ryhmämajoitustiloihin. Maukkaat ruuat valmistetaan
lähiruokaa hyödyntäen. Törmälässä on mahdollisuus myös järjestää erilaisia juhlatilaisuuksia – erikoisuutena on vanhaan kivinavettaan rakennettu kirkko.


Kolin Annila B&B Ahmovaara

Annila sijaitsee lähellä Kolin kansallispuistoa rauhallisessa maalaisympäristössä. Peruskorjatussa hirsitalossa on ympärivuotiseen majoittumiseen kaksi kahden hengen huonetta ja yksi 2-4 hengen huone. Vieraiden käytössä on iso tupa, jossa nautitaan monipuolinen aamiainen ja vietetään aikaa yhdessä.

Pihapiiristä löytyy savusauna, joka lämpiää tilauksesta erillistä maksua vastaan, puulämmitteinen grilli, kalustettu perkola sekä turvallinen nuotiopaikka vaikkapa kalan paistoon.