Esittelyssä: uudet jäsenyritykset Keski-Suomesta

Artikkelit

Esittelyssä kolme uutta jäsenyritystä Keski-Suomesta; sympaattinen lelumuseo Jämsästä, tunnelmallinen matkailutila Petäjävedeltä ja hirsimökkien vuokrausta Keuruulta. Alla on lyhyt esittely jokaisesta, sekä linkit yritysten kotisivuille ja Facebook-sivulle. Matka maalle voi alkaa!


Lelumuseo Helminauha Jämsä

Suomen suurin yksityinen lelumuseo on oikea aarreaitta. Laajat näyttelyt erilaisista leluista, tauluista ja Arabian astioista sytyttävät nostalgian tunteen vanhemmissa ja ihmettelyn ilon perheen pienemmissä.

Upeana erikoisuutena suuri maisemoitu junarata. Lelumuseossa vieraillessa ei voi tulla tylsää – tekemistä riittää roolivaatehuoneen, leikkipaikkojen, lautapelien, luontopolkujen ja pihapelien parissa koko päiväksi.

Lelumuseo Helminauha aukeaa toukokuussa ryhmille ja on auki kaikille vieraille kesä-heinäkuun ajan tiistaista sunnuntaihin klo 12-16. Luonnonkauniissa maalaismaisemassa viihtyy koko perhe hauskan retkipäivän merkeissä.


Lemettilän tila Petäjävesi

Lemettilän tilalla majoitut, juhlit ja kokoustat mukavasti ja tunnelmallisesti. Mökeissä järven rannalla, kivinavetan rauhassa tai päärakennuksen kesähuoneissa saat nukuttua hyvät yöunet.

Saatavilla kahvi- ja ruokailupalvelut tilauksesta juhliin ja kokouksiin. Tila sijaitsee Petäjäveden historiallisen kirkon läheisyydessä ja upeassa kivinavetassa järjestät hääjuhlat 50-60 henkilölle.


Kinkamon Pirtti Keuruu

Kinkamon Pirtti vuokraa kolmea erilaista hirsimökkiä Poskijärven rannalla ympäri vuoden. Alueella käytettävissä grillikota, järvi tarjoaa mahdollisuuksia melontaan, kalastukseen ja veneilyyn.

Ympäröivässä luonnossa voit rauhoittua luontopoluilla ja laavulla. Savusauna tarjoaa aitoa tunnelmaa.