Esittelyssä uudet jäsenyritykset; Vauhtifarmi Nurmijärvellä ja Ylämäen tila Kiuruvedellä

Blogit

Kesää kohti mennään ja kaksi uusinta jäsenyritystä pääsee esittelyyn; Uudellamaalla monipuolista menoa ja meininkiä tarjoava Vauhtifarmi ja Pohjois-Savossa Ylämäen tila, jossa nautitaan maaseudun rauhasta ja eläinten seurasta.


Vauhtifarmi, Perttula

Vuonna 2006 perustettu maaseudun rauhaa ja vauhdikkaita elämyksiä yhdistävä Vauhtifarmi sijaitsee Nurmijärven Perttulassa. Tila on ollut samalla suvulla jo vuodesta 1810 ja nyt sitä pyörittää sisarukset Anne ja Ari Sahlström. Tältä farmilta löytyy varmasti tekemistä jokaiselle; hurjapäille mm. varjoliitoa, airsoftia, vaijeriliukua ja kuplafutista sekä rauhallisempaan menoon esim. jousiammuntaa, maalaiskisat, joogaa, metsäretkiä tai melontaa.

Erilaisille ja eri kokoisille (10-300 hlö) ryhmille järjestetään tilalla vaikkapa ohjelmantäyteiset polttarit, synttärit, häät tai teemajuhlat tarjoiluineen. Perheet voivat tulla Vauhtifarmille arkea pakoon, majoittua teltassa tai tilalla ja osallistua monipuolisiin aktiviteetteihin tai lähteä pyöräretkelle upeille uimarannoille tai koskille.

Yritykset voivat järjestää farmilla mm. virkistyspäivät, kokoukset, juhlatilaisuudet ja kurssit, valmiita kokouspakettejakin on tarjolla. Vauhtifarmin baari ja catering taipuvat moneen, upeaa terassia unohtamatta. Sauna ja poreallas varmistavat rentoutumisen aktiivisen päivän jälkeen.

Tutustu Vauhtifarmiin tarkemmin nettisivuilla ja Facebookissa!

Kesän tarjouksena telttailupaketti Vauhtifarmilla.


Ylämäen tila, Kiuruvesi

Ylämäen tilan emäntä Kati ja isäntä Kari Rantonen olivat vuoteen 2018 asti lypsykarjatilallisia ja tarjoavat nyt virkistäytymistä ja hyvää oloa Green Care -hengessä maatilallaan. Eläinten ja luonnon kautta saatavat elämykset ja voimaantuminen ovat tärkeässä osassa tilan toimintaa.

Majoitus tilalla onnistuu joko huoneessa, huoneistossa tai kesäisin tunnelmallisessa aitassa. Grillikatos on vieraiden käytössä, lisäksi vuokrattavissa on vene, polkupyörä, poreallas ja rantasauna. Myös ruokailut saatavilla tilauksesta.

Lomapäivät maalla sujuvat leppoisasti tilan askareisiin osallistuen, kotieläimiä paijaten ja hoitaen tai pihapelejä pelaillen. Järvelle tai metsään voi lähteä mukavalle retkelle ja nuotiopaikalla paistellaan eväät nälän iskiessä.

Ryhmät voivat tulla viettämään rentouttavaa päivää maalla mm. kotieläinten hoidon ja luonnoneläinten seuraamisen, onginnan, makkaran- ja letunpaiston, pihapelien ja puutarha-askareiden parissa, mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua unohtamatta. Lounas ja kahvit kuuluvat hintaan, ohjelma on aina räätälöitävissä.

Tilan isäntä on kokenut luontokuvausharrastaja ja tarjoaakin osana tilan toimintaa kuvauspalveluja kuten opastettuja kuvausretkiä luontoon, juhla- ja elämyskuvauksia sekä kuvauskojujen vuokrausta luontokuvaukseen.

Seuraa Ylämäen tilan elämää nettisivuilla ja Facebookissa!