Yrityksille työhyvinvointia maaseudulta — 6 kohdetta esittelyssä

Artikkelit

Kuva: Olli Oilinki/Visit Finland

Työnhyvinvointi on yrityksen yhteinen asia. Syksyn tulessa moni miettii virkistyspäivien järjestämistä. Tiesitkö, että virkistyspäivillä on positiivinen vaikutus jaksamiseen ja työhyvinvointiin. Virkistyspäivä antaa mahdollisuuden tutustua työkavereihin uudessa ympäristössä, sekä tuo mukavaa vaihtelua arkeen ja työhön. Parhaillaan päivä voi jopa parantaa mielialaa, yksilön motivaatiota, työhön sitoutumista ja parantavat työssä jaksamista. (Tuononen 2019, 38.)

Tässä muutamia kohteitamme, jotka tarjoavat persoonallisia ja uniikkeja kokoustiloja niin isolle kuin pienemmälle porukalle. Monissa kohteissa on tarjolla myös ainutlaatuista ja ikimuistoista ohjelmaa. Nämä kohteet ja monet muut löydät tuttuun tapaan matkailupalveluhausta. Voit laittaa erikseen ”Valitse palvelu” kohdasta ”kokoustila”, ja saat juuri kokouksien järjestämiseen liittyviä kohteita.

Farm Escape, Tornio & Forssa — työhyvinvointia ja pakopelejä

Perinteinen pakopeli toimii niin, että  tiimi suljetaan johonkin tilaan, josta vihjeitä etsimällä, koodeja ja lukkoja aukaisemalla ja loogisella päättelyketjujen avulla tiimi pääsee lopulta ulos tilasta. Torniossa ja Forssassa voi kuitenkin pelata aivan uudenlaista pakopeliä. Nimittäin tiimikavereiden lisäksi pelissä seikkailevat eläimet kanssanne. Farm Escapen pakopeli pelataan maatilalla. Pelin edetessä ja lukkojen auetessa pelaajat saavat karsinoiden ovia auki ja karsinoista vapautuu kilttejä pieniä eläimiä, kuten esimerkiksi pupuja ja kanoja. Pelin kesto on 60 min ja peli sopii 2-10 henkilölle. Pakohuone sopii kaikenikäisille.

Tällä hetkellä tilalla pyörii Professori Nokipyrstön koe lokakuun loppuun saakka. Jouluteemainen ja pikkujouluihin sopiva peli vaihtuu marraskuussa. Voit varata oma pelisi tästä. Tilalta on mahdollista järjestää ruokailu pakopelin yhteydessä ja muuta ohjelmaa.

Lue lisää Farm Escapen tai yrityksen omilta verkkosivuilta. Ota yhteyttä Tornion pisteeseen puhelimitse numeroon +358 50 413 6469  tai sähköpostitse osoitteeseen liisa.koivisto@farmescape.fi. Ota yhteyttä Forssan pisteeseen puhelimitse numeroon tai +358 44 295 7525 tai sähköpostitse osoitteeseen virta.sonja@gmail.com.

Oivangin lomakartano, Kuusamo — elämyksellistä työhyvinvointia

Oivangin luonnonkaunis järvimaisema tarjoaa erinomaiset puitteet kokoustamiseen, virkistyspäiville, Team building – tapahtumille ja yrityksen juhlille. Erinomainen ruoka on oleellinen osa onnistunutta kokouspäivää ja monipuoliselta ruokalistalta löytyy sopivat vaihtoehdot jokaisen makuun. Kaikki kokoustarjoilut kuten kahvit, lounaat ja päivälliset hoituvat kätevästi kauttamme. Salista löytyvät kaikki kokoustamiseen tarvittavat välineet: kaksi videotykkiä, fläppitauluja, laadukas äänentoisto, langaton nettiyhteys sekä tulostin/kopiokone.

Oivangin lomakartanossa onnistuu virkistävä ja elämyksellinen ohjelma taatusti.  Miltä kuulostaisi aloittaa yrityksenne elämyksellinen kokous esimerkiksi saapumalla lentokentältä Oivankiin moottorikelkoilla? Tehokkaan kokouspäivän päätteeksi voidaan järjestää erilaista yhteistä tekemistä. Moottorikelkkailemaan tai huskysafarille voidaan lähteä miltei suoraan kokouspaikan ovelta. Sekä tietenkin perinteiset pihapelit, saunomiset ja muut onnistuvat.

Lue lisää Oivangin lomakartanon omilta verkkosivuilta . Tai ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 405 284 787 tai sähköpostitse osoitteeseen info@oivanginlomakartano.fi.

 

Saarisuon tila, Tammiainen

Saarisuon tila on maatilan talouskeskus, jota voi vuokrata juhlien tai tapahtumien järjestämiseen. Tila sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa Varsinais-Suomessa. Vanhasta navetasta löytyvät kunnostetut tilat isompienkin juhlien järjestämiseen. Tilalla onnistuu majoitus, ruokailu sekä tilavuokra erilaisten ohjelmien kera. Tilalta löytyy muun muassa rantasauna, grilli sekä laajalti nurmikkoa ja tilaa jokaiselle.

Tila on loistava paikka tunnelmallisten ja tiiviiden virkistyspäivien tai esimerkiksi tiimien aivoriihien järjestämiselle.

Lue lisää Saarisuon tilan omilta verkkosivuilta. Tai ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 40 354 1420 tai sähköpostitse osoitteeseen info@saarisuontila.fi.

   

Hennijoen Wanha kansakoulu, Hennijoki

Mikäli mielit viettää virkistyspäiviä, juhlia tai kokousta uniikissa ympäristössä on Hennijoen wanha kansakoulu kuin tehty sitä vaten. Hennijoen vanha kansakoulun vanhin osa on rakennettu 1880-luvulla maalaistalon päärakennukseksi. Koulun lisäksi kahden hehtaarin tontilla on hirsisauna ja uimakelpoinen lampi, vanha aitta, suuri kellaritila sekä makasiini. Tontin alarinteessä virtaa pieni Hennijoki. Pihalta löytyy grilli, pöytä ja istuimia. Lisäksi pihalla on  autoille hyvin tilaa.

Makuuhuoneita on rakennuksessa neljä ja lisäksi on kaksi suurta luokkahuonetta sekä keittiö, WC ja suihku. Lämmityksenä on maalämpö, pönttöuunit ja ilmalämpöpumput.  Hennijoen kansakoululla onnistuu myös majoittuminen. Vuodepaikkoja on neljässä erillisessä huoneessa noin kymmenelle hengelle.

Lue lisää ja varaa yrityksen omilta verkkosivuilta.

Koulutintti, Punkalaidun

Koulutintti tarjoaa käyttöösi viihtyisät, 60 – 80 hengen tilat kokouksiasi varten Sarkkilan museokoulussa. Kokousvieraille räätälöidään kokonaispaketin, joka tilan lisäksi sisältää tarjoilut sekä tarvittavan tekniikan. Mikäli tarve on pienemmälle tilalle Porttikallion sauna on täydellinen paikka. Saunan tiloihin mahtuu parikymmentä henkeä  kokoontumaan oleskelutilassa mainiosti ja ryhmäsaunassa on kahdet erilliset puku- ja pesutilat.

Luonnollisesti käytössäsi ovat uusimman nykytekniikan (langaton internet sekä lisähintaan kannettava projektori) lisäksi myös esimerkiksi. piirtoheitin, fläppitaulu, liitutaulu ja helmitaulukin. Myös porttikallion saunatila sopii erinomaisesti yritysten käyttöön. Päivien ohessa onnistuu perinteiset pihapelit, golf kuin paintballkin.

Lue lisää Leppäniemen hirsihuviloiden tai yrityksen omilta . Tai ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 505 575 675 tai sähköpostitse osoitteeseen postia@koulutintti.fi.

 

Villa Hepolahti, Pälkäne

Villa Hepolahti on tyylikäs kokous- ja virkistyshuvila Sydän-Hämeessä Pälkäneellä. Villa Hepolahti tarjoaa kokouksiin, elämyspäiviin ja palavereihin tyylin ja tunnelman jotka muistetaan. Villa Hepolahdessa onnistuu niin päiväkokoukset kuin majoittumiset ja hienommat juhlat sekä illanistujaiset. Kaikki tilaisuudet ja kokoukset on mahdollista järjestää juuri oman yrityksesi tarpeiden mukaan.

Hepolahdessa onnistuu erilaiset lisäpalvelut, kuten illalliset, ohjelmapalvelut sekä saunomiset. Villalta löytyy myös esimerkiksi palju. Rentouttavaa ohjelmaa on muun muassa hieronnat tai vauhti kaipaaville onnistuu vesijettiajelut. Erilaista ohjelmaa ja tarjontaa löytyy ympäri vuoden, ja varmasti jokaiselle jotakin. Päiväkokouksien hinta on yleensä noin 65€/henkilö ja majoittuminen maksaa puolestaan 165€/henkilö.

Tarkista varaustilanne täältä. 

Lue lisää Villahepolahden omilta verkkosivuilta. Tai ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 400 572 019 tai sähköpostitse osoitteeseen huwitus@huwitus.com.