Tutustu hiihtolomalla kauniiseen Karjalaan

Kuva: Tuhannen Tarinan Talon Facebook-sivut

Onko hiihtoloma suunnitelmat vielä tekemättä? Nyt on mahdollisuus tutustua Pohjois-Karjalaan ja vaihtaa farkut verkkari housuihin. Tässä myös muutama historiallisen Etelä-Karjalan kohteista. Lisää voit tutustua matkailupalveluhaustamme.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo, Kannuskoski

Oletko etsimässä majoitusta luonnonkauniista kohteesta? Tervetuloa tutustumaan Tuhannen Tarinan Talon tarjontaan. Lappeenrannan ja Kouvolan välissä Kannuskosken kylässä toimiva matkailutilamme tarjoaa majoitusta sekä luontoon ja paikallishistoriaan pohjautuvia ohjelmapalveluja ympäri vuoden sekä monipuoliset saunapalvelut savusaunoineen viihtyisässä pihapiirissä.

Meillä voit  nauttia talvesta, ja patikoida, lumikenkäillä tai vaikka ratsastaa. Lisäksi meillä on kotieläimiä, jotka varmasti tulevat myös tutuiksi vierailun aikana. Maaseutumatkailua parhaimmillaan.

Mökki 10-hengelle 225€/vrk

Huoneisto 8-hengelle 195€/vrk

Täyshoitoloma 85€/vrk

Puolihoitoloma 75€/vrk

Tuhannen Tarinan Talon Aittapuodissa on myynnissä kotimaisia ja ekologisesti valmistettuja tuotteita jokaisen luontoystävän kotiin. Meiltä löytyy ekologiset, ihanat ja suomalaiset Ole Hyvä -pesuaineet puhdistavat hellävaraisesti mutta tehokkaasti sekä kodin että kehon. Tuotteiden miedot, miellyttävät tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä. Kaikki raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä, biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaaneja. Meiltä löytyy myös Kaurilan luonnonkosmetiikkaa. Kaikki Kaurilan luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan eettisesti laadukkaista raaka-aineista käsityönä Helsingissä. Tuotteet sopivat kaikenikäisille ja niistä löytyy paljon vaihtoehtoja myös vegaaneille ja hajusteherkille. Kokeile, hemmottele itseäsi ja ihastu!

Tutustu nettisivuihimme, ja varaa täältä tai ota yhteyttä +358 50 5303471 tai sähköpostitse tuhannentarinantalo@tuhannentarinantalo.com

May be an image of horse and nature

Majatalo Puukarin Pysäkki, Valtimo

Majatalo Puukarin Pysäkki tarjoaa hiljaisen ja rauhoittavan irtioton arjen tohinasta. Meillä voit herkutella, levätä ja elää vapaammin. Kotoisat ja tilavat huoneemme tarjoavat erinomaiset puitteet pysähdyshetkelle niin loma- kuin kokousmatkalaisille. Olemme panostaneet viihtyvyyteen käyttämällä somistuksessa puuta, pellavaa ja puuvillaa. Huoneissa on esillä taidetta, paikallista käsityötä ja kesäisin luonnonkukkia. Tilat huokuvat levollisuutta ja tunnelmallista maalaisromantiikkaa.

Tarjoamme majoitusvaihtoehtoja 1-20 hengelle. Majatalossa on 8 huonetta ja huoneistoa erilaisiin tarpeisiin ja tunnelmiin. Majoitukseen kuuluu runsas karjalainen aamupala sekä rentouttava iltasauna.

Me arvostamme ruokaa. Siksi käytämme sen valmistamiseen lempeyttä ja aikaa. Ydinajatuksemme on, että raaka-aineet tulevat läheltä, maakunnastamme Pohjois-Karjalasta. Siksi näet pöydässämme Puruveden muikkuja, savusaunassa kypsynyttä lammasta, lämmössä pehmennyttä palsternakkaa ja uunijuustoa mansikkahillolla, vain muutamia mainitakseni. Kunnioitus kaikkea elämää kohtaan huomaa esimerkiksi ruokahävikin minimoimisessa, lihan ja kalan käsittelyssä, vihannesten ja juuresten kuorimisessa ja ylipäänsä luonnon kierron ymmärtämisessä.

Pohjois-Karjalassa luonnon antimet ovat aina olleet ruoanlaiton keskiössä ja niistä on osattu tehdä erilaisia herkkuja. Sen vuoksi Puukarin menu koostuu luontoemon lahjoista: riistasta, kalasta, marjoista, juureksista, sienistä ja yrteistä. Piirakat ovat myös tärkeä osa perinnekeittiötä.

Tutustu meihin lisää täältä tai ota yhteyttä puhelimitse +358  13 454 002 tai sähköpostitse majatalo@puukarinpysakki.fi

May be an image of nature, tree and snow

May be an image of foodMay be an image of food

CreativeKaiku Ky, Ruokolahti

CreativeKaiku Ky on eteläkarjalainen yritys, joka tuottaa monipuolisesti kulttuuri-, tapahtuma- ja ohjelmapalveluja eri tilanteisiin. Tuotteissamme yhdistetään luovasti perinteitä ja nykyaikaa, luontoa ja kulttuuria.  Tuotamme myös kunnallisia kulttuuripalveluita. Koe ja nauti Suomen luonto aidoimmillaan kanssamme, tutustu ainutlaatuiseen suomalaiseen mytologiaan ja mystiseen metsään tai lähde seikkailulle ja anna meidän hoitaa järjestelyt. Tai pyydä meidät apuun niin autamme omalla sinua tekemään tapahtumastasi parhaan ikinä. Lisää tietoa yrityksen toiminnasta ja tuotteista sekä ajankohtaisista asioista kotisivuillamme.

Tässä muuta esimerkki retkistä:

Metsätonttujen luontoretki: Tapion arvoitus

Metsään tai järvelle, mielenrauhaa tähtitaivaan alla

Tapion Kierros: Metsän tarinoita, perinteitä ja mytologiaa esittelevä retki aikuisille

Kahvilalla ei ole juurikaan voitu järjestää tapahtumia. Talolla on hyvät puitteet yksityistilaisuuksille myös näin talvella ja koronarajoituksetkin siellä pystytään ottamaan huomioon henkilömäärää rajoittamalla.  Nyt voit vuokrata talon yksityistilaisuuttasi varten hintaan 120 € / päivä. Kaikukampanjahinta on voimassa 1.2.-30.4.2021. Vuokrahinta sisältää siivouksen ja astiat.
Yhteistyökumppaninamme yksityistilaisuuksien pitopalveluissa toimii maittavat tarjoilut takaava K
Kokouksissa tilavuokra on 25 € / tunti (jokaiselta alkavalta tunnilta) sis. alv. Kokousten kahvitarjoiluista huolehtii Kaiku.
Ota yhteyttä! info@creativekaiku.fi tai puh. 050 5901583
May be an image of nature and snow

Arosalmen lomamökit, Nurmes

Aronsalmella on 16 upeaa lomamökkiä erilaisiin tarpeisiin. Aronsalmen Lomamökit sijaitsee Nurmeksessa, kalaisan ja kauniin Pielisen rannalla, Joensuu – Kajaani -tien tuntumassa. Päärakennuksessa on käytössä pelisali, jossa voit pelata esimerkiksi biljardia, pingistä, flipperiä ja monia muita pelejä. Talvella käytettävissä on noin 8 km konehoidettuja latuja, josta valaistua on 2 km. Mökkialueen läheisyydessä on hieno hoidettu kelkkareitistö.

Kolin kansallispuiston huikeine maisemineen on lyhyen automatkan päässä. Siellä voit talvisin käydä myös laskettelemassa. Joensuuhun on runsaan tunnin ajomatka.

Mökkien viikon vuokraus alkaen 400€. Lisäksi vuokrattavissa on moottorikelkkoja alkaen 110€ päivältä tai 42€ tunnilta.

Tutustu nettisivuihimme, ja varaa oma mökkisi puhelimitse numerosta +358 40 037 46 34 tai sähköpostitse arosalmen.lomamokit@co.inet.fi

No photo description available.

Hugon Huvilat, Miettilä

Hyvin varustellut, tilavat hirsihuvilat Hugo ja Hilda (”Hugon Huvilat”) toivottavat sinut viihtymään kauniin Rautjärven rannalle Etelä-Karjalaan! Laadukkaat mökit sopivat rauhalliseen lomanviettoon perheen tai ystävien kesken. Hilda -huvilaan majoittuu 11 henkilöä ja Hugoon 8. Rautjärven rannalle 2012 ja 2013 rakennetut mökit ovat hyvin varusteltuja – oman rannan kera.

Mökit ovat lyhyen kävelymatkan päästä toisistaan rauhallisella paikalla, eikä naapurimökeille ole näköyhteyttä. Reilun kilometrin soutumatkan päästä löytyy luonnonsuojelualue, jossa on komea kalliovuori. Päivittäistavarakauppa on Rautjärven asemanseudulla n. 5 km etäisyydellä.

Tutustu nettisivuihimme, ja varaa tästä tai ota yhteyttä puhelimitse +358 400 50 47 88 tai sähköpostitse heikki.penttila@live.com

Hilda 12 hlö: 900€/vko

Hugo 8 hlö: 800€/vko

Kolin Annila B&B, Ahmovaara

Annila sijaitsee lähellä Kolin kansallispuistoa rauhallisessa maalaisympäristössä. Pihapiirissä on peruskorjattu vanha hirsitalo, jossa voi majoittua ympäri vuoden. Runsas ja maukas aamiainen tarjoillaan isossa tuvassa, joka on asiakkaiden käytössä myös muuhun oleskeluun. Savusaunan lempeistä löylyistä voi nauttia kerrallaan 2-5 henkilöä. Pihapiiristä pääsee talvisin suoraan pihasta avatuille hiihtoladuille.

Kahden hengen huone 80€/vrk omilla liinavaatteilla, sis. aamiaisen

Yhdeltä hengeltä 60€/vrk omilla liinavaatteilla sis. aamiaisen

Puulämmitteinen perhesauna 20€/h majoittujille tai tilauksesta

Savusauna 150€ lämmitys, saunaan  mahtuu kerralla mukavasti 2-5 henkeä

Ota yhteyttä puhelimitse +358 50 512 4478 tai sähköpostitse sirkkaanni@gmail.com

Saarilan maatilamatkailu, Polvijärvi

Saarila on maatilamatkailuyritys Pohjois – Karjalassa Polvijärvellä. Tilan pellot ja eläimet ovat olleet luomuviljelyssä jo pitkään. Eläimet laiduntavat pihapiirissä perinnebiotooppi- ja luonnonhoitoalueilla. Tilalle on rakennettu kosteikoita tukemaan luonnonmonimuotoisuutta. Vuokrattavana on neljä mökkiä, joiden välissä on luonnonmetsiköt. Mökkien omat laiturit ja oma rantaviiva antavat yksityisyyttä ja hiljaisuutta. Pihapiirin rakennukset ovat vanhoja, perinteisiä. Pihan yhteydessä  kotieläimet asustavat omissa tiloissaan tai laitumilla. Päärakennuksessa tarjotaan tilauksesta keitto- tai laatikkolounasta. Matkaa mökeiltä noin 400 m.

Meillä voit hiihtää, lumikenkeillä, vierailla luontopoluilla, pulkkailla, vierailla läheisillä laavuilla tai vaikka vain nauttia eläintemme seurasta.

Mökkien varaukset ja tiedustelut Terhiltä +358 50 351 4325 tai sähköpostilla saarila@saarila.com.

Nettisivuihimme voit tutustua tästä

No photo description available.No photo description available.