Uusia SMMY:ryn jäseniä esittelyssä

Kansi: Visit Finland mediapankki

SMMY ry:seen on taas liittynyt ihania ja uniikkeja jäseniä osaksi yhteisöä. Heidät ja monet muut löydät tuttuun tapaan matkailupalveluhaustamme. Tässä tulee lyhyet esittelystä uusista jäsenistämme. Tiesitkö, että meidän jäsenemme saavat muun muassa näkyvyyttä matkamaalle.fi sosiaalisen median kanavissa, tietoa alan tapahtumista sekä edunvalvontaa. Jos kiinnostuit ja haluat liittyä jäseneksi voit täyttää jäsenhakemuksen SMMY ry:n verkkosivuilla. Voit myös kurkata lisää tietoa SMMY ry:n verkkosivuilta.

Aikon kartano, Viitasaari – monipuolisia majoitusmahdollisuuksia

Aikon kartano tarjoaa monipuolista majoitusta ja toimintaa ryhmille sekä perheille. Aikon Kartanon toiminta sen nykyisessä muodossaan aloitettiin vuonna 2017. Kartanon toimintaa vetävät Aila ja Konsta ovat kokeneita yrittäjiä. Aiemmin hyvinvointialalla toimineina konkareina matkailu- ja tapahtuma-ala tuntuu luonnolliselta jatkumolta. Aikon Kartanon tavoitteena on parantaa keskisuomalaista matkailukokemusta. Kartano hyödyntää lukuisten yhteistyökumppaniemme osaamista.

Aikon Kartanossa voi majoittua 60–90 henkilöä. Päärakennuksessamme on 21 huonetta. Lisäksi päärakennuksen yhteydessä olevassa erillissiivessä on neljä erillistä huoneistoa. Rivitalossa on varattavissa neljä erillistä huoneistoa. Lisäksi alueella on camping- ja caravan alue. Camping-alue on avoinna 1.6-30.9. Omaa rantaa on kilometrin verran ja lapsille löytyy turvallinen uimaranta.  Jokaiselta leirintäpaikalta on järvinäköala.

Aikon kartanossa voit ottaa rennosti tai viettää aktiivilomaa. Nauti Keiteleen kirkkaista vesistä ja luonnonrauhasta soudellen, uiden, suppaillen, saunoen tai kalastaen. Aikon kartano on kansallispuistoharrastajien ykkösvalinta, sillä vain parin tunnin ajomatkan päässä on viisi eri kansallispuistoa. Lähimpään Pyhä-Häkin kansallispuistoon on vain reilun puolen tunnin ajomatka. Viitasaari on myös kalastajien paratiisi. Lukuisat kosket ja järvet tarjoavat ihanteelliset mahdollisuudet kalastukseen.

Ota yhteyttä numeroon +358 014 572 000 tai sähköpostitse osoitteeseen info@aikonkartano.fi. Tutustu myös yrityksen verkkosivuihin tai kurkkaa uunituore kohdekortti.

Tervalepikon torpat, Sysmä – täysin varusteltuja mökkejä omalla rannalla

Tervalepikon Torppien mukavissa hirsihuviloissa on tilaa olla, levätä ja nauttia maaseudun rauhasta. Mökit soveltuvat monenlaiseen tarkoitukseen, ja naapureitakaan ei ole näköetäisyydellä. Vuokramökeillä on oma ranta puhtaalla ja kirkkaalla Suojärvelllä, sekä tilava piha-alue.

Laadukasta majoitusta ympäri vuoden tarjoavat vuokramökit Sysmässä sijaitsevat kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Lahden ja Heinolan läheisyydessä. Järvimaisemassa, luonnon hiljaisuudessa sijaitsevilta vuokramökeiltä on 10 minuutin automatka Sysmän kauppoihin ja alueen erilaiset aktiviteetit ovat lähellä. Majoitus onnistuu kolmessa erilaisessa mökissä.

Ota yhteyttä numeroon +358 400 371 291 tai sähköpostitse osoitteeseen taina@tervalepikontorpat.fi. Tutustu myös yrityksen verkkosivuihin tai kurkkaa uunituore kohdekortti.

Karkausmäen Kammari, Kinnula –tunnelmallista majoittumista

Karkausmäen Kammarin toiminta perustuu majoitukseen, jonka ohella järjestetään luontoon ja hyvinvointiin liittyviä kursseja ja tapahtumia, kuten turve-, yrtti- ja suklaasaunoja sekä ohjattuja metsäkylpyjä. Kammari on lähellä Salamajärven kansallispuistoa ja Peuran polun reittejä.
Vuodepaikkoja löytyy 10 ja lisäksi käytettävissä on puulämmitteinen sauna ja kylpytynnyri sekä laavu. Tontilta lähtevät pitkospuut johtavat rantaan. Kammarissa voi järjestää kokouspäivän 5-20 hengelle, johon voit liittää tarjoilut sekä luontohenkiset aktiviteetit mielesi mukaan. Ruokapalvelut ja aktiviteetit toteutetaan yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.
Kammarista löytyy myös erilaisia majoituspaketteja erilaisiin tarpeisiin, lisäksi on mahdollista räätälöidä juuri itselle sopiva paketti ja vierailu.

Ota yhteyttä numeroon +358 44 238 3943 tai sähköpostitse osoitteeseen info@karkausmaenkammari.net. Tutustu myös yrityksen verkkosivuihin tai kurkkaa uunituore kohdekortti.

Karkausmäki

KarkausmäkiKarkausmäkiKarkausmäki

Matrocks Oy, Tampere – esteettömiä ohjelmapalveluja

Matrocks on mielekkään vapaa-ajan mahdollistaja. Matrocksin ydinosaamisalueitaan on esteettömät tilausajot ja matkapalvelut,  yksilöllinen päivätoiminta, tuetun vapaa-ajan palvelut, ohjelmapalvelut, sekä esteettömyyteen ja saavutettavuuteen liittyvät koulutukset.

Matrocks Oy on perheyritys, jossa työskentelee alan parhaat mielekkään vapaa-ajan mahdollistajat. Heidän yrityksensä koostuu joukosta matkailun, sosiaalialan, kulttuurin ja liikunnan ammattilaisia. Yritys pyrkii läpinäkyvyyteen, asiakaslähtöisyyteen, ystävällisyyteen ja joustavuuteen kaikissa palveluissaan.

Matrocks tuottaa ja tarjoaa Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla monipuolisia ja viihdyttäviä kulttuuri- ja ohjelmapalveluja, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille henkilöille, tai henkilöille, joilla on muita rajoitteita. Yritys tarjoaa sekä yksittäisiä kulttuurituokioita että täyden palvelun kulttuurikokonaisuuksia palvelukeskuksille, korttelituville ja erilaisille päivätoimintapaikoille. Monipuolisesta ja laajasta kulttuurituokioiden valikoimastamme löytyy mm. musiikkia, tarinoita, tanssia, taikuutta antiikkia, asiantuntijaluentoja sekä teatteria.

Ota yhteyttä numeroon +358 40 554 4204 tai sähköpostitse osoitteeseen toimisto@matrocks.fi. Tutustu myös yrityksen verkkosivuihintai kurkkaa uunituore kohdekortti.

Wanha Kanala, Niinijoki – Vanha jäsen Venetsialaisilla

Wanha Kanala on ollut ja on edelleen meidän iki-ihana jäsen! Heillä on tämän viikonlopun Venetsialaisteemaan sopii ohjelmaa. Kurkkaa meidän viime julkaisu ja tiedä mistä puhutaan. Ohjelma ei ole ainut syy käydä vierailulla Wanhassa Kanalassa, vaan tunnelma ja ruoka ovat syitä käydä vierailulla yksistään.

Wanha kanala