Pikkujoulukausi on täällä – tässä meidän vinkit

Artikkelit

Pikkujoulukausi on täällä! Etsitkö ohjelmaa pikkujouluihin? Haluatko järjestää virkistyspäivän unohtumattomassa miljöössä? Tai talven viimeiset palaverit pitää saada purkkiin? Tässä on muutamia meidän matkamaalle.fi -sivuston ehdotuksia. Lisää löydät matkailupalveluhaustamme. Suosittelemme valitsemaan palvelukohdasta hakusanat: aktiviteetit tai kokoustila.

Luomajärven Hevoskievari, Pirkanmaa

Luomajärven Hevoskievari tarjoaa monenlaista herkullista tapahtumaa joulun lähestyessä. Tarjolla on muun muassa lounasta, illallista, maalaisaamiaista sekä paljon muuta. Tarjolla esimerkiksi kermaista metsäsienikastiketta, paahdettua broccolinia ja vihersalaattia sekä vadelmapavlovaa. Kurkkaa uusimmat tapahtumat aina Luomajärven Hevoskievarin Facebook-sivuilta. Ruokailun lisäksi Hevoskievarissa onnistuu niin aktiviteetit kuin majoittaminen.

Pöllömetsän vaellus 12.12.2021 9.00-14.00

Tunnelmallinen ratsastusretki hienoissa maalaismaisemissa. Retki sopii ratsastajille jotka hallitsevat hevosen ja tasapainonsa vähimmillään jo ravissa, osaavat keventää ravissa, ja ovat varmuudeltaan valmiita kokeilemaan jo hieman laukkaamista. Painoraja ratsastukseen on 100kg.

Kokoontuminen hevostallilla on klo 8.45, jolloin ratsut hoidetaan ja varustellaan yhdessä ohjaajan avustuksella. Varsinainen retkiohjelma alkaa tämän jälkeen. Retken kesto on noin 2 tuntia ja hinta on 60€. Hintaan kuuluu ohjaus, ratsunvuokra, vakuutus ja mahdollisuus lainata ce-merkittyä ratsastuskypärää.

Kurkkaa Matkailutila Haapamäen kotisivut, tai ota yhteyttä puhelinnumeroon +358 500 231 855 tai sähköpostitse osoitteeseen relax@hevoskievari.fi.

Mustila Viini, Kymenlaakso

Mustila Viini on erinomainen paikka hankkia ja maistella joulumuistamisia sekä herkkuja joullun. Valikoimaa on monipuolisin mitoin. Mustilasta löytyy palkittuja viinejä sekä Mariamamman elintarvikeherkkuja, kuten mehuja, hilloja, sinappeja ja glögejä. Mustilasta löytyy niin viinit kuin liköörit. Likööreissä maistuu aidot marjat ja hedelmät. Viinit valmistetaan aidoista puhtaista kotimaisista raaka-aineista.

Kurkkaa Mustila Viinin kotisivut, tai ota yhteyttä puhelinnumeroon +358 400 539 273 tai sähköpostitse osoitteeseen mustila.viini@co.inet.fi.

Aholafarm, Kymenlaakso

5.12.2021 Aholafarmin joululounas karjalaiseen tapaan

Aholafarmi tarjoaa aitoa, monipuolista lähiruokaa, joka on valmistettu karjalaista perinnettä kunnioittaen. Lounas on tarjolla jouluisen tunnelmallisessa  Latopirtissä. Kattauksia on kolme: 12, 13 ja 14. Lounaalla on tarjolla mm: metsäsienisalaattia,  lähimetsän puolukkasurvosta,  Pousin tilan hapankaalia, takaladon possua Tuulan joulusinapin kera sekä oikeaa kotikaljaa ja Aholan tilan herukkajuomaa. Kurkkaa myös tapahtuman Facebook-sivut. Hinta on 40,00€

12.12.2021 Aholafarmin joulupuuro

Käy nauttimassa Aholafarmilla aidosta joulutunnelmasta idyllisessä Latopirtissä. Kattauksia on kolme: 12, 13 ja 14. Tarjolla on jouluruokia kuten riisipuuroa, Tuulan rusinasoppaa, joululeipää, emännän lohilevitettä sekä joulupossua Tuulan sinapin kera. Hinta on 25,00€

Kurkkaa Aholafarmin kotisivut, tai ota yhteyttä puhelinnumeroon +358 500 466 971 tai sähköpostitse osoitteeseen tuula.ahola@aholafarm.fi

Wanha Kanala, Varsinais-Suomi

Joulumyyjäiset su 5.12, 12.12. 19.12. klo 11-14

Joulumyyjäiset järjestetään kolmena sunnuntaina Kuiwurin salissa. Myyjiä on eri puolilta eteläistä Suomea. Tuotteita löytyy laidasta laitaan, kuten kosmetiikkaan, nahkatuotteita, nukenvaatteita, leivonnaisia ja betonisia patsaita sekä paljon muuta.  Voit myös kysellä vielä  myyjäpaikkoja, Paikkamaksu 20,00€/kerta tai kaikki kolme kertaa yhteensä 50,00€.

Joulumyyjäiset SU 12.12. klo 11 – 14

Mieskuoro Loimaan Laulajat ”Joulumielellä” -konsertti la 18.12. klo 16

Mieskuoro Loimaan Laulajat konsertti ”Joulumielellä” on Wanhassa Kanalassa Kuiwuri salissa lauantaina 18.12. klo 16.00. Lipun voi ostaa ovelta tai etukäteen puhelimitse. Osa lippujen tuotosta menee mieskuoron hyväksi. Esityksen aikana kotileipomon kahvila palvelee tauon aikana ja ennen konserttia.

Kurkkaa Wanhan Kanalan kotisivut, tai ota yhteyttä puhelinnumeroon +358 02 721 8979 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@wanhakanala.fi.

Ps: Ota seurantaan myös meidän Instagram-tili sekä Facebook-sivut, joista löytyy paljon vinkkejä ympäri vuoden.