Pidä pirtsakat pikkujoulut

Artikkelit

Puuttuuko vielä pikkujoulujuhlien juhlapaikka? Pikkujoulukausi lähestyy kovaa vauhtia, ja vielä on mahdollisuus varata parhaat päältä. Tarjolla on tunnelmallisia juhlatiloja ympäri Suomea. Tekisikö mieli järjestää jotain ainutkertaista juhlien lomaan tai viettää aktiivipäivä työporukalla? Matkamaalle.fi matkailupalveluhausta löytyy monia erilaisia yrityksiä erilaisiin tarpeisiin. Muista valita ”valitse palvelu” kohdasta ”kokous-” tai ”juhlatila” osuvimpien vaihtoehtojen löytymiseksi.

Kansikuva: Lemettilän tilan Facebook-sivut

Härkälän kartano, Somero

Härkälän kartano toimii juhla- ja taidekartanona ja on yksi Suomen kauneimmista avoinna olevista kartanoista. Härkälässä käynti on inspiroiva ja aistillinen nautinto maisemallisesti kauniin järven rannalla. Härkälän kartanon vanhimmat osat on rakennettu jo 1500-luvun lopulla. Kauniissa kartanosaleissa on esillä monipuolisesti kotimaista ja ulkomaista taidetta ja antiikkia.

Kartanon päärakennuksen suuret salit ja salongit tarjoavat mitä kauneimmat puitteet tunnelmallisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Kartano tarjoaa toimivat tilat ja sujuvat järjestelyt ruokailuineen ja kahvituksineen yli 10 vuoden hyvällä kokemuksella.  Ruoat tilataan laadukasta lähiruokaa suosien paikallisilta catering-yrittäjiltä. Kartanon korkea juhlasali sopii parhaiten 20 -60 hengelle ja hyvin jopa 90 hengelle yhdistettynä viereiseen salonkiin. Tilojen varusteita ovat mm. piano, äänentoistolaitteita ja videotykki.

Nähtävänä on myös uskomattoman upeat Japanin ja Kiinan näyttelyosastot. Samaten tilalta löytyy keskiaikaiset holvikellarit, hattuneulakokoelma sekä vanhanajan lelukokoelma. Opastetun kierroksen kesto on 60 – 90 min ryhmän aikataulut ja toiveet huomioiden.

Lisätietoja: Kurkkaa Härkälän kartanon verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 050 570 6226 tai sähköpostitse osoitteeseen harkalankartano@gmail.com.

Kaidan kiho, Ristiina

Kaidan Kiho tarjoaa monenlaista ohjelmaa niin juhlaan kuin arkeen, isolle ja pienelle porukalle. Kiinnostaisiko pitää pikkujoulut oman mökin rauhassa tai haluatko juhlat pitopalveluineen, niin, että sinun ei tarvitse huolehtia järjestelyistä. Kaidan Kihosta löytyy erilaista ohjelmaa ja tarjolla on muun muassa:

  • Savusauna, poreamme, avanto huvilalla Kaidan Kunkku
  • Ulkopalju
  • Biljardi huvilla Valmuska
  • Infrapunasauna huvilalla Hapero
  • Lumikengät, potkukelkat, sup-laudat, järviuinti, luontopolku
  • Saunayoga
  • Ryhmässä ”Tee Se Itse” käsi-, jalka- tai kasvohoito

Lisätietoja: Kurkkaa Kaidan Kihon verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 050 5278814 tai sähköpostitse osoitteeseen info@kaidankiho.fi

Kiurunkangas, Sievi

Kiurunkankaan majoitus sijaitsee Sievin kirkonkylällä Pohjois-Pohjanmaalla. Oletpa sitten vain läpikulkumatkalla tai tulossa viettämään viihtyisää lomaa maalle, Kiurunkangas tarjoaa tasokasta yösijaa ruokapalveluineen.

Kiurunkangas idyllisine ympäristöineen tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun metsäteillä- ja poluilla. Tiloissa voidaan järjestää erilaisia viriketoimintatapahtumia ehdotuksestanne. Harrastusmahdollisuuksia lähistöllä tarjoaa Louet- laskettelurinne ja tanssipaikka Urjanlinna. Pitopalvelutoiminta tarjoaa ruokapalveluja sekä isoihin, että pienenpiin juhliin.

Lisätietoja: Kurkkaa Kiurunkankaan verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 040 581 1969 tai sähköpostitse osoitteeseen info@jaaskanloma.fi.

Lemettilän tila, Petäjävesi

Lemettilän tila sijaitsee Petäjävedelle, joka tunnetaan parhaiten vuonna 1764 rakennetusta Petäjäveden vanhasta kirkosta. Petäjäveden vanhan kirkko on rakennettu Lemettilän tilan maille. Lemettilän tila on luokiteltu valtakunnallisesti ja maakunnallisesti arvokkaaksi rakennusympäristöksi. Maatilan rakennukset muodostavat suljetun pihapiirin, joka on ollut perinteistä rakennustapaa. Tila kuuluu Unescon maailmanperintöluettelon suojelualueeseen. Maatilalla on ollut asutusta jo 1600-luvulla.

Lemettilän tila tarjoaa ainutlaatuista historiallista tunnelmaa. Lemettilän kokous- ja ruokailutilana toimiva Kivinavetta on avoinna tilauksesta läpi vuoden. Asiakaspaikkoja kivinavetassa enintään 50 henkilölle. Kivinavetan alakerta soveltuu hyvin liikuntaesteisille. Bussilla on hyvin kääntötilaa ja asiakkaat voi tuoda lähelle sisäänkäyntiä. Ruokapalvelujen toteuttamisessa Lemettilän tila käyttää omaa ja lähialueen osaamista.

Lisätietoja: Kurkkaa Lemettilän tilan verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 040 581 1969 tai sähköpostitse osoitteeseen info@jaaskanloma.fi.

Katiskanmäki, Ylönkylä

Lisätietoja: Kurkkaa Anttilan tilan verkko– sekä facebook-sivut.  Voit olla yhteydessä myös puhelimitse numeroon 050 517 7759 tai sähköpostitse osoitteeseen sumppu@ebaana.net

Ota myös seurantaan meidän Matkamaalle.fi verkko- ja facebook-sivut. Julkaisemme myös Instagram-tilillämme tietoa kohteistamme ja menovinkkejä pitkin vuotta.