Ota varaslähtö jouluun ja suunta kohti lumoavaa Lappia

Artikkelit

Ota varaslähtö talveen tai varaa unohtumaton luminen joulu. Matkusta Revontultentietä pitkin Suomen käsivarteen tai kenties Kuusamotietä pitkin ikimuistoiseen Kuusamoon.

Tässä palanen kohdetarjontaamme. Maaseudun rauhassa ja lumossa sijaitsevia majoitusvaihtoehtoja ja erilaisia ihania talvisia ja lumisia aktiviteettejä löydät Matkamaalle.fi -matkailupalveluhaustamme.

Isokenkäisten klubi, Kuusamo: Tule rentoutumaan lumoavalle itärajalle

Löydät meidät koskettavan luonnon alkujuurilta, hiljaisen ja puhtaan Heikinjärven rannalta, vain parin kilometrin päässä Venäjän rajavyöhykkeeltä.
Meillä voit yöpyä erämaahotellissa tai mukavuuksilla varustetussa hirsimökissä, saunoa savusaunassa, pulahtaa raikkaaseen avantoon ja nauttia perinteisestä, erityisellä huolella valmistetusta kuusamolaisesta lähiruoasta.

Rentoutumista ja makumuistoja itärajalla -lomapaketti

Ohjelma:

1. Päivä: Isokenkäisten Klubin emännät toivottavat vieraansa tervetulleiksi Kuusamoon ja Särkiluomalle, ja kertovat Kuusamosta ja Klubin alueen historiasta. Jokainen saa lahjaksi lämpimät, käsinkudotut villasukat.  Päivälliseksi talon emännät valmistavat loistavan päivällisen, joka tarjoillaan Klubi-ravintolan tuvassa.

2. Päivä: Reipasta ulkoilua, esim. lumikenkäilya, jonka jälkeen nautitaan keittolounas. Ilta huipentuu kotigourmee ruokaan, saunaan ja uintiin.

3. Päivä: Aamupala tarjoillaan tuvassa, jonka jälkeen aamupäivä ja päivä vietetään, jonkun vauhdikkaan aktiviteetin parissa. Lounaan jälkeen lämmitetään savusauna ja käydään avannossa. Illan makuelämys koostuu perinteisistä lappilaisista herkuista.

4. Päivä: Viimeinen herkullinen aamiainen, ja kotiinlähdön aika.

  • Majoittuminen 2hh:ssa / 3 vrk:ta Kortteerissa, huoneissa omat suihkut ja wc.
  • Lounas tai retkieväät x 2, päivällisen x 3, (yhtenä iltana Lappi-illallinen) sekä maalaisaamiaisen x 3.
  • Ateriat eivät sisällä alkoholi- ja virvoitusjuomia.
  • Klubin sähkösaunan käytön sovittuna ajankohtana.
  • Käsinkudotut villasukat.

Majoitus

Mökit ja hotellihuoneet on sisustettu kodikkaasti ja rakennukset mukautuvat luontoon hyvin, koska ne on rakennettu uusiomateriaaleista.

Pesäkolomökki 10hlö: 7vrk/noin 680€

Varstamökki 6hlö: 7vrk/noin 1150€

Suopursumökki 9hlö: 7vrk/noin 1540€

Aurora Hut 2hlö: 7vrk/noin 3500€

Erämaahotelli 2hlö: 7vrk/noin 800€

Varaamaan tästä

Farm Escape, Tornio: Kokeile erilaista pakopeliä

1.11.2020 alkaen pääset pelaamaan joulupakopeliä.  Pakopeli on mukaansatempaava elämys, joka tarjoaa jokaiselle seikkailunnälkäiselle turvallisen loikan jännittävään mysteerien ja arvoitusten maailmaan. Suorittamista varten ei tarvita mitään erityistä osaamista, vain hyppysellinen yhteistyötaitoja ja ripaus heittäytymistä. Yksinkertaistetusti ideana pakopeleissä on, että sinut suljetaan tiimisi kanssa tilaan, josta vihjeitä etsimällä, koodeja ja lukkoja aukaisemalla ja loogisella päättelyketjulla löydätte lopulta tavan päästä ulos.

Painetta ja jännitystä peliin lisää aikaraja, joka yleisimmin on tasan 60 minuuttia. Peliin voi osallistua kerrallaan 2-10 henkilöä. Jos ryhmäkokosi on suurempi kuin 10 pelaajaa, voit tehdä useamman peräkkäisen varauksen.

Pakopeli pelataan pakopelifarmilla Tornion maaseudulla hevostallissa, jossa pelikavereina on oikeita eläimiä – pupuja, kanoja, ankkoja, vuohia ja hevosia. Pelin edetessä ja lukkojen auetessa pelaajat saavat karsinoiden ovia auki ja karsinoista vapautuu kilttejä eläimiä kuten pupuja, kanoja ja ankkoja.

Hinta: 31.12.2020 asti 150€/2-5 henkilöä, lisähenkilöt 30€/hlö.

Alle kouluikäiset aikuisen seurassa ilmaiseksi

Varaamaan tästä

Yhteystiedot: liisa.koivisto@farmescape.fi tai 050 413 6469

Korvalan Kestikievari, Rovaniemi: Unohtumaton aktiiviloma

Meillä ei tekeminen lopu kesken. Tule nauttimaan erilaisista aktiviteeteistä kuten husky-ajeluista, moottorikelkkasafareista tai poroajeluista. Vietä unohtumaton loma tai joulu revontulien alla, lumisessa maisemassa. Majoituksista löytyy monia mukavuuksia ja varusteita eri tarpeisiin. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Yö kahdelta hengeltä: 95€-125€

Majoituksen läheisyydestä löytyy kaiken kattava ravintola. Aamiainen tarjoillaan buffet-tyyliseen,  tapaan. Lounaalla pääsee nauttimaan tutuista, ja ehkä jopa vähän tuntemattomista suomalaisista herkuista, kahvin kanssa. Päivällinen on iso ja riittoisa, pitäen sisällään alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan.

Aamiainen: 10€                                 Lounas: 15€                                                           Päivällinen: 30€

Tutustu meihin tästä

Yhteystiedot: +358 407 229 515 tai korvalan.kestikievari@co.inet.fi

Saijan lomakartano, Taivalkoski: Ota äkkilähtö talveen

Matkailuyrityksemme Saijan Lomakartano sijaitsee Taivalkoskella, Jokijärven rannalla. Saija on peräpohjalainen, rauhallinen maalaiskartano. Pihapiiriä reunustavat hirsirakennukset sekä mieleenpainuva maisema Jokijärven selälle. Pihapiirissämme on 20 kodikasta 1-4 hengen huoneistoa. Jokaisessa huoneistossa on kahden hengen makuuhuone, olohuone, oma sauna ja WC/kylpyhuone.

Halutessasi voit valita majoituksen täysihoidolla tai puolihoidolla, jolloin pääset nauttimaan Saijan herkullisesta ja laadukkaasta kotiruoasta.

Meiltä löytyy erilaisia aktiviteetteja: Huskysafarit, fatbiket, lumikenkäilyt ja hiihdon alkeikurssit onnistuvat helposti. Lisäksi on mahdollisuus osallistua moniin omatoimisiin aktivitteetteihin.

Tutustu lisää meihin tästä

Yhteystiedot: +358 8 847 511 tai info@saija.fi